• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

harikasın.blacheartlilith(he he bakarak yazdım)sanki yavaş yavaş seninde içine cem yılmaz kaçıyor gibi geldi.:1:hadi ben kaçtım.

bence de öyle oluyor sanki. insan kendisiyle alay edebildiği zaman mutlu. alınganlardan hoşlanmam hıh. :D kaç kaç :) iyi geceler ,tatlı düşler..

esra;vuhhuuhh. meslek ne yahu gözümü korkuttun :D :1: ? senide ayrıca tebrik ederim iki bölüm okumak gerçekten güzel. :34:

teskkurler.ben de avukatım güzelim.bizim elimize düşme.düştüysen başın dertte demektir.hayatta illaki bi avukata ihtiyacı oluyor insanın;)

:D forumdan iyi bir avukat arkadaş edinmem iyi oldu. ileride çok eski bir mesele için kapını çalabilirim aslında :34: haklısın ,adalet herkes için ve size ihtiyacımız var. çamaşır makineniz bozulursa bi' alo yeterli :1:

Canlarım benim ya çok tatlısınız yaaaa. Yazdıklarınızı dikkatle okuyorum. Annemin yanında olduğum için pek yazamıyorum. Kimle yazışıyorsun öle diyor hemen. Aman çarpıntısını tutturmayayım.
Öncelikle black.... ve esrabuketi başarılarnızdan dolayı çok tebrik ederim. Oh oh artık bizi buradan top sökmez. Birlikten güç doğar. Mühendis, avukat, öğretmen, doktor, ve en önemlisi de iyi kalpli insanlar. İyiki buraya üye olmuşum ve sizleri tanımışım. Hep aklım burada. Öpüyorum hepinizi.

2paket kedi dili (1pakette 12+12=24 tane var). Kedi dillerini tek tek normal portakal suyuna batırıp dikdörtgen borcana diziyorsun. Bir kaba 2 yemek kaşığu un, 2yemek kaşıği mısır nisastası , 1su bardağı şeker, 1 paket vanilya şekeri, 1lt süt karıştır ve pişir. Biraz koyulaştımı yarısını kedidilinin üstüne dök. Tekrar öbür kedidillerini de portakal suyu ile ıslatıp üstüne sırala. Tekrar ayrı bir kabda 2su bardağı portakal suyu, 2yemek kaşığı mısır nişastası, 2 yemek kaşığı şeker bunu da pişir jöle gibi üstüne yay. Tavsiye ederim doyamadım yemeye. Yapanlar sonucu söylesin.

Bu tarif mi? Ama kim istediğini unuttum.

:D forumdan iyi bir avukat arkadaş edinmem iyi oldu. ileride çok eski bir mesele için kapını çalabilirim aslında :34: haklısın ,adalet herkes için ve size ihtiyacımız var. çamaşır makineniz bozulursa bi' alo yeterli :1:

iyice güçlendik doktor,mühendis,öğretmen ganiyle zaten,avukat bide benim gibi boş gezenler:1:dernek olmak şart oldu kızlar,güçlerimizi birleştirmeliyiz.

merhaba arkadaşlar birkaç gündür bakamadım,taşınma telaşım var ev arıyorum vs vs...kafam bir milyon oldu.

muhteşem bacaklarımın fotoğraflarını yollamıştım internetten birkaç doktora.

bugün yanılmıyorsam Volkan Tayfur gibi birinin asistanı aradı.adını tam hatırlayamadım:)

ve benim hayallerimi suya düşüren cümleyi kurdu,yağ enjeksiyonu birinci seans 6000,ikinci seans 4000,üçüncü seanstan sonra ben

koptum zaten rakamı hatırlamıyorum.

çok pahalı bu yaaa,diğer seanslar da mı parayla oluyor,ben onları müesseseden sanıyordum:14:

angelis arkadaşım bir tek senin bacak fotonu göremedik.bir tane fotocuk koysanda gözlerimiz şenlense ya:1:

Haklısın memko, coming soon ozaman :27: şuan ülkemizin çekmeye mahkum olduğu vize çilesi için uğraşıyorum evraklar vs. Sonra tatile gidicem dönüşte halledicem inşallah :34:

arkadaşım yalan söylüyemiyicem valla resmen bildiğin kıskanıyorum yaaa.bazen kardeşimi bile.:1:bir tek ona ve eşime açılmıştım bu konuda.benden 8 yaş küçük.bana gelince tayt ,dar pantolon,elbise giyinme diyorum gülüyor.ne varki senin bacağında senden beterler giyiniyor herşeyi diyip beni taselli etmeye çalışıyor garibim ne yapsın.Yaşasın ÇBD (çarpık bacaklılar derneği):1:

