• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

genelde bacak estetigi yazılarında şöyle yazıyo
Diz altında bacak bölgesindeki incelik sorunları çözmek için bacak implantı (bacak silikon protezi) veya dolgular (sentetik veya yağ dolgusu) yapılabilir. protez sentetik olarak görülmüyo

Anladım teşekkür ederim. Sentetik dolgu daha sıvı kıvamlı olan mı acaba?Neyse çok fikir yurutmeyeyim :1:

loresima,bacaklarin cok güzel.izlerin kalmis tamam ama zamanla gececektir mutlaka.geriye güze bacaklarin kalacak.bu kadar üzme kendini.genede istedigini giyebiliyosun ya ona bak.izlerinde cözümü var en kötüsünde.lazerle neler gideriyolar,öyle yaptirirsin sende olmazmi?

selam
doktorum lazerin faydası olmayacağını daha hafif ve yüzeysel izlere iyi geleceğini söylemişt. tabiki basenler gitti bayağı dizlerdeki çıkıntılarda dar paçaları giyiyorum rahatça kışın iyi...ama yazın geçen senede dahil denize gidemedim hiç diz altı giyerdim eskiden ama şimdi yazın giyenemiyorum oturunca yada rüzgarda etek kalkınca gözüküyor sırtım ve karnımdakiler gözükmesin kazara diye çıtçıtlı badi giyiyorum yazın bile....kalçamdakilerde çok derin ve içine çökük etrafıda çöktü fotolarda çok belli olmuyor daha kötü....arıyorum çarelerini....

O izler hiç bir zaman geçmeyecekmiymiş :ssz: bence şu bize çocuklığumuzda vurulan aşı izleri gibi sedefimsi bir görüntü olarak kalır çokta sorun olmaz

işte size parantez bacaklı olduğu iddia edilen bir ünlü $sarah-jessica-parker-satc-sequel-10.webp bence bu kadının bacakları düzgün

Aslında bacaklara da botox olmaz mı? Yazdan yaza birkaç enjektör attırıversek. Dudaklar nasıl şişiyorsa oralar da dolar herhalde. Öf ya bu dr.lar boşa dirsek çürütüyor. Bana sorsalar ya.:)))

hadisenin bacaklarına da çarpık diyolar
onlar kafalarına takmıyo
ünlü olunca öyle oluyo
ama bize deseler bacakların çarpık diye şu ünlününde çarpık nolmuş diyemiyoruz :(((

loresima,bacaklarin cok güzel.izlerin kalmis tamam ama zamanla gececektir mutlaka.geriye güze bacaklarin kalacak.bu kadar üzme kendini.genede istedigini giyebiliyosun ya ona bak.izlerinde cözümü var en kötüsünde.lazerle neler gideriyolar,öyle yaptirirsin sende olmazmi?

selam
doktorum lazerin faydası olmayacağını daha hafif ve yüzeysel izlere iyi geleceğini söylemişt. tabiki basenler gitti bayağı dizlerdeki çıkıntılarda dar paçaları giyiyorum rahatça kışın iyi...ama yazın geçen senede dahil denize gidemedim hiç diz altı giyerdim eskiden ama şimdi yazın giyenemiyorum oturunca yada rüzgarda etek kalkınca gözüküyor sırtım ve karnımdakiler gözükmesin kazara diye çıtçıtlı badi giyiyorum yazın bile....kalçamdakilerde çok derin ve içine çökük etrafıda çöktü fotolarda çok belli olmuyor daha kötü....arıyorum çarelerini....

arkadasim inan cok üzüldüm.inslh yakin zamanda bi caresini bulursun.baska dr a gittinmi hic ameliyat oldugun haric.veya cilt doktoruna?

arkadaşlar aguafiling dolgusu için dr msj yazmıştım ya bugün yanıtlamış.dr:kesinlikle önermiyorum,komplikasyonları ciddi oluyor .diye yazmış .yani bizim dolgu hayalleri suya düştü.

Aslında bacaklara da botox olmaz mı? Yazdan yaza birkaç enjektör attırıversek. Dudaklar nasıl şişiyorsa oralar da dolar herhalde. Öf ya bu dr.lar boşa dirsek çürütüyor. Bana sorsalar ya.:)))

botoxu kalın bacakları inceltmek amacıyla o bölgedeki kasların zayıflaması için yapıyorlarmış diye duymuştum

Bir anda çıktı hersey ve kalkıp haftasonu doktora gittim ne bir araştırma ne bir bilgi konu hk da hiç bir şey bilmiyorum tek bildigim şey etek elbise tayt giymek istiyorum

Kac günde iyilesirim
Doktordan bi soruma net cevap alamadım ailem ve is yerindekilerle paylasmayacagim iznim yok 2 günde ayağa kalkıp merdiven çıkabilir durumda olurmuyum

Back
X