Benim bebişim biraz kilolu. 4 kilo gibi bekliyoruz. Ben zaten korkuyorum normal doğumdan, birde kilolu olunca hem okadar acı çekicem hemde okadar dikişim olacağına üstte dikişim olsun okadar acıda çekmiyim düşüncesindeyim ben. Doktorumda zorlanacağımı söyledi. ;Onun için sezeryanda karar kıldım. Gününe bu cuma karar vericez.
bendede aynı agrılar basladı son bır haftadır daha cok bacaklarımı kolayca acıp kapatamıyorum yatakta donmek kabus oldu ama dedıgınız gıbı akıntı kan ve bebegımın haraketlerınde bır sorun olmadıgı ıcın normal oldugunu dusunuyorum
BEN DAHA HAFTALIK HaMİLEYİM AMA BACak aramda ağrı var kasığımın altından başlıyo baldırlarım falan çok kötü özellikle gecleri acaba bir sorunmu var
19. haffta canım çatı kemiklerimde ağrı sızı şeklinde sürekli yok ama oluncada beni öldürüyo ileri haftalarda olsa anlıcam doğuma hazırlıyo beden kendini ama daha çok erkencanım ne kadarlık hamile olduğunu yazmamışsın,ama gebeliğinin başındaysaysan bende olmadı.36. haftadan sonra ağrımaya başladı,baldıra vuran bir ağrı değil benimki pelvis kemiklerime doğru bir ağrı oluyor.seninki magnezyum eksikliğinden kaynaklanan bir ağrı olabilir belki,kramp tarzı bir ağrımı?doktoruna bildirmende fayda var.
Bendede var aynı sorun ve 28. haftamda başladı. Çünkü ayağım kaydı ve bacaklarım hafiften ikiye ayrıldı. 31+6 oldum ve o gün bugündür bacak aram ağrır.
28+2 falandım.kanama geçirdim 2 gün sonra zaten. 3 gün hastanede yattım. çok şükür 32+2 oldum bugün. bebeğimde iyi. geçmiş olsun canım bu arada. testler yapıldıysa problem yok demektir merak etme. zaten öyle aşırı bir darbe almadıysan karnına sorun olmaz. dikkat et ağır bi iş yapma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?