Memko ya sorma bende de var bi tane, aramızda bi bucuk yaş var ama baya bi fark var 10 cm boy ve mükemmel bacaklar. Hatta kardeşim bacaklarıyla ünlüdür yani. Topuklu giyip çıktı mı of.. :( neyse daha devam edemicem :47:

Son düzenleme:
memko elimde olsa ben kahverengi yaptırırım ama lazerle mavi oluyormuş. çünkü eskiden ikisi de kahveydi ergenlikten sonra çıktı heterokromim. yani milyarda bir olan durum . eski atalarında vardır diyor doktor.

vanilla;öyle söylüyorsun da sürekli insanlar aa kıza bak van kedisi gibi diye geziniyor. hele bazıları gözünde hastalık mı var bozuk mu diye soruyor ifrit oluyor sağlıklılar çünkü. ikizlerin de çaresi var dert etme param olsa vallahi yardım edicem ya herkese :D

Bu ne güzel bişey ya, ben şahsen isterdim kahverengi zaten çok sıradan, mavi gözlere de çocukluğumdan beri zaafım var :)
Kromozom Bozukluu hret Getirdi (Galeri)- haber365.com
Ayrıca bak bir çok ünlü var gözleri farklı olan ve bence çok hoş; özellikle baştaki kadın kate bosworth hollywoodun en yakışıklı erkeklerinden biriyle çıkıyordu; alexander skarsgard, ki kendisi de true blood isimli dizide oynuyor, o dizide de vampirlerin tanrısı olan bir kadın var adı da Lilith :9: yaaa bunlar hep alakalı :52:

Son düzenleme:
arkadasim ,dedigin sayfaya gittim ama resim göremedim.benim dr rütuslardan ücret almiyor .hepsi ödedigim paranin icinde oldugu icin bi deneyeyim dedim.daha önce senin yazdiklarini okudugum icin kabul etmezdim yoksa.sayenizde baya bilgi sahibi olmustum gitmeden:)
allah razi olsun hepinizden .

Sizlerden de ALLAH razı olsun arkadaşım, ne demek birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize...
Sayfada olması lazımdı olmazsa yeni foto eklemeye çalışırım...
Bende tekrar yag alınmasın diye donduralım demiştim yaptırmıstım hatta seans olarak ta ama sonrasında pek yararını görmedim.Araştırdım donmuş yağın etkisinin olmadıgını öğrendim.Sanırım içerisindeki hücreler ölüyor.Ama sen tekrar ücret ödemiceksen denenebilir.Birde ben sigara kullanıyordum ondan da etkisini görmemiş olabilirim.Çünkü bütün doktorlar o zaman aynı şeyi söylemişti sigara kullanıyosan yag enjeksiyonunun hiç bir etkisi olmaz bırakmalısın diye..

Bu ne güzel bişey ya, ben şahsen isterdim kahverengi zaten çok sıradan, mavi gözlere de çocukluğumdan beri zaafım var :)
Kromozom Bozukluu hret Getirdi (Galeri)- haber365.com
Ayrıca bak bir çok ünlü var gözleri farklı olan ve bence çok hoş; özellikle baştaki kadın kate bosworth hollywoodun en yakışıklı erkeklerinden biriyle çıkıyordu; alexander skarsgard, ki kendisi de true blood isimli dizide oynuyor, o dizide de vampirlerin tanrısı olan bir kadın var adı da Lilith :9: yaaa bunlar hep alakalı :52:

farklı olduğu için çok beğenen oluyor evet ama sürekli bir şeyler açıklamak zor oluyor biliyor musun. hani şöyle düşün. en ufak bir otobüste , markette sürekli soruluyor aa neden böyle diye. zor oluyor. aslında mila kunis ,kate bosworth gibi ünlüler memnun. ama onlar ''ünlü'' :1: lilith candır canım :D:D o değilde bana internet üzerinden bir iskandinav arkadaşım çoook eski zamanlarda iskandinavların göz rengi farklı olanlara büyücü dediklerini söylemişti moralim baya bozulmuştu :1:

