• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba Elcer ciğim. eğer eşin de doktor değilse bence senin bahanen çok iyi. yani varis ameliyatına diye girersin ama girmişken yağ da aldırdım dersin. sonuçta her şey olup bittikten sonra ne diyebilir ki? tabii bu anlattıklarına göre yorumum benim. aynı şeyi kendi eşime yapmış olsam çok kızardı bana ama onun yorumu şu olur hep; her sorununda yanında olmak istiyorum...

yani eşinin zaten sana karşı bir mahcubiyeti var madem bunu değerlendirebilirsin. sen milletin bacaklarına bakma diye ben bir kaç işlem yaptıracağım dersin:)) sen kararlı ol ve iyi bir sağlık kurumu seç. eşin ikna olacaktır. yazık değil mi o tek başına döktüğün gözyaşlarına....
tesekkür ederim amylee bu duyarliligin icin..benim icin beni düsünüp cözüm yollari aradigin icin..canim benim yaaa,cok sagol..gecen yaz kardesimin dügünü vardi esimden 3-5 gün erken gitdim Türkiyeye hazirliklar icin..hiyaluronik asit dolgusunu ucaga binecegim gün sabah yaptirdim,dolayisiyla esim görmedi..Türkiyeye gitmeden de gitdigim günün ertesi gününe tüyler icin lazer randevusu aldim..morariklarimi esim gördü..lazerden dedim,benim cildim hassas olunca böyle tepki verdi dedim..gercekten de bacaklarimin haricinde genital bölgede yanik izi gibi,siyrik gibi kabuklar olusmustu lazerden o yüzden anlamadi..simdi iki üst bacak icinde simetrik mercimek-pirinc kadar kanüllerin izi var ama lazerden saniyor sanirim..hic sormadi..bir daha lazer yaptirmami yasakladi..:)heeep böyle bi planlar ugrasmalar..ve ben cok aci cektim yapilirken,bir bilse..
simdi de damarlarim basen bölgemde alinan yag bölgesi icin bu bahaneyi uydurmak istiyorum,damarlarimi aldirdim demeyi..aslinda tam varis degiller,kilcar damarlar..ama ben buradada bi kere igne ile aldirmak icin doktora gitdim,1 seans yaptirdim sonuctan memnun kalmayip bir daha gitmedim,lazere karar verdim.o zaman da igne yerlerim sarili bandajliydi,hafif morarma olmustu bacaklarimda..simdi de lazer yaptirip,lazere vücudum böyle tepki verdi demeyi düsündüm..yag konan yerlerde nasil iz olur onlar icin ne derim bilmiyorum..esim doktor degil..bilemiyorum,insallah yine anlamaz...anlarsa da eeeeen kötü ihtimal napayim caresiz kaldim,beni buna sen itdin demeyi ben de düsündüm....cooooook kizacaktir tabiki ama...en korktugum böyle birsey olursa bana baktiginda hep yapay oldugunu düsünmesi,aklna bunu getirmesi..ama sizler esler sonra memnun kaliyor diyorsunuz....

bir de gönderdigim youtube videolarinda bir bayan var,yabanci sanirim..ahmet karacalar onu ameliyat etmis,dans ediyor,öncessi resmini de gösteriyor..insan kizin simdiki haline bakarken hiiiic ameliyat olmus diye düsünmüyor..yani netice o kadar güzel ki..cekici güzel bacaklara bakiyorsunuz..bunlar yapay dogal degil diye hiiiic benim aklima gelmedi..erkekler ise daha görsellige duyarli yaratilmislar..ameliyatlardan sonra sizlerin de bacaklari böyle güzel olunca eslerinizin de hiiic aklina gelmiyodur sanirim..hani hep korkuyorum ya esime söylemeye,yada anlarsa diye..dogal degil diye düsünürse diye...dediginizde haklisiniz gibi hissetdim..

