• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Su aralar pek dahil olamiyorum konulara ama aklim sizlerde kizlar. ara ara girip okuyorum yazmaya vaktim olmuyo malesef... Bir ay bu sekilde, ama sonra sizlerleyim yine :-) SEVİYOM SİZİİİİ......<3

sen nesin? başkalarının yorumlarını eleştirip ortamı gereceğine önce kendi işine bak. o kadar biliyorsan otur üniversite sınavına çalış doktor ol da görelim. oturduğun yerden öyle doktorları falan kötülemek kolay. hadi kolaysa sende doktor ol.Cicişlere gelince dalga geçtiğimi nerden biliyorsun.. a pardon sen herşeyi biliyorsun ya ondan.

Şu yazdığına daha sert bir cevap verilebilirdi ama forumu germek istemem senin yaptığın gibi. Yani yaşın kaç bilemiyorum ama ergen atarı yapmaya gerek yok durduk yerde :) ben sadece kendi görüşümü belirttim, insanoğlu farklı fikirlere sahip olabilir, insan olmak da bunlara saygı duymayı gerektirir. kızlarla senin dalga geçtiğini söylemedim, çünkü açıkçası ben forumda kimin cicişler lafını ortaya attığına bakmadım bile ama gocunup sert çıktığına göre senmişsin.. benim ifade etmek istediğim ise sadece şuydu; tamam cicişler dediğin kızlar gibi olmak istemeyiz belki ama bu olumsuz kanıyı sağlayan bu kızların vücutlarından ziyade tavır ve davranışlarıdır, kendilerini aksettirdikleri şekilleridir. zaten güzellik vanillaskyın da söylediği gibi göreceli bir kavramdır. kimisi (ki buna erkekler de dahil) hiç estetik görmemiş hatta doğru dürüst makyaj yapmayan tamemen doğal kızları beğenirken kimisi her yeri estetik görmüş yapay Barbie bebek modunda kızları beğenir. ben herşeyi bildiğimi iddia etmedim, doktorlarla ilgili yaptığım olumsuz yorum dearkpearl arkadaşımızın doktorlarla alakalı yaşadığı hayal kırıklığı ile ilgiliydi. Ve bir insanı eleştirmek için illa o insanın yaptığı mesleği yapmak gerekmiyor. Bu da hani sen taksime gidip yönetimi protesto ettiğinde sana "çok biliyorsan politikacı ol" denmesi gibidir ;) hasılı arkadaşım kadinlarkulubunde de yenisin sanırım ama burada insanlara mahalle ağzıyla "sen nesin, işine bak" vs olumsuz çıkışlar yapmamaya özen gösteriyoruz, özellikle de bu konu altında (ki bence forumun en sadık ve samimi kullanıcı kitlesi burada) herkes özgürce fikirlerini belirtiyor, zaten herkesin derdi ortak, insanlar bunu paylaşmak, fikir alış verişinde bulunmak, bir nebze de olsun rahatlamak ve anlaşıldığını hissetmek için burada. lütfen bunu bozmayalım. ben yine de anlık gafletine veriyorum. umarım tekrarlanmaz.

Ben bugün Dr.a kontrole gittim. Fazla erime olmamış dedi morluklara banyo sonrası nemlendirici sür dedi. Deniz olayını sordum sorun yok yüksek faktörlü krem sür dedi. Ama morluklardan dolayı millet noldu diye soracağı için bence biraz daha bekle dedi. 2 hafta sonra yine çağırdı ben de Çeşme'ye gidecem dedim, o da o zhalde ne zaman dönersen o zaman gel dedi. Bu kadar.

Ben bugün Dr.a kontrole gittim. Fazla erime olmamış dedi morluklara banyo sonrası nemlendirici sür dedi. Deniz olayını sordum sorun yok yüksek faktörlü krem sür dedi. Ama morluklardan dolayı millet noldu diye soracağı için bence biraz daha bekle dedi. 2 hafta sonra yine çağırdı ben de Çeşme'ye gidecem dedim, o da o zhalde ne zaman dönersen o zaman gel dedi. Bu kadar.

