• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok hoşsun arkadaşım.iyi olmana bende sevindim.inan bana bacakların artık çarpıklığıyla değil,güzelliğiyle dikkat çekicek.Dışarıdan bir gözle görmek istersen eğer Kaas ın bacaklarını kendince yorumla,beğendiysen senin bacaklarında onun aynısı.Ne giyindin arkadaşım?

elbise ve topuklu ayakkabı :)
önce açık ayakkabı giymiştim, eşim morluklara kötü dedi (sanırım benim gözüm alışmış) çorapla kapalı topuklu giydim.
acele çıkmasaydık o haliyle fotoğraf çektirecektim.

elbise ve topuklu ayakkabı :)
önce açık ayakkabı giymiştim, eşim morluklara kötü dedi (sanırım benim gözüm alışmış) çorapla kapalı topuklu giydim.
acele çıkmasaydık o haliyle fotoğraf çektirecektim.

Eminim çok yakışmıştır arkadaşım.yenide duş alırken bacaklarını normal keseleyebiliyormusun.(merak ettiğim şeye bak)yani ağrı felan oluyormu.

Eminim çok yakışmıştır arkadaşım.yenide duş alırken bacaklarını normal keseleyebiliyormusun.(merak ettiğim şeye bak)yani ağrı felan oluyormu.

ben de bunu merak ediyorum aslında, hamam gitsem nasıl olur diye? ben sert davranmıyorum :) bastırınca acıyor hala. sanırım heidicik yazmıştı geçenlerde, bastırınca ve çömelince acıma bir yıla yakın sürüyormuş.

ben de bunu merak ediyorum aslında, hamam gitsem nasıl olur diye? ben sert davranmıyorum :) bastırınca acıyor hala. sanırım heidicik yazmıştı geçenlerde, bastırınca ve çömelince acıma bir yıla yakın sürüyormuş.

bir şey olmaz herhalde diye tahmin ediyorum ama senin hala yeni sayılır.şöyle bir 6 ayını doldurda teredütlerin kalmasın içinde.ama çömelme kısmı kötüymüş,çoğu zaman ,ayakkabızı giyinmek için bile çömelmek zorunda kalabiliyoruz.

bir şey olmaz herhalde diye tahmin ediyorum ama senin hala yeni sayılır.şöyle bir 6 ayını doldurda teredütlerin kalmasın içinde.ama çömelme kısmı kötüymüş,çoğu zaman ,ayakkabızı giyinmek için bile çömelmek zorunda kalabiliyoruz.

şimdi çok az kaldı, ilk zamanlar yatak altlarını temizlerken yere yatıyordum :)
şimdi bağdaş kuruyorum, büyük bir acıdan çok hafif bir sızı, bir farklılık hissi kaldı. uzun süre çömelince zorlar tabii, bir de bisikleti daha deneyemedim.
şimdi dışarı çıkacağım. maalesef oğluma mantıcı sözü verdim. yani ben yine :14:

şimdi çok az kaldı, ilk zamanlar yatak altlarını temizlerken yere yatıyordum :)
şimdi bağdaş kuruyorum, büyük bir acıdan çok hafif bir sızı, bir farklılık hissi kaldı. uzun süre çömelince zorlar tabii, bir de bisikleti daha deneyemedim.
şimdi dışarı çıkacağım. maalesef oğluma mantıcı sözü verdim. yani ben yine :14:

grşz arkadaşım ben de az sonra kuzucuklarımı almaya gidicem

arkadşalr mrb.haftaya salı operasyonum var.yanıma neler almalıyım?estetica da a.k ye olucam.ameliyat öncesi yapılan tahlillerden ayrı para alıyorlar mı?bir de bankaya 500 tl para yatırmamı istediler ön ödeme olarak.MUEM,AMYLEE siz yatırmışmıydınız böle bi para??

arkadşalr mrb.haftaya salı operasyonum var.yanıma neler almalıyım?estetica da a.k ye olucam.ameliyat öncesi yapılan tahlillerden ayrı para alıyorlar mı?bir de bankaya 500 tl para yatırmamı istediler ön ödeme olarak.MUEM,AMYLEE siz yatırmışmıydınız böle bi para??

ben bankaya ön ödeme adı altında para yatırmadım canım.yeni bir uygulama mı acaba ilginçç.tahliller için ayrı bir ücret ödemiyorsun.hastaneye ödeyeceğin paranın içinde oluyor.ben yanıma şort yada pijama giymek zor olur diye gecelik tarzı birşey almıştım ,ıslak mendil aldım.kalmayacaksan hiç bişeye gerek yok diyebilirim.terlik ordan veriyorlar zaten.

şimdiden geçmiş olsun canım.doktora beklentini iyi anlat sakın çekinme.bunun önemini ameliyat olan biri olarak çok daha iyi anlıyorum :)))

Senden bu parayı yatırmanı doktor mu istedi? İlginç.. Sen doktora bir sor eğer o söylemediyse. Zaten oraya para vereceksin ön ödeme neymiş. Dolandırılma durduk yere. O söylediyse de sor neden bu parayı alıyorsunuz zaten para verecem diye. Ameliyat masrafından düşülecek miymiş bari.

Son düzenleme:

cnm evet yeni bi uygulamamı bilmiyorum ama bendende istediler.ben aslında geçtiğimiz yarıyıl tatili içinde sadece yağ enj düşünüyordum ozmanda ameliyat tarihi almıştım ve o zmn da bu ön ödemeyi istemişlerdi ama ben silikona kesin karar verince iptal etmiştim sonra tabi.ozmn yatırmamıştım daha bu parayı.
28 haz.da olacağım operasyon için de (buarada 27sinden 28ine alındı tarih) geçen hafta asistanı aradı yine bu ön ödemeyi söyledi.ben ogün yatırdım hatta.heralde garanti olsun ameliyat olacağımız diye mi bilmiyorum ama ameliyat ücretinden kesin düşülür tabi.yoksa yok yere ndn verelim o parayı.kesinlikle düşecekler saçmalık olur yoksa.

sevgili memko ve forumdaki diger arkadaslarim su sinavimi atalatayim ben de foto eklerim,:)
yenide senin bacaklarinin eski hali benimkine cok benziyordu resimde,üstlerini de görebilecegimiz bir foto eklyecek misin?merakla bekliyorum:)

sevgili memko ve forumdaki diger arkadaslarim su sinavimi atalatayim ben de foto eklerim,:)
yenide senin bacaklarinin eski hali benimkine cok benziyordu resimde,üstlerini de görebilecegimiz bir foto eklyecek misin?merakla bekliyorum:)

acelesi yok arkadaşım biz buradayız bekleriz.

Arkadaşlar Bibi,Robin,keşke yakın zamanda ameliyat olan arkadaşlardan haber yok.robini merak ediyorum en çok çünkü eski fotosu vardı zaten forumda.ama yeni hali nasıl acaba?

yenide papatya veya adanancy bizim dr.nin beverly hills diye kendi hastanesi mi varmış ama kapanmış herhalde. Şu an ameliyatlarını hangi hastanede yaptığını bana yazar mısınız? Tesekkürler

aynı anda yazmışız heidicik.iyiiym arkadaşım sen nsılsın.

İyiyim arkadaşım sağol, canım benim daha 100 mesaj olmadı, olunca özel mesajda yazarım sana, bu arada şunu söylemek istiyorum sizlere lütfen dr ismi yazmayın böylece çok tercih edilen doktorların fiyatını yükseltiyorsunuz, baş harflerini de yazmayın zaten kim olduğu anlaşılıyor öylede.

Back
X