rica ederim. ben de teşekkür ederim yorumların için. kimmiş ki acaba:))))
Gidip bi goruseyim paylasirim sizle kim oldugunu özelden,tabi msj sayim dolarsa o gune kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim. ben de teşekkür ederim yorumların için. kimmiş ki acaba:))))
H.f miydi doktorunamyleeeeeeeeeeeeeee kafamdaki karanlık noktalar sayende aydınlandı ve bugün doktorla görüştüm.ya ne kadar hoş bir hekim kim demiş ilgisiz filan diye çok zarif çok düşünceli sağolsun.adamımsın hocaa diye çıkcaktım klinikten.asistanıda elidor sempati güzeli seçilmiş sanırım hahaha valla çok sevimli hoş bir bayan.bak gülüyorum çünkü artık kendimi güvende hissediyorum.aslında temmuzdu randevu günüm ama allahın lütfuna bakar mısın hasta gelmemiş beni aradılar gözlerimin çapağını sildiğim gibi taksiye hoop hastaneye.
benim için küçük bir silikon ve yağ ya da sadece yağ dedi doktorumuz.ama öncelikle yağ.benim simitlerim bi işe yarıcak belki böylece.maşallah inşallah diyerek sevgilerimi iletiyorum hepinize
yok a.k.H.f miydi doktorun
mrb arkadaslar bu amelyatı olan varsa lutfen bizede bılgı versınler ben ıkı doktorla görüştüm ıkısıde cok ıyı ama cok kararsız kaldım biri bacak sılıkonu olur anca yag yeterlı gelmez dedı dıgerı ıse bacak sılıkonları yasaklandı dedı cok kararsızım deneyımı olan arkadaslar bizimle paylasırsanız sevınırız bırde silikonlar gercekten yasaklanmıs kacak olarak getiriliyormus sanırım öyle duydum bilgisi olan arkadaslar cvp beklıyoruz şimdiden teşkler
Canim senin operasyon yaklasiyor cok merak ediyorum senin sonucunu cunku hemen hemen ayni isteklerdeyiz. Silikon-yag enj :) bu arada tam olarak hangi gundu? Hangi hastanede olacaksn ve bde en cok merak ettigm seylerden biri su para olayi. Biriktirdin mi yoksa kredi mi cektin yoksa taksit yapiliyor mu ay yapilsa pesin fiyatina taksit ne hos olurduuu![]()
alıntın başka yerden ama soru bana mıydı anlamadım:)ataşehirde görüştüm doktorla sevgili özgürdüA.k bencede cok sıcak bir dr. Dünde ben kontrole gitmiştim.Sen beşiktaşamı gittin? Inşaallah herşey istediğin gibi olur..
cnm cuma günü ameliyat.perşembe de ön görüşmem var. ya ne şanssızlıkki yaz mevsiminde nerdeyse 2 haftadır gribim.şimdi biraz daha iyiyim ama tıkanıklık var hala biraz daha. ya olamazsam diye çoook korkuyorum.anestezi dr.u karar vericek heralde artık tahlilleri fln yapsınlar bakalım.parayı biriktirdim cnm.taksit olayını dr.a yada asistanına değilde geçen sene aynı dr.a ameliyat olan bi arkadaşa sormuştum.o da taksit olmuyo deyince biriktirdim mecburen.hayırlısı bakalım çok dua ediyorum.
Muayene ucreti hala 200 mu? Ve silikonda da mi dikis kullanmiyor yapistriyor mu? Bununla ilgili bsey soyledi mi? Sn yaga karar verdn sanirrmalıntın başka yerden ama soru bana mıydı anlamadım:)ataşehirde görüştüm doktorla sevgili özgürdü
cnm cuma günü ameliyat.perşembe de ön görüşmem var. ya ne şanssızlıkki yaz mevsiminde nerdeyse 2 haftadır gribim.şimdi biraz daha iyiyim ama tıkanıklık var hala biraz daha. ya olamazsam diye çoook korkuyorum.anestezi dr.u karar vericek heralde artık tahlilleri fln yapsınlar bakalım.parayı biriktirdim cnm.taksit olayını dr.a yada asistanına değilde geçen sene aynı dr.a ameliyat olan bi arkadaşa sormuştum.o da taksit olmuyo deyince biriktirdim mecburen.hayırlısı bakalım çok dua ediyorum.
papatya nasılsın?![]()
İyiyim arkadaşım saol sen nasılsın? Ne yaptın gittin mi doktora?
evet 200 lira silikonda yapıştırma yapıyoruz diye belirtmedi ama dikişsiz operasyon dediğine göre silikonda dikiş var muhtemelenMuayene ucreti hala 200 mu? Ve silikonda da mi dikis kullanmiyor yapistriyor mu? Bununla ilgili bsey soyledi mi? Sn yaga karar verdn sanirrm
:)bende hala kim kime ne yaptırdı onu karıştırıyorum.yeniyim buralarda ondan sanırım.şimdi senin benim amylee nin doktoru aynı bunları öğrendim .sana hangi işlemler yapılmıştı bir bakayım cevaplarınaCepten girince böyle oluyor karıştırmışım olabilirim.
ücret herkesin ihtiyacına göre daha düşük ya da yüksek olabiliyormuş.6800 dedi bana 12binleri duyunca bu fiyat normal geldi:)sanki her gün elime 6800 lira geçiyorda,temmuz sonuna operasyon tarihi verdiler inşallah o gün sağ salim gelir ve ben o operasyonu olup mutlu mesut devam ederim hayatıma.gökten üç elma düşmüş biri bana biride sana olsun ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallahBi de ucreti anlastin mi?
gidemedim bir türlü. Haftaya kaldı yine :) bugün ilk kez güneşe çıkardım kendilerini. ama kalabalığa sokmadım :) morluk kaldı öylece. Yüzerken yağlar Iüplüp ediyor sanki. Bazen hızlı yürürken de oluyor. sana da oluyor mu? Daha yerleşmedi mi bunlar yahu?
İyi yapmışsın ya, ara ara güneşe çıkarmak lazım:)) Bende yakında havuz sezonunu açmayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat bulamadım. Ben öyle lüp lüp hissetmiyorum hiç:)Yani yürüken bir anormallik yok. Sadece dokununca çok çok hafif bir acı var. Daha çok yağ alınan yerler bazen daha fazla acıyor ve çekililyor gibi. Otururken özellikle.
Doktora gitde en kısa zamanda bilgilendir bizi de:))) Merak ediyyorum sana ne diyecek:)