Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar kusura bakmayın ama burada birkez bile paylaşım yapmamisken siz benim fotograflarimi görün diye arkadaşlık isteğinizi kabul edemem. Lütfen burada yazışma yapmayan kimse bana istek göndermesin.
Merhaba ben yağ enjeksiyonu yaptırdım benim iyileşme sürecim çok uzun sürdü neredeyse 1 ay çok fazla ağrım oldu ama şuan ufak tefek sorunlardan başka hiç birseyim kalmadı. Bu forumdaki birçok kişi silikon ameliyatı oldu ve fazlada sıkıntı yaşamadı.
Benim ailemde bu operasyonu gecirmeme hiç onay vermedi herkes karşı çıktı ama ben kararlı olduğumu onlara hissettirince yapabildikleri tek şey yanımda olmaktı. Keşke sende bu operasyonu bu kadar kişiyle paylasmasaydin emin ol kafan daha rahat olurdu.
Ben okadar dayanılmaz ağrılarım olmasina rağmen bu ameliyatı olduğum için hiç pişman olmadım. Iyikide yaptirmisim diyorum sende doktoruna guveniyorsan bu ameliyatı ol ve hayatını yaşa.
arkadaşım bende tam, yenide nerelerdesin diye yazıcaktımki,adını gördüm aşağıda.bu kadar olur yani.nasılsın arkadaşım.güzel bacaklarınla ilk yazın nasıl geçti ve geçiyor?
şortlu etekli geçiyor :)
giyiyorum uzaktan bakıyorum, ince vs hoşuma gidiyor.
buraya kadar iyi.
ama bacaklarım için "güzel" diyemeyiz. malum morluklar, ameliyatla ilgisi olmayan başka izler, fena yani. aslında başkası kısa giyemez benim durumumda. ama bendeki nasıl bir açlıksa artık, giyiyorum
bu arada doktor eylülde gel demişti, morlukların geçeceğini düşünüyordu sanırım, bu gidişle son kontrol hiç gelmeyecek![]()
memko senin ilk operasyonun muydu?uzun nzamandır siteye girmediğim için hatırlayamadım..
belkide biraz rahat olmak gerekiyor arkadaşım.ben kendimden daha çarpıkların kısa giyindğindini görünce ,acaba sorun bendemi diyorum.O insan sorun etmiyor ,mutlu.çokta kasmamak lazım.giyince mutlu oluyorsan ,ayrıntılara takılma.eylüldeki kontrolünede git ihmal etme arkadaşım.belki dr un yapabileceği bir şeyler vardır.yada önereceği
ben henüz olmadım arkadaşım,benim fotolarımı gördünmü .ümit varmı????maddi olarak beklemedeyim malesef![]()
ben henüz olmadım arkadaşım,benim fotolarımı gördünmü .ümit varmı????maddi olarak beklemedeyim malesef![]()
pardon arkadaşım..fotolarını gördüm bacakların gerçekten güzel...hemde çookkk ümit var..güzel sonuçlar alıcağını düşünüyorumm
arkadaşım nasılsın.? özledim valla.. nasıl geçti tatilin. tatile çıkmışsın sende. nasıl geçti..tatilde hiç yazamadım malum güneş kremi sürüp durdum. çoğu vaktim kremlenmekle geçti. olsun ama çok memnun kaldım..
arkadaşım nasılsın.? özledim valla.. nasıl geçti tatilin. tatile çıkmışsın sende. nasıl geçti..tatilde hiç yazamadım malum güneş kremi sürüp durdum. çoğu vaktim kremlenmekle geçti. olsun ama çok memnun kaldım..
pardon arkadaşım..fotolarını gördüm bacakların gerçekten güzel...hemde çookkk ümit var..güzel sonuçlar alıcağını düşünüyorumm
Benim için ne diyosun bunnybon doktorumuz aynı olacak
fotolarını gördüm..doktorlarımız aynı demek..doktorun güzel sonuçlar çıkaracağını düşünüyorum..bacakların birleştiği yerde boşluğun fazla gibi..yeterli yağın varsa doktor doldurur buraları..umarım her şey istediğin gibi olur..
giderim hiç ihmal eder miyim, istanbula gidiyorum, şöyle bir cadde havası alıyorum, sorarsan büyük iş, doktor kontrolü
doktorun bir şey yapacağını sanmıyorum. azalmış ama bak diyecektir, bir de ikna ediyor ki sorma
bu arada ben de görüyorum . bugün de dapdaracık kot giymişti bir kız, üst bacaktan itibaren parantezdi.
olur yani, normal demeliyiz :)