• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amyleeeeeeeeeeeeeee kafamdaki karanlık noktalar sayende aydınlandı ve bugün doktorla görüştüm.ya ne kadar hoş bir hekim kim demiş ilgisiz filan diye çok zarif çok düşünceli sağolsun.adamımsın hocaa diye çıkcaktım klinikten.asistanıda elidor sempati güzeli seçilmiş sanırım hahaha valla çok sevimli hoş bir bayan.bak gülüyorum çünkü artık kendimi güvende hissediyorum.aslında temmuzdu randevu günüm ama allahın lütfuna bakar mısın hasta gelmemiş beni aradılar gözlerimin çapağını sildiğim gibi taksiye hoop hastaneye.
benim için küçük bir silikon ve yağ ya da sadece yağ dedi doktorumuz.ama öncelikle yağ.benim simitlerim bi işe yarıcak belki böylece.maşallah inşallah diyerek sevgilerimi iletiyorum hepinize
H.f miydi doktorun

H.f miydi doktorun
yok a.k.
ama problem ne biliyor musun açık açık doktor isimleri yazılmadığı için okuduğum şeyleri kastedilen doktorları tamamen yanlış anlamış olabilirim bugün bunu gözlerimle gördüm ve baştan beri prof olduğu için kafama yatan ve tamamen yanlış anlamalar ya da yanlış yönlendirmelerle bu doktora öncelik vermeyi düşünmüyorken amylee sayesinde kişisel aydınlanmamı yaşayıp doktorla görüşmeye gittim.
dün başka bi doktorla randevum vardı gitmedim.daha görüşme aşamasında bile a.k ve ekibinin profesyonelliği o kadar ayırıyorki diğer hekimlerden.bakalım sonraki aşamalar nasıl geçecek.dikişsiz aynı gün eve teslim:)bir oerasyonla olabileceğin en iyisini ve devamında rötuş olma ihtimalini konuştuk.ayak bileklerim çok ince olduğu için muhtemelen rötuş gerekecek dedi
ve yağ kalitesi diye bişi önemli ayrıntıymış.yani senelerdir kurtulamadığım simitlerimin on numara yağlar olması için dua edicem.amaan ne acaip işler
her şey iyi hoştu da bizim hoca bacak fetişisti sanırım:)güzellik bacakla başlar diip bizi dipsiz kuyulara atmasaydı keşke:)
aslında ne kadar önemsediğini ilgileneceğini söylemeye çalışıyordurda bir dahaki görüşümde söyliycem o cümleye gerek yok hocam zaten yeterince kompleks sahibi oluyoruz buraya gelene kadar diye:)

arkadaşlar "bana herşey yakışır" ı izlediniz mi bugün. inanamıyorum ya kızlardan 3 tanesinin bacakları bildiğin çarpıktı.hele bi tanesininki felaketti ama minicik etek giymiş,nası özgüvenle salınıyo.bi biz olamadık şöyle helak ettik kendimizi:(

mrb arkadaslar bu amelyatı olan varsa lutfen bizede bılgı versınler ben ıkı doktorla görüştüm ıkısıde cok ıyı ama cok kararsız kaldım biri bacak sılıkonu olur anca yag yeterlı gelmez dedı dıgerı ıse bacak sılıkonları yasaklandı dedı cok kararsızım deneyımı olan arkadaslar bizimle paylasırsanız sevınırız bırde silikonlar gercekten yasaklanmıs kacak olarak getiriliyormus sanırım öyle duydum bilgisi olan arkadaslar cvp beklıyoruz şimdiden teşkler

A.k bencede cok sıcak bir dr. Dünde ben kontrole gitmiştim.Sen beşiktaşamı gittin? Inşaallah herşey istediğin gibi olur..

Canim senin operasyon yaklasiyor cok merak ediyorum senin sonucunu cunku hemen hemen ayni isteklerdeyiz. Silikon-yag enj :) bu arada tam olarak hangi gundu? Hangi hastanede olacaksn ve bde en cok merak ettigm seylerden biri su para olayi. Biriktirdin mi yoksa kredi mi cektin yoksa taksit yapiliyor mu ay yapilsa pesin fiyatina taksit ne hos olurduuu :p

cnm cuma günü ameliyat.perşembe de ön görüşmem var. ya ne şanssızlıkki yaz mevsiminde nerdeyse 2 haftadır gribim.şimdi biraz daha iyiyim ama tıkanıklık var hala biraz daha. ya olamazsam diye çoook korkuyorum.anestezi dr.u karar vericek heralde artık tahlilleri fln yapsınlar bakalım.parayı biriktirdim cnm.taksit olayını dr.a yada asistanına değilde geçen sene aynı dr.a ameliyat olan bi arkadaşa sormuştum.o da taksit olmuyo deyince biriktirdim mecburen.hayırlısı bakalım çok dua ediyorum.

