Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 seans daha yapacak ilk seans 3 ay sonra , o zaman düzelecek desek bil şuanda etek giyebilecek durumda değilim hala resim yüklemeyi tam bileniyorum herkesin görmeyeceği şekilde nasıl yüklerim ki
teşekkür ederim.Evet yeniyim fakat uzun zamandır forumu takip ediyorum.elcer iyi olmana çok sevindim.
Geçmiş olsun seherbazz inşallah sonuç istediğin gibi olacaktır moralii bozma..
nasiass sadyy nin bacakları çok güzel olmuş.senin bacaklarının alıcağı şekilde öyle olucaktır muhtemelen.(benziyor demiştinya)
İnşallah memko dediğin gibi olur benim albümde bacaklarımın fotografı var bakar mısın? Bir de saddy nin fotoğrafının altına kafamı karıştıran konuyu yazdım saddy nin bcakları nazar değmesin o kadar güzel olmuş ki kendimi ona hazırlamak isteniyorum snrası hayal kırıklığı olmasn :)
arkadaşım ilk bir kaç ay yağların bir kısmının eriyiceğini hepimiz tecrübe ettik hep birlikte.hepsi erimiyor elbette ,oyüzden ne kadar erirse erisin bacakların ilk haline dönmez.eskisinden çok daha iyi bacaklar kalır geriye.
Ben silikon+yağ yaptırıyorum sanırım şekli çok fazla degişmeyecek. Ama silikonun cc en azı olacakmış o kafamı karıştırdı 100 cc den az olacak, saddy ye konulan yağ 190 cc :/
arkadaşım demekki boyuna ,bacak yapına en uygunu oyduki dr onu önerdi.daha kalını ,daha kalın bacak demektir.oda üst bacakla orantısızlık oluşturabilir belki.yağ enjeksiyonuyla birlikte yaptırman iyi daha doğal durur.
Korkum o yarım ay şeklin gitmemesi. Haklısın doktor işini bnden iyi bilir o ne derse artık.
hoş geldin arkadaşım![]()
arkadaşlar meraba,
uzun zaman oldu girmeyeli.yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,olamayanlara da bol şans diliyorum.kısaca anlatıyım merak edenler için durumumu.ameliyatımın üstünden 2,5 ay geçti(yağ enjeksiyonui,doktorum a.k).hiç morluğum yok ancak kanül izlerim hala pembe birazcık küçüldü sadece .şişlikler indikten sonra herhangi bi erime hissetmedim ben sanki aynı duruyo gibi.yağ alınan yerlerde hafif uyuşukluk var.bacaklarımdan memnunum ama rötuş şart arkadaşlar tek seansta çok zor.örneğin yüksek ökçeli ayakkabı giymek biraz sıkıntı yaratabiliyo,çünkü bacaklar ayrık duruyor.
beklentiimi makul tuttuğum için çok mutluyum,bütün yaz çeşit çeşit elbise şortlar giydim.pantolon giyersem de dar paça tabi,bol bol resim çektim kısacası yılların acısını çıkardım.darısı isteyen herkesin başına.rabbim yardımcınız olsun inşallah.
gelelim size asıl sölemek istediğim şeyee: HAMİLEYİM!!! bugün öğrendim 4 haftalıkmış ve ilk sizle paylaşıyorum.artık benim için bacak off bebek inn:) herkesin gönlüne göre versin allah...sutun gibi bacaklar diliyorum hepinize...
arkadaşlar meraba,
uzun zaman oldu girmeyeli.yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun,olamayanlara da bol şans diliyorum.kısaca anlatıyım merak edenler için durumumu.ameliyatımın üstünden 2,5 ay geçti(yağ enjeksiyonui,doktorum a.k).hiç morluğum yok ancak kanül izlerim hala pembe birazcık küçüldü sadece .şişlikler indikten sonra herhangi bi erime hissetmedim ben sanki aynı duruyo gibi.yağ alınan yerlerde hafif uyuşukluk var.bacaklarımdan memnunum ama rötuş şart arkadaşlar tek seansta çok zor.örneğin yüksek ökçeli ayakkabı giymek biraz sıkıntı yaratabiliyo,çünkü bacaklar ayrık duruyor.
beklentiimi makul tuttuğum için çok mutluyum,bütün yaz çeşit çeşit elbise şortlar giydim.pantolon giyersem de dar paça tabi,bol bol resim çektim kısacası yılların acısını çıkardım.darısı isteyen herkesin başına.rabbim yardımcınız olsun inşallah.
gelelim size asıl sölemek istediğim şeyee: HAMİLEYİM!!! bugün öğrendim 4 haftalıkmış ve ilk sizle paylaşıyorum.artık benim için bacak off bebek inn:) herkesin gönlüne göre versin allah...sutun gibi bacaklar diliyorum hepinize...
geçmiş olsun arkadaşım,umarım sonuç istediğin gibi olur.
arkadaşlar meraba,
seherbazz fotoğraflarını eklesende bizde görsek merak ettim birde doktorunun kim olduğunu merak ettim