Canım ya neden iki hafta sonra tekrar çağırdı? Ben hiç gitmedim kontrole neden sizi kontrol edip duruyorlar aaaaa kıskanırım ben:)))

Canım ya neden iki hafta sonra tekrar çağırdı? Ben hiç gitmedim kontrole neden sizi kontrol edip duruyorlar aaaaa kıskanırım ben:)))

seviyorlar bizi :1:
eserlerini mi merak ediyorlar ne güzel morarttım diye mi bakıyorlar, bilmem de bizimkinin öyle göresi var :)

benim için de sormuş olmuşsun, teşekkürler arkadaşım. yüksek faktör sürelim bakalım.
bir de sinekler bıraksa bacaklarımı, kırmızı şişlikler morlukların önüne geçti artık

seviyorlar bizi :1:
eserlerini mi merak ediyorlar ne güzel morarttım diye mi bakıyorlar, bilmem de bizimkinin öyle göresi var :)

Ben de hemen gidermişim, hocam, neden beni merak etmiyorsunuz herkesin doktoru merak ediyor kendimi ezik hissettim valla dermişim:))))

Benim de yer yer yorulunca morarıyor ya bu arada:(

ışığın yanıyor ,evdesin biliyorum arkadaşım :1:.yaaa arkadaşım biz senin topiğe dönmeni o kadar zaman bekliyelim ,sende git başka topiklere takıl oldumu hiçççç.kıskandım valla

sorunlar paylaştıkça azlır .ama bazende durduk yere baş ağrıtır.en iyisi hayata eğlenceli tarafından bakabilmek sanırım.

bende aynen öyle eğlenceli tarafından bakıyorum. oradaki sorunlar her zaman iç karartıcı değil. çok eğlenceli şeyler var. tabi benim gibi vakti boş olanlara göre. Sen de döndün aramıza kısa bir aradan sonra. :))

Son düzenleme:
bende aynen öyle eğlenceli tarafından bakıyorum. oradaki sorunlar her zaman iç karartıcı değil. çok eğlenceli şeyler var. tabi benim gibi vakti boş olanlara göre. Sen de döndün aramıza kısa bir aradan sonra. :))

arkadaşım hem pc de sorun vardı(hala var sanırım çok ağırlaştı çünkü)hemde yatılı misafirim vardı.bir kaç saat önce yolcu ettim.ettiğim gibi burda aldım soluğu .ama kimsecikler yoktu.sen konuşabildinmi annenle.

arkadaşım hem pc de sorun vardı(hala var sanırım çok ağırlaştı çünkü)hemde yatılı misafirim vardı.bir kaç saat önce yolcu ettim.ettiğim gibi burda aldım soluğu .ama kimsecikler yoktu.sen konuşabildinmi annenle.

konuştum konuşmasına ama benim annem biraz değişiktir. hiçbir şeye cevap vermez sorumluluktan kaçar. ben de aksine her şey planlı olsun isterim. ona şöyle şöyle yaparız diye en ince ayrıntıları anlatıyorum o ise günü bir gelsin hele diyor. hiç net bir şey söylemiyor. ben pek kilo almam yemek de yemem o yüzden koyulan yağlar eriyecek parayı çöpe atmış olacaksın diyip duruyor. bu konuda haklı aslında. ameliyatın şevkiyle bir ay düzenli yesem sonra yine aç gezmeye başlarım uçar gider yağlar. bilmiyorum artık akışına bıraktım ben de. çok sıkıldım.

her şeyin modası çıkıyor. şu çarpık bacaklar da moda olsa ne olur sanki. :1:

konuştum konuşmasına ama benim annem biraz değişiktir. hiçbir şeye cevap vermez sorumluluktan kaçar. ben de aksine her şey planlı olsun isterim. ona şöyle şöyle yaparız diye en ince ayrıntıları anlatıyorum o ise günü bir gelsin hele diyor. hiç net bir şey söylemiyor. ben pek kilo almam yemek de yemem o yüzden koyulan yağlar eriyecek parayı çöpe atmış olacaksın diyip duruyor. bu konuda haklı aslında. ameliyatın şevkiyle bir ay düzenli yesem sonra yine aç gezmeye başlarım uçar gider yağlar. bilmiyorum artık akışına bıraktım ben de. çok sıkıldım.

her şeyin modası çıkıyor. şu çarpık bacaklar da moda olsa ne olur sanki. :1:

sıkma canını her şeyin zamanı vardır ya .o zaman elbet gelicek.Ne güzel olurdu gerçekten Çarpık bacak modası.sütun bacaklarıda biz yamulturduk.:27:insanlık namına, ne olucak elimizemi yapışıcak sanki:52:

sıkma canını her şeyin zamanı vardır ya .o zaman elbet gelicek.Ne güzel olurdu gerçekten Çarpık bacak modası.sütun bacaklarıda biz yamulturduk.:27:insanlık namına, ne olucak elimizemi yapışıcak sanki:52:

bu yolda canımı bile verebilirim. yeter ki herkesin bacakları yamuk olsun. :52:

Back
X