hep kulaklarimda ahmet karacalarin söyledigi yada videolarda yzaan o yazi yankiylaniyor..güzel olabilirsiniz ama cekici olmak icin düzgün bacaklara sahip olmalisiniz..kesinlikle dogru....düzgün bacakli olunmadikca cekici olunamiyor maalesef..yada benim böyle takintim var da bana öyle geliyor..

ben esimi cocuklugumdan taniyorum,yillar sonra birbirimizi bulduk,yillar sonra da tekrar bulustuk ve birbirimizin büyümüs hallerine sahit olduk..bunun öncesinde esim bana sunu söylemisti...merak etdigi sey ;diz kapaklarim...demek ki ilgisi varmis..bense vücudum da en cok diz kapaklarimi begenmem,cünkü bacagimin yamuk görünmesine sebep olan yer orasi!!!bana simdiye kadar oran güzel buran güzel demistir,iltifatlari da gercekcidir.ama hic bi zaman bacaklarin güzel demedi tabiki..cogu zaman o sevmedigim diz kapagimi oksar benim de hep bu aklima gelir....offf ya keske bunu duydugumda ameliyat olsaydim evlenmeden,ah kafam benim ya...cok pismanim bu konuda...

ah canimm,dualarimiz seninle...insallah hersey yolunda gider,keske geceden beri bu kadar yipratmasaydin kendini..ama insanin da elinde olmuyor galiba..ben de negatifimdir..gereksiz yere kendimizi tüketiyoruz..insallah gecip gitdikten sonra geriye dönüp gülümseyecegiz bu endiselerine,bosunaymis diyeceyiz,insallah o günler gelecek...

inslh canim.cok isterdim positif düsünebilen biri olmayi ama yapamiyorum.2-3 saat uyuyabildim gece ama hep kabuslarla.uyanincada basliyorsun artik derinlere dalmaya.hakkimizda hayirlisi olsun.allah hepimize yardim etsin.dualarin icin tskrler:)

hep kulaklarimda ahmet karacalarin söyledigi yada videolarda yzaan o yazi yankiylaniyor..güzel olabilirsiniz ama cekici olmak icin düzgün bacaklara sahip olmalisiniz..kesinlikle dogru....düzgün bacakli olunmadikca cekici olunamiyor maalesef..yada benim böyle takintim var da bana öyle geliyor..

Kesinlikle öyle. Bir kadını üstten aşağıya bir düşünün. Uzun boylu zayıf, renkli kocaman gözler, harika dudaklar, küçük omuzlar, dolgun göğüsler, incecik bel.... ve .....birbirine küsmüş de ayrı duran iki tane eğri çubuk. Al gitti bütün güzellik. Zaten insanlar aşağıdan yukarıya doğru bakarlar birini incelerken. Yani daha ilk bakışta çuvallıyoruz. :))))

ben esimi cocuklugumdan taniyorum,yillar sonra birbirimizi bulduk,yillar sonra da tekrar bulustuk ve birbirimizin büyümüs hallerine sahit olduk..bunun öncesinde esim bana sunu söylemisti...merak etdigi sey ;diz kapaklarim...demek ki ilgisi varmis..bense vücudum da en cok diz kapaklarimi begenmem,cünkü bacagimin yamuk görünmesine sebep olan yer orasi!!!bana simdiye kadar oran güzel buran güzel demistir,iltifatlari da gercekcidir.ama hic bi zaman bacaklarin güzel demedi tabiki..cogu zaman o sevmedigim diz kapagimi oksar benim de hep bu aklima gelir....offf ya keske bunu duydugumda ameliyat olsaydim evlenmeden,ah kafam benim ya...cok pismanim bu konuda...

