leylaciim,ben senin bacaklarinda hic bir problem göremedimki.eminmisin yaptirmak istediginden.benim ameliyat olmus halim bile bu kadar düzgün degil.genede cok mutluyum,eskiye göre benim icin sütun gibi.yani o kadar kolay bir is degil bu.haftalarca aci cekebiliyorsun.ve riskleride var ayrica.seninkiler gibi olsaydi aklimin kösesinden bile gecirmezdim.ve diledigim herseyide giyerdim.
haklisin gercekten buradaki kizlarin bacaklari sütun gibi,cok güzeller.insan onlari gördükce komplekse giriyorama allahima sükürler olsun bende memnunum artik bacaklarimdan.benim diz iclerinden yag alindi evet ve o bile fark etti.eger illaki birsey yaptirayim diyorsan sana o bile yeter.iyi düsün derim arkadasim
Sevgili kaderdaşım ben 1 kerelik yaptırıp şansımı denemek istiyorum çünkü; bacaklarımı hiç beğenmiyorum ve inan birkaç kere kabinde dar paça giymeye cesaret ettim hüsrana uğradım inan çok kötü duruyor ha benim niyetim mayo, bikini, şort, mini etek giymek değil bunları bacaklarım düzgün olsada giymem tek istediğim spor salonundan sonra saunaya bacaklarımı gizlemeden girmek ya da arkadaşımın havuza gidelim teklifini reddetmek zorunda kalmamak o kadar bu arada ilgilendiğini çin teşekkürler