Bacağımdaki morluklar :(

sagol canım sorma cok cok ıhmal ettım ve suan dermanım kalmadı carpmadan degıl zaten sureklı baska baska yerlerde cıkıyor bakıyorum kolumun ust ve ıc tarafı mosmor oluyordu esımın zorlamasıyla gttık bakalım yarın dk ne dıycek
dSaha önce de gitmişsin anlaşılan ne dedi ki doktor niye düşüyormuş pltnaraştırılmadi mi sebebi ilaç kullanmayın mi

aynı durumdayız benım bacaklarımda kıllarımın yukarısı ıc tarafarında hep morramalr var ve cok bıtkınım takatım kalmadı artık testler yapıldı yarın snucları gostercam ve kan sonuclarım ıyı gorunmuyor
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim safi ismi ile şifa versin. Benim başka bir şikayetim yok. Inşallah bişey çıkmaz.
Canım doktora git öncelikle en kötüsünü düşünme derim yeşilimsi diyorsun o yüzden. Korkma derim ayrıca kadınlarda adet dönemlerinde olabiliyor ben de yeşilimsi değil bildiğin deri altı kanamaları olurdu kafayı yiyecektir koştum doktora birsye yok . Sonra gene oldu vuramayacagım yerler vurmamistim nitekim neyse bir Dahiliye çok bana kadınların kanamalı dönemlerinde olabileceğini söyledi ve şaşırdım evet gerçekten de kanamalı hatta düzenimin bozulduğu zamanlarda çıkıyordu . Basit kan tajlili ile bile anlaşılıyor plt değerlerine filan bakılıyor geçmiş olsun
Sağol canım evet adet donemimdeyim. Günümü bekliyorum. Geçen ay 7 sinde oldum. Bide benim adet dönemlerimde ayaklarım üşüyor. Çorab giydim yinede gecmiyor

dSaha önce de gitmişsin anlaşılan ne dedi ki doktor niye düşüyormuş pltnaraştırılmadi mi sebebi ilaç kullanmayın mi
Canım sonuclar yarın gosterıcam onceden aıle hekımınde yaptıyodum saglık ocagında arastırmaya gıt dıyordu sadece

Bir haber okumuştum Allah korusun kötü bişey olabilir sebepsiz morluklar dr a gösterin

Ay benim heryerim öyle ya.. eşim bazen dalga geçer biri görse şiddet gördüğünü sanar diye. Kollarım bacağım mutlaka bi yeri hatta bi kaç yeri mor gezerim asla aksamaz. Bi tanesini çözemedim nerdeyse 2 aydır geçmedi once yeşildi şimdi bordo yeşil karışımı alacalı bişey oldu baya buyuk. Bende çarptıgımı hissetmiyorum ama demekki oluyor diyorum bide beyaz tenliyim. Doktor şekerden şüphelenmişti ama oda çıkmadı bende

Herkese iyi akşamlar

Konum yeri değil ama sadece ben gibi olan var mı merak ettim ?

Bugün bacagımda küçük yeşil renge çalan morluklar farkettim. Netten araştırdım ama bi çok sonuç yazıyor. Bir yere vurdugumu da hatırlamıyorum. Fakat benim vücudum en ufak şeyde eziliyor morariyor.

Yarın doktora gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
Benim gibi olan var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim

Benim annem kalp hastası ve düzenli ilaç kullanıyor.İlacın dozu ağır gelmeye başladığında vücudunda bir yere vurmuş gibi özellikle bacaklarında morluklar oluyor.Hemen doktoru,dozu tekrar ayarlıyor.

Kan dolaşımı ile ilgili bir şey canım bu bence.İhmal etme bir doktora görün.

Ay benim heryerim öyle ya.. eşim bazen dalga geçer biri görse şiddet gördüğünü sanar diye. Kollarım bacağım mutlaka bi yeri hatta bi kaç yeri mor gezerim asla aksamaz. Bi tanesini çözemedim nerdeyse 2 aydır geçmedi once yeşildi şimdi bordo yeşil karışımı alacalı bişey oldu baya buyuk. Bende çarptıgımı hissetmiyorum ama demekki oluyor diyorum bide beyaz tenliyim. Doktor şekerden şüphelenmişti ama oda çıkmadı bende
Bence sende bi git tam kan sayımı yaptir, ne olur ne olmaz. Benim öyle dikkatli bakınca belli oluyor suan. Düzeliyor herhalde

Benim annem kalp hastası ve düzenli ilaç kullanıyor.İlacın dozu ağır gelmeye başladığında vücudunda bir yere vurmuş gibi özellikle bacaklarında morluklar oluyor.Hemen doktoru,dozu tekrar ayarlıyor.

Kan dolaşımı ile ilgili bir şey canım bu bence.İhmal etme bir doktora görün.
Ilac kullanmıyorum, fakat tüp bebekle hamile kalmıştım. O ara baya bi igne yedim. Gobekten kalcadan Gebeliğimin 3 ayı iğneyle geçti.

20160802_210142_Richtone(HDR).webp

Resimde görüldüğü gibi morluklar var

Bence sende bi git tam kan sayımı yaptir, ne olur ne olmaz. Benim öyle dikkatli bakınca belli oluyor suan. Düzeliyor herhalde
Ben yaptırdım , b12 çok düşük çıktı ve b12 ye baglı anemi. İğne ve tablet verdi 1 sene kullanacam ama ihmal ettim bu aralar. B12 nin çok etkisi var vucuda bende butun eksiklik belirtileri vardı tam tedaviyle azaldı derken tekrarlamaya başladı. Gitmeyi düşünüyordum zaten yaptırcam bidaha

Ben yaptırdım , b12 çok düşük çıktı ve b12 ye baglı anemi. İğne ve tablet verdi 1 sene kullanacam ama ihmal ettim bu aralar. B12 nin çok etkisi var vucuda bende butun eksiklik belirtileri vardı tam tedaviyle azaldı derken tekrarlamaya başladı. Gitmeyi düşünüyordum zaten yaptırcam bidaha
Anladım canım, cok gecmis olsun

Benim şu an baktım 3 tane var ama daha buyuk ve şekilsiz yani çarpma gibi. Seninki daha şekilli bence ihmal etme burayada yaz merak ettim. Tedbir almakta fayda var illa kotu çıkcak diye birşey yok işallahta birşey çıkmaz
Inşallah canım öyle 5 6 tane var diğer bacağım da da 1 tane var

Hemen kötüyü düşünme ama ihmal de etme. Söyleyene bak aynı durumdayım doktor açık açık hematolojiye git dedi ben neyi beklediğimi bilmiyorum.

Herkese iyi akşamlar

Konum yeri değil ama sadece ben gibi olan var mı merak ettim ?

Bugün bacagımda küçük yeşil renge çalan morluklar farkettim. Netten araştırdım ama bi çok sonuç yazıyor. Bir yere vurdugumu da hatırlamıyorum. Fakat benim vücudum en ufak şeyde eziliyor morariyor.

Yarın doktora gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
Benim gibi olan var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Kansızlık, iç varis, kanın yükselmesi, lan hastalığı, aşırı stres veya üzüntü bazı sebepleri.
Sizin ki nasıl bir morluk görmediğim için bilemiyorum.
İnşaAllah ciddi bir durum değildir.
Çok geçmiş olsun.

Back
X