- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
sagol yenide ben de bilemedim ne yapayım..dolgu yaptırıp sporla basenimi eritmeyi deneyip bunca sorudan kurtulsam mı..basenin erimez diyor doktor spor yapsan da..yas ilerledikce daha da artacak diyor..insan güvenemiyor doktorun bunları neden söylediğine..niye erimesin ki diyorum kendi kendime..o basenim son 1 yılda olustu ve kilo aldım..şimdi kilo verince gitmeyecek mi..4-5 kilo versem gider diye ümid ediyorum..ameliyatdansa aç kamak spor yapmak daha cazip tabiki..benim tek sorunum bacaklarım düzgün gözüksün..gerci basen de bacak görüntüsünü etkiliyor ama..
syringe lipo iğneli lipo araştırıyorum durmadaan,pek bilgi yok bu konuda..insan yaptıranların görüşlerini almak istiyor tabi gercekten kısa sürede iyileşme oluyor mu diye..
Merhaba arkadasim;
Benim tavsiyem egerki doktoruna karşı güven duyduysan yalnızca diz içlerinden aldir ve alt bacaklarina dolgu maddesi koydur. Basenlerinden bir süre diyet ve spor yaparakta kurtulabilirsin. Benim cok tanidigim diyet ve sporla vucudunu tam istediği şekle soktu.
Ben ameliyat olalı tam 3 ay oldu ve hâlâ morluklarim tam olarak geçmiş değil. O iğrenç dikiş izlerini ve agrilarida hiç saymıyorum bile. Egerki sağından solundan yağ aldirip enjekte ettirirsen eşinden gizlemen mümkün olmayacaktır.
Ben şuan tatildeyim çok büyük bir oteldeyiz ve burasi full dolu durumda. Ama sor bakalım bacaklarinda carpiklik olan biri varmı diye yok yok yok inanamıyorum ama hiç yookk. Bende hayatımda ilk kez bacaklarimi saklamadan gerine gerine geziyorum. Biliyorum bacaklarim güzel değil ama en azindan göze batmiyor ohhh bee dünya varmış valla. Sanada tavsiyem hiç vakit kaybetmeden ya esinle konuş haberi olsun yağ enjeksiyonu yaptir yada dolgu maddesi koydur. Öpüyorum seni iyi tatiller.
Son düzenleme: