var... aynı sorundan ben de muzdaribim. bu konuda nazım durak'ın adı geçiyor ama hiç güvenilir olmadığını duydum, bir sürü spekülasyona karışmış. internetten bacak ameliyatı yazıp aratırsan bulursun bir şeyler cnm, bi karar verirsen bana da haber ver ben de ciddi olarak düşünüorm bu işi çünkü
selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim
bana gönderebilirmisin resımlerı bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım ıkı doktorla görüştüm ama karar veremedım bırı sılıkon önerdı dıgerı yag enjeksıyonu sılıkonlar yasaklanmıs duydugum kadarıyla ben sitede yenıyım resımlerı gönderırsen nerden nasıl görücem yardımcı olursan sevınırım şimdiden teşkler
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. göbekten yağ alınıp koyuldu alt bacağa. yapan doktor prof.dr erol kışlaoğlu. çok memnunum, beni büyük bir dertten kurtardı, fiyatta öyle 7000 dolar falan değil. 1800-2000 dolar civarı
ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. göbekten yağ alınıp koyuldu alt bacağa. yapan doktor prof.dr erol kışlaoğlu. çok memnunum, beni büyük bir dertten kurtardı, fiyatta öyle 7000 dolar falan değil. 1800-2000 dolar civarı
Jblal iyileşme ne kadar sürdü,ağrı yada iz oldu mu.bilgi verirsen sevinirim.bende ciddi düşünüyorum ve zamanla yağın eridiği söyleniyor.lütfen bilgi ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?