cnm cuma günü ameliyat.perşembe de ön görüşmem var. ya ne şanssızlıkki yaz mevsiminde nerdeyse 2 haftadır gribim.şimdi biraz daha iyiyim ama tıkanıklık var hala biraz daha. ya olamazsam diye çoook korkuyorum.anestezi dr.u karar vericek heralde artık tahlilleri fln yapsınlar bakalım.parayı biriktirdim cnm.taksit olayını dr.a yada asistanına değilde geçen sene aynı dr.a ameliyat olan bi arkadaşa sormuştum.o da taksit olmuyo deyince biriktirdim mecburen.hayırlısı bakalım çok dua ediyorum.

inşallah kolaylıkla atlatırsın arkadaşım, ben de Silikon
sonucunu Çok merak ediyorum.

Hayırlı olsun saddy benim de perşembe ameliyatım inşallah ters giden bir şey olmaz. Ben de farklı hastayım (regl) normalde yarındı ameliyatım 1gün daha erteledim. Sen kime gidiyordun? Lütfen dualarınızı bekliyoruz. Allah razi olsun. Tüm dua edenlerden.

İyiyim arkadaşım saol sen nasılsın? Ne yaptın gittin mi doktora?

gidemedim bir türlü. Haftaya kaldı yine :) bugün ilk kez güneşe çıkardım kendilerini. ama kalabalığa sokmadım :) morluk kaldı öylece. Yüzerken yağlar Iüplüp ediyor sanki. Bazen hızlı yürürken de oluyor. sana da oluyor mu? Daha yerleşmedi mi bunlar yahu?

Muayene ucreti hala 200 mu? Ve silikonda da mi dikis kullanmiyor yapistriyor mu? Bununla ilgili bsey soyledi mi? Sn yaga karar verdn sanirrm
evet 200 lira silikonda yapıştırma yapıyoruz diye belirtmedi ama dikişsiz operasyon dediğine göre silikonda dikiş var muhtemelen
doğrusu benim yağ olsun diye karar vermem pek sözkonusu değil.doktorumuz bu şekilde daha uygun dedi sonrasında ihtiyaç olursa dedi yapabiliriz.

Bi de ucreti anlastin mi?
ücret herkesin ihtiyacına göre daha düşük ya da yüksek olabiliyormuş.6800 dedi bana 12binleri duyunca bu fiyat normal geldi:)sanki her gün elime 6800 lira geçiyorda,temmuz sonuna operasyon tarihi verdiler inşallah o gün sağ salim gelir ve ben o operasyonu olup mutlu mesut devam ederim hayatıma.gökten üç elma düşmüş biri bana biride sana olsun ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah

gidemedim bir türlü. Haftaya kaldı yine :) bugün ilk kez güneşe çıkardım kendilerini. ama kalabalığa sokmadım :) morluk kaldı öylece. Yüzerken yağlar Iüplüp ediyor sanki. Bazen hızlı yürürken de oluyor. sana da oluyor mu? Daha yerleşmedi mi bunlar yahu?

İyi yapmışsın ya, ara ara güneşe çıkarmak lazım:)) Bende yakında havuz sezonunu açmayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat bulamadım. Ben öyle lüp lüp hissetmiyorum hiç:)Yani yürüken bir anormallik yok. Sadece dokununca çok çok hafif bir acı var. Daha çok yağ alınan yerler bazen daha fazla acıyor ve çekililyor gibi. Otururken özellikle.
Doktora gitde en kısa zamanda bilgilendir bizi de:))) Merak ediyyorum sana ne diyecek:)

İyi yapmışsın ya, ara ara güneşe çıkarmak lazım:)) Bende yakında havuz sezonunu açmayı düşünüyorum ama bir türlü fırsat bulamadım. Ben öyle lüp lüp hissetmiyorum hiç:)Yani yürüken bir anormallik yok. Sadece dokununca çok çok hafif bir acı var. Daha çok yağ alınan yerler bazen daha fazla acıyor ve çekililyor gibi. Otururken özellikle.
Doktora gitde en kısa zamanda bilgilendir bizi de:))) Merak ediyyorum sana ne diyecek:)

Ben de merak ediyorum. Biraz da tahmin yürütürsek çok güzel olmuş istediğimiz gibi olmuş :1: pzt - salı gitmeye çalışacağım :) doktor kardeşliği olduk :) mendis hoş geldin :)

Son düzenleme:
Back
X