Ben evlendikten sonra burun ameliyatı oldum. Güya istememisti güzelsin vs. Sonra hoşuna gitti. Ne güzel oldun bilmem ne :)) bacaklar da öyle. yani guzel oldun ama dogal değilsin diye bir durum olmaz. Daha güzel olacak ve adamlar hayir ben orijinal olmazsa istemem mi diyecek, mümkün değil :))

Güzel olacak arkadaşım. Düşünme fazla . Bırak kendini usta ellere. Kolay gelsin. Sonra haber ver.
İstanbul'da mısın? Doktorunu yazmış mıydın?

öyle yapmaya calisacagim güzel arkadasim.tskr ederim.randevum aksam 5 te.malesef istanbulda degilim.cok isterdim orada olabilmeyi ama yurt disinda kaliyorum.kontrollere gitme acisindan zor olurdu.istanbuldaki dr larin bu konuda daha usta daha deneyimli olduklarini düsünüyorum.hayilrlisi ya.allah büyük.

canım benimmm.... geçecek hepsi inan. ve bak ne güzel dolmuş boşluklar maşallah. gün geçtikçe daha güzel oturuyor şekil ama tabii ki daha ince oluyor. iğneye gerek olacak kadar ağrı yaşamana da üzüldüm açıkçası yaa... benim göğüs te olduğu halde ve hatta karın da ama o kadar fena değildi
yani en azından hiç iğne yaptırmadım Allaha şükür. zaten gidemezdim herhalde iğne vurulmaya falan:)) sen kocandan dolayı şanslısındır:)

çok mu yoruyorsun kendini acaba? akıntı falan yok değil mi? bir de senin doktor hangisiydi?

Doktorum kralkaya ile aynı desem sen anlarsın:)
Arkadaşım bugün itibariyle 3 gün geride kaldı. Ama benim canım hala çok acıyor. Helede sağ bacağım çok daha fazla ağrıyor. Bu aksam uzeri yine iğne yaptirmaya gideceğim. Aslında benim canım hiç tatlı değildir 2 kez sezeryanla doğum yaptım ama böyle acı cekmemistim. Ayrıca sorarsanız bu kadar acıya degdimi diye kesinlikle değdi derim inanin hiç pişman değilim. Gerekli olan herkese ben bu ameliyatı tavsiye ediyorum.
Bu ameliyatı yaptırın yaptırın yaptırın:21::21::21:

Son düzenleme:
inslh canim.cok isterdim positif düsünebilen biri olmayi ama yapamiyorum.2-3 saat uyuyabildim gece ama hep kabuslarla.uyanincada basliyorsun artik derinlere dalmaya.hakkimizda hayirlisi olsun.allah hepimize yardim etsin.dualarin icin tskrler:)

Kötü şeyler düşüneceğine yeni bacaklarınla hayal et kendini. Eminim eskisinden daha pozitif daha yerinde duramayan sosyal biri olacaksındır. Ah ben bir yaptırsam bir dakika yerimde durmam vallahi. :))

Arkadaşım bugün itibariyle 3 gün geride kaldı. Ama benim canım hala çok acıyor. Helede sağ bacağım çok daha fazla ağrıyor. Bu aksam uzeri yine iğne yaptirmaya gideceğim. Aslında benim canım hiç tatlı değildir 2 kez sezeryanla doğum yaptım ama böyle acı cekmemistim. Ayrıca sorarsanız bu kadar acıya degdimi diye kesinlikle değdi derim inanin hiç pişman değilim. Gerekli olan herkese ben bu ameliyatı tavsiye ediyorum.
Bu ameliyatı yaptırın yaptırın yaptırın:21::21::21:

Senin halin yine iyi bence. Cennetz zor yürüdüğünü söylüyordu bak sen iğne yaptırmaya gidiyorsun güzel bacaklarınla. :)))

Sahi cennetz ve keşke nereye kayboldu.

