Bacak Agrisi

duyci

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
777
679
303
Antalya
Merhabalar 16 haftalık hamileyim. Bacağımla kasigim arasındaki birleşim yerinde inanılmaz bir ağrı çekiyorum özellikle yürürken ayağımı uzatıp yan tarafa dönmek istediğimde kramp tarzi agri giriyor.Sanki böyle kütlese duzelecekmis gibi ama oyle bir sey olmuyor. Hafif belimden de gelen bir ağrı var. Siyatik agri mi emin değilim. Çok kilo da almadım eski kiloma cok yakınım. Bu ağrı neden olur acaba normal mi doktora gitmeli miyim bunun için.

Hangi haftalarda başlamıştı hatırlamıyorum ama aynısı bende de vardı doğuma kadar da aralıklarla devam etti. Çok tat kaçıran bir agriydi. Normal yani endişe etmeyin.

3 4 gündür geçmeyen bacak ağrım devam ediyor. Doktoruma sordum kanama yoksa idrarda yanma yoksa bu agri icin benim yapabileceğim bir şey yok dedi. Ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Yürürken resmen toparlayacak yürüyorum artık. Sıcak su bir nebze iyi geliyor. Ancak hiç geçmeyen sürekli benimle birlikte bir agri haline geldi. Bacak ve kasık noktasından belime kadar genişleyen bir agri.

Back
X