Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bizde bu aşamaya gelicezmi dersin.ameliyat gününü ,ameliyat sonrasını konuşabilicekmiyiz.yağ ne kadar kondu,iz kaldımı.......bende artık bu sorulara muhatap olmak istiyorum:43:.ama içimdeki ses daha zamanı var diyor.hiç güzel şey söylemezki zaten :1:

hepsini doldursun öyle demek istiyorum. eşimle de konuştum bu konuyu, dilenci gibi üçüncüyü ücretsiz yapmasını bile teklif edicem.

söyle arkadaşım. para basmıyoruz ya bizlerde. keyfi bir iş olsa kimse bu ameliyat için sınırlarını zorlamazdı. zaten doktorunun yaptığı da tam ameliyat sayılmaz. hazır yağı alıp bacağına enjekte edicek. o kadar merhamet gösteriversin.

bizde bu aşamaya gelicezmi dersin.ameliyat gününü ,ameliyat sonrasını konuşabilicekmiyiz.yağ ne kadar kondu,iz kaldımı.......bende artık bu sorulara muhatap olmak istiyorum:43:.ama içimdeki ses daha zamanı var diyor.hiç güzel şey söylemezki zaten :1:

o içimizdeki seslerin canı çıksın. ben de daha iyi bir şey söylediğini duymadım. :1: biz de yağlarım eridi, iz kaldı gibi tatlı tatlı sitemler etsek ne olur sanki. :31:

o içimizdeki seslerin canı çıksın. ben de daha iyi bir şey söylediğini duymadım. :1: biz de yağlarım eridi, iz kaldı gibi tatlı tatlı sitemler etsek ne olur sanki. :31:

inşallah o günler geldiğinde bu msjları okuyup tatlı tatlı gülücez.ümidimizi yitirmeyelim arkadaşım.Tabi bu arada yağlarım eridi ,iz kaldı demiyelimde, bu kıyafet yakıştımı,kırmızısınımı alsam yoksa.taytlı fotomu gördünüzmü felan......:1:

inşallah o günler geldiğinde bu msjları okuyup tatlı tatlı gülücez.ümidimizi yitirmeyelim arkadaşım.Tabi bu arada yağlarım eridi ,iz kaldı demiyelimde, bu kıyafet yakıştımı,kırmızısınımı alsam yoksa.taytlı fotomu gördünüzmü felan......:1:

heheh evet yağlarımız erimesin. :1: arkadaşım benim pilim bitti sana iyi geceler. yarın aynı neşeyle görüşmek üzere. :16:

Ne yani bu kadar basitmi???? Bende küçükken ortopediste gittim bana ortopedik ayakkabı verdi çocukluğum o sert ayakkabılarla geçti ama bacaklarım sütun falan değil anlamıyorum bu bacak çarpıklığı neden olur? Benimki genetik demekki.

Arkadaşım sizin kemiktemi eğrilik yoksa kas yapısından mı kaynaklanıyor..Çocuklukta ortopedik ayakkabı kullananlarda kemik eğriliği önemli ölçüde düzeliyor genellikle..

Bu arada Sandyy arkadaşımızın bahsettiği hücre kokteyli yağ tutunma oranını çok yükseltiyormuş arkadaşlar..Hücre kokteyli ile dolgu yaptıran başka arkadaşlar var mı? Bizi biraz bilgilendirirlerse çok memnun olurum..

merhaba ben yeni katıldım yaklaşık bir haftadır fena halde kafaya koydum bu bacak estetiği mevzuunu kesinlikle yaptıracağım ama benim bacaklarıma hangi yöntem olur bilemiyorum. Bu yüzden sizlerin bilgisine ihtiyaç duyuyorum. hiçbir şey bilmeden dr a gitmek te istemiyorum. sonuçta biraz bilgim olursa daha iyi bir karar verebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba ben yeni katıldım yaklaşık bir haftadır fena halde kafaya koydum bu bacak estetiği mevzuunu kesinlikle yaptıracağım ama benim bacaklarıma hangi yöntem olur bilemiyorum. Bu yüzden sizlerin bilgisine ihtiyaç duyuyorum. hiçbir şey bilmeden dr a gitmek te istemiyorum. sonuçta biraz bilgim olursa daha iyi bir karar verebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

bir de ben bu gönderilen fotoları nasıl görecem beceremedim.. bilgilendirebilirmisin? hatta ben foto ekleyip görüşlerinizi almak isterim tabii becerebilirsem.

bir de ben bu gönderilen fotoları nasıl görecem beceremedim.. bilgilendirebilirmisin? hatta ben foto ekleyip görüşlerinizi almak isterim tabii becerebilirsem.

hoşgeldin. öncelikle 25 mesaj sınırını geçmelisin. ondan sonra arkadaşlık isteği gönderdiğin kişilerin resmine bakabilirsin kendin de resim yükleyebilirsin. anasayfanın sonlarında geyik bölümü var. oralara yaz mesaj sayını doldur.

hoşgeldin. öncelikle 25 mesaj sınırını geçmelisin. ondan sonra arkadaşlık isteği gönderdiğin kişilerin resmine bakabilirsin kendin de resim yükleyebilirsin. anasayfanın sonlarında geyik bölümü var. oralara yaz mesaj sayını doldur.

vanillasky seni sanal doktorluktan sonra bir de forum danismanimiz ilan edelim:)10 parmaginda 10 marifet kizimizin masallah:)

senden yine ilk seansta aldığı ücreti mi alacak? eğer öyleyse tekrar vücudundan yağ alıp sıcak sıcak aktarmasını söylesen? leydi dondurulmuş yağlarının tutmadığını söylemişti diye hatırlıyorum. vermek zorunda. vermezse tehdit et seni kadınlar kulübünde ifşa ederim bir tane müşterin kalmaz diye. :1: bende para kalmadı bacaklarım dolana kadar bütün yağı doldurun de.

haha vanillasky alemsin:)ben de ayni tehditleri düsünmüstüm doktorumdan memnun kalmadigim zamanlarda:)beni sen hicbisiy bilmiyo mu sandin diyecektim,benim bu ameliyati olmus bisürü arkadasim var,öncesini sonrasini ayrintilarini,doktorlari,kaca yaptiklarini biliyorum..kötü reklamini yaparim kadinlar klubü forum da,bak diyecektim:))) forumumuz insana ne kadar güven veriyor degil mi:)

icimden geldi:)
sevgili ayseteyze,
yillardir sesini duyan,mesajlarini okuyan,senden haber alan yok:)
umarim istedigin bacaklara kavusmussundur:))

icimden geldi:)
sevgili ayseteyze,
yillardir sesini duyan,mesajlarini okuyan,senden haber alan yok:)
umarim istedigin bacaklara kavusmussundur:))

Bende jezabeli çok merak ediyorum. 2009 da başarılı bir silikon ameliyatı yaptırmış , resimlerini paylaşmış .En son 2012 de foruma girmiş keşke tekrar uğrayıp bizi haberdar etse.

mesaj sayini doldurdun heralde arkadasim:)hadi hayirli ugurlu olsun:)

Elcercim cok tesekkur ederim. Bugun mesaj sayimi doldurmak icin isi gucu biraktim geyik muhabbeti yaptim. Sonunda basardim. Senin albumlerini gorebildim ve cok begendim bacaklarini. Emin ol cok dikkat cekici duruyorlar.

Back
X