• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Size de selam kızlar. Uzun bir aradan sonra doldurmuşuz yine burayı. yeni geldim hemen gitmeye niyetim yok. :16:

Ben parayı bulayım orjinal parçam kalmayacak kızlar. :52: Her yerim kusurlu maşallah doğallığı bozmadan her yerii modifiye edicem.

süpersin yaa.. çok yaşa şekerim. sanayi sitesine parça yeniliyoruz sankii.. aslında benimde bakacak birilerini bulsam burnumu düşünüyorum.

zaten o narkozun tadını bir aldın mı tamam :)

Hiç tatmadım bir an önce denemek için sabırsızlanıyorum. :1:

süpersin yaa.. çok yaşa şekerim. sanayi sitesine parça yeniliyoruz sankii.. aslında benimde bakacak birilerini bulsam burnumu düşünüyorum.

Sen yine bir burun düşünüyorsun. Benim gözüm karadır kafama taktım mı yaparım. Eğer param olsaydı her gün bir ameliyat olurdum kesin. allah da böyle vermedi işte. :1:
hoşgeldin arkadaşım:16:

Hoşbuldum arkadaşım. :54:

burun yapılınca birde ona uygun elmacık kemik, dudak da olmalı dimi ama... eyvah sonu CİCİŞlere doğru gidiyor bunun

burun yapılınca birde ona uygun elmacık kemik, dudak da olmalı dimi ama... eyvah sonu CİCİŞlere doğru gidiyor bunun

Beynimi okudun resmen. burun yapılırken eli değmiş hazır yanaklara yağ dolgusu yapsın doktor isterim. dudaklarımdan da memnun değilim zaten konu bile açmıştım. Ama ben büyütmek değil küçültmek istiyorum malesef.

hiç de gidesim yok ama böyle bilgisayar başında tuşlarla uykum geldi.
iyi geceler arkadaşlarım

evet ben herkese kal dedim ama dayanamıyorum uykusuzluğa, ayy çok güzeldi ama kısa sürdü, herkese iyi geceler. tatlı gerçekleşicezi rüyalar... herşey gönlünüzce olsun. iyi gecelerrrr

hahah hiç duymadım ama neden olmasın içerden hafif kesip diker olur bence. ben bu teklifi doktora sunayım belki tıp dünyasına yeni bir ameliyat kazandırırım. :1:

şaşırdım kaldım. ne kadar büyük olabilir ki dudakların şiikayet ediyorsun? yüzün çok mu küçük?
doktor önce başka yerlerde denesin bakalım.
aaaa sen denesene sanal dokotrumuz :)

şaşırdım kaldım. ne kadar büyük olabilir ki dudakların şiikayet ediyorsun? yüzün çok mu küçük?
doktor önce başka yerlerde denesin bakalım.
aaaa sen denesene sanal dokotrumuz :)

Alslında çok büyük değil ve yüzümle orantılı. ama alt dudağım geniş ve şekilsiz. hele ruj sürünce çok komik oluyor. dudağımı içeri çekince gayet güzel oluyor. hep öyle olsun istiyorum. yani benim derdim köfte dudaklar değil şekilsiz dudaklar.

Back
X