• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

güle güle okudum, yetişemedim de hepsine :9:

bir de cevap vereyim. valla memko artık kendimle dalga geçer oldum, adam ilk kontrolde hele bir morluklar geçsin de bacak bacağa benzesin demişti. daha bekliyorum :9: yani yağ alınan yerler geçti ama alt tarafta dalgalı dalgalı koyu renkler... ama özel bir yer değilse giyiyorum dizde etek. bir kusur o mu sanki, gerçekten bacaklarım çok bakımsız kalmış, tahmin edin ayrıntı vermeyeyim :)
o nedenle takmıyorum bekliyorum. bence bu sebepten fotoğraf çekmedi, konusu geçmedi, ben de hatırlatmadım.
şekle gelince, ben mırın kırın ettim, yok silikon olsaydı da vs. dedim, bir de dedim ki doğuştan böyle bacaklılar geliyordur size, evet, onun sonu yok dedi. dedim güzel deyip göndermiyorsunuzdur herhalde :) yok herkesi kabul etmiyorum şeklinde yuvarlak bir cevap verdi ,
topukluyla açılıyor dedim, baktı normal dedi, yanlar çıkıyor dedim, -yanları neden almadın sorusunu kast ederek- sıktı yanları, artık o senin kas dokun dedi, sanırım orada alabileceği kadar yağ yoktu. sonuç olarak rahat rahat gez dedi.

ve sen de artık rahat rahat gezeceksin allı morlu bacaklarınla. :)) ee ilahi adalet öyle her şey bir kişide olmaz. gözler güzel ten bembeyaz o zaman morlukları da kabul edeceksin. :9:

Tesekkur ederim arkadaslarim tabiki birakip gitmiycem sizi:) herseyi sorabilirsiniz elimden geldigince anlatmaya calisirm. Ameliyattan cktigimdan beri bacaklarim bandajli 3gun snra cikaricak doktor bandaji. Agrilarima gelince ameliyattan cktigimdan beri araliksiz agrim var ama hafif. Hic siddetli bi agrim olmadi insallah da olmaz. Yarin sabah cikicam hastaneden sanrm

ve sen de artık rahat rahat gezeceksin allı morlu bacaklarınla. :)) ee ilahi adalet öyle her şey bir kişide olmaz. gözler güzel ten bembeyaz o zaman morlukları da kabul edeceksin. :9:

ettim gitti, ben kendimi beyaz görmesem de, olsun mutlu ettin beni arkadaşım, sağ olasın.:16:
bu arada bacağımdaki renkli yapıyı yüklemeye çalışıyorum ama fotoğrafta ışıktan dolayı aynısı çıkmıyor.

Tesekkur ederim arkadaslarim tabiki birakip gitmiycem sizi:) herseyi sorabilirsiniz elimden geldigince anlatmaya calisirm. Ameliyattan cktigimdan beri bacaklarim bandajli 3gun snra cikaricak doktor bandaji. Agrilarima gelince ameliyattan cktigimdan beri araliksiz agrim var ama hafif. Hic siddetli bi agrim olmadi insallah da olmaz. Yarin sabah cikicam hastaneden sanrm

bacaklarınız istedgnz gibi oldu mu ?
doktor ayaga kalkma süreniz hakkında bilgi verdi mi ?
bi de ne kadar mal oldu bu size ?

Oh maşallah ameliyatını olmuş yazmaya başlamışsın :nazar: sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum sevgiler

iki bacak için mi geçerli bu ? yoksa tek bacak mı ?

sen hiç dersine çalışmadan gelmişsin foruma anlaşılan. iki bacak içindir tabi ki. bak on binden nerelere düştü. şimdi sana ceza benim ameliyatımı da yaptır. :52:

doktordan doktora çok fark ediyor fiyatlar. bol bol araştır doktorları. sen kesin silikon mu düşünüyorsun?

ettim gitti, ben kendimi beyaz görmesem de, olsun mutlu ettin beni arkadaşım, sağ olasın.:16:
bu arada bacağımdaki renkli yapıyı yüklemeye çalışıyorum ama fotoğrafta ışıktan dolayı aynısı çıkmıyor.

flaşı kapatarak çekmeyi dene. gü ışığının bol olduğu bir yerde çekersen daha yakın bir renk olur.

sen hiç dersine çalışmadan gelmişsin foruma anlaşılan. iki bacak içindir tabi ki. bak on binden nerelere düştü. şimdi sana ceza benim ameliyatımı da yaptır. :52:

doktordan doktora çok fark ediyor fiyatlar. bol bol araştır doktorları. sen kesin silikon mu düşünüyorsun?

ya araştırdm aslnda fiytlar hep 8000-10000 civarıydı bi de dolar cinsinden yazdıkları için 11 bin bile az gelmşti bna
5500 ü duyunca çok şaşırdım ya :D

Iki bacak icin :))) bacaklarim sargili oldugu icin goremiyorm nasil oldugunu. 3 gun kalkamiycam ve 3.gun bandajlarim cikicak.ondan sonra yavas yavas yurumeye baslarim.bir hafta suruyomus iyilesmesi.. bandajlar acilinca fotograf koyarim arkadaslar

vanillasky, benim krediden iki kişiye silikon çıkarmış tesadüfe bak. öderdik birlikte yaaa :14:

Cok sagolun arkadaslar tek tek yazdiklariniza tesekkur etmek isterdm ama telefondan girebiliyorm malesef..begen tusu bile gorunmuyo.. ben baska doktorlara da sordm genelde a.k. haric hepsinin fiyati 6-7 civariydi bi de ben indirim yaptirdim doktora biraz.

Back
X