Canlarım benim ya çok tatlısınız yaaaa. Yazdıklarınızı dikkatle okuyorum. Annemin yanında olduğum için pek yazamıyorum. Kimle yazışıyorsun öle diyor hemen. Aman çarpıntısını tutturmayayım.
Öncelikle black.... ve esrabuketi başarılarnızdan dolayı çok tebrik ederim. Oh oh artık bizi buradan top sökmez. Birlikten güç doğar. Mühendis, avukat, öğretmen, doktor, ve en önemlisi de iyi kalpli insanlar. İyiki buraya üye olmuşum ve sizleri tanımışım. Hep aklım burada. Öpüyorum hepinizi.

teşekkür ederim mendis :) dediğin doğru gerçekten ileride iyi bir referans olursam burada ki samimi gördüğüm insanlara faydalı olmak isterim. :16: iyilik yanaklarınıza yapışsın hepinizin. :D

farklı olduğu için çok beğenen oluyor evet ama sürekli bir şeyler açıklamak zor oluyor biliyor musun. hani şöyle düşün. en ufak bir otobüste , markette sürekli soruluyor aa neden böyle diye. zor oluyor. aslında mila kunis ,kate bosworth gibi ünlüler memnun. ama onlar ''ünlü'' :1: lilith candır canım :D:D o değilde bana internet üzerinden bir iskandinav arkadaşım çoook eski zamanlarda iskandinavların göz rengi farklı olanlara büyücü dediklerini söylemişti moralim baya bozulmuştu :1:

ya tabi bizim insanımız biraz görgüden eksik sınırları koyamıyor her zaman, ısrarla siz dediğiniz birinin size sen diye hitap etmesi gibi (ki en sinir olduğum şeylerden biridir) bundan dolayı orda burda durdurup "şişt hacı senin gözler nie böyle" diyenlere cevap vermemek lazım tabi :1: bu bahsi geçen isimler de zaten ünlü olmalarına katkısı olduğu için memnunlardır eminim, ama bence ünlü veya değil, sıradışı olmakta sakınca yok allah korusun bir eksiklik noksanlık olmadığı sürece.. bazen işte tam bu sıradışılıklar insanı o kişi yapan özellikleridir, güzeldir yani :49:

ya tabi bizim insanımız biraz görgüden eksik sınırları koyamıyor her zaman, ısrarla siz dediğiniz birinin size sen diye hitap etmesi gibi (ki en sinir olduğum şeylerden biridir) bundan dolayı orda burda durdurup "şişt hacı senin gözler nie böyle" diyenlere cevap vermemek lazım tabi :1: bu bahsi geçen isimler de zaten ünlü olmalarına katkısı olduğu için memnunlardır eminim, ama bence ünlü veya değil, sıradışı olmakta sakınca yok allah korusun bir eksiklik noksanlık olmadığı sürece.. bazen işte tam bu sıradışılıklar insanı o kişi yapan özellikleridir, güzeldir yani :49:

doğru söylüyorsun. ben bu forumda bir üye bana ısrarla sen diye hitap ediyor diye kaç kere uyardım birinci tekil ağızla konuşuyor diye sonra üye beni çıldırttı banı yedim bak gene sinirlendim aklıma gelince :1:
aslında doğru söylüyorsun bazı şeyler insana has. yara izi ,saçın bir yerinde ki farklılık,doğum lekesi vs gibi :) iyi düşüncelerin için teşekkür ederim :16:

doğru söylüyorsun. ben bu forumda bir üye bana ısrarla sen diye hitap ediyor diye kaç kere uyardım birinci tekil ağızla konuşuyor diye sonra üye beni çıldırttı banı yedim bak gene sinirlendim aklıma gelince :1:
aslında doğru söylüyorsun bazı şeyler insana has. yara izi ,saçın bir yerinde ki farklılık,doğum lekesi vs gibi :) iyi düşüncelerin için teşekkür ederim :16:

Benim de yanık izim doğum lekesine benziyor.hem baldırlarımdaki morluklarla da çok farklıyım he he :52:
Şaka bir yana benim de bir gözü kahve bir gözü mavi arkadaşım vardı, lens takardı bir gun takmamış, bilemedim tabii daha önce görmemiştim. Lensin mi düştü demiştim, cahillik işte :21:

Back
X