Kesinlikle öyle. Bir kadını üstten aşağıya bir düşünün. Uzun boylu zayıf, renkli kocaman gözler, harika dudaklar, küçük omuzlar, dolgun göğüsler, incecik bel.... ve .....birbirine küsmüş de ayrı duran iki tane eğri çubuk. Al gitti bütün güzellik. Zaten insanlar aşağıdan yukarıya doğru bakarlar birini incelerken. Yani daha ilk bakışta çuvallıyoruz. :))))

cok güzel ifade ettin arkadasim,güldürdün beni:)aynen öyle hissetmisimdir yillardir.ama cok sükür bununda caresi var:)

merhaba arkadaslar,bendeniz bayan negatif.bu gün benim ameliyat günüm .ve ben herzaman yaptigim en kötüleri düsünmeye basladim bile geceden beri.her türlü senaryoyu yazdim.korkuyorum.parasi ödenmis olmasa coktan vaz gecerdim.bana dua edin yalniz birakmayin olurmu.desteginize cok ihtiyacim var..

Canım benim allah kolaylik versin hiç korkma ne olur. Sonunda inşallah çok mutlu olacaksın. Egerki mümkünse bugün hastaneden çıkma bir gece kal daha iyi bakarlar orada. Ameliyattan Çıkınca bize yazmaya çalış olurmu seni çokkk merak ederiz. Dualarimiz seninle içini rahat tut.

Canım benim allah kolaylik versin hiç korkma ne olur. Sonunda inşallah çok mutlu olacaksın. Egerki mümkünse bugün hastaneden çıkma bir gece kal daha iyi bakarlar orada. Ameliyattan Çıkınca bize yazmaya çalış olurmu seni çokkk merak ederiz. Dualarimiz seninle içini rahat tut.

canim ya,bir bilsen ne kadar iyi geliyor söyledikleriniz.resmen enerji aliyorum.ama malesef yatirmiyorlar ikin saat sonra eve gönderiyorlarmis.mümkün oldugu kadar yazmaya calisacagim.
inslh sende artik kutulursun agrilarindan.ama buna ragmen genede tavsiye ediyorsan bu bile insana cesaret veriyor.
sewiyorum sizi ya:)

canim ya,bir bilsen ne kadar iyi geliyor söyledikleriniz.resmen enerji aliyorum.ama malesef yatirmiyorlar ikin saat sonra eve gönderiyorlarmis.mümkün oldugu kadar yazmaya calisacagim.
inslh sende artik kutulursun agrilarindan.ama buna ragmen genede tavsiye ediyorsan bu bile insana cesaret veriyor.
sewiyorum sizi ya:)

Vallahi bütün kalbimle tavsiye ediyorum. Ağrılar umrumda bile değil. farkindaysaniz o kadar ağrıya rağmen 3 gündür mesajlarima hiç ara vermiyorum. Biliyorumki birgün ağrılar geçecek ama mutlulugumuz inşallah daim olacak.

Vallahi bütün kalbimle tavsiye ediyorum. Ağrılar umrumda bile değil. farkindaysaniz o kadar ağrıya rağmen 3 gündür mesajlarima hiç ara vermiyorum. Biliyorumki birgün ağrılar geçecek ama mutlulugumuz inşallah daim olacak.

İşte beklediğim mesaj :)) ağrılar unutulur Güzelliğin yanında

Son düzenleme:
Sıcak havalarda varis çorabı giymek nasıl. Bunalıyor musun? O kadar çok şey soracaktım ki güya sen ameliyat olmadan. Hepsi uçtu aklımdan. :) Bir de başka bir arkadaş o doktorun dış yanlardan yağ almadığını söylemişti senin niye aldı sen mi ısrar ettin?

benim doktorcuğumu bulmuşsun.:))
Sen yag enjeksiyonu mu yaptrmstn? Muayene ve danisma ne oluyor canim ya onun muayene ucreti 200 lira demstnz burda oyle okumustum sadece soyle bir bakip konusuyor mu muayenede yoksa testler fln da yapiyor mu bu 200 lira ne icndi:)) ayrica sen memnunsun galiba bu dokordan :)

Back
X