Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben yurdisinda yasadigim icin sizler kadar sansli degilim sizler bir kac doktora gidip fikir edine biliyosunuz bende sizleri takip ederek fikir sahibi olmaya calisiyorum arkadaslar yardimlariniz icin sonsuz tesekurler

Ben yurdisinda yasadigim icin sizler kadar sansli degilim sizler bir kac doktora gidip fikir edine biliyosunuz bende sizleri takip ederek fikir sahibi olmaya calisiyorum arkadaslar yardimlariniz icin sonsuz tesekurler

Hiç sorun değil, kendi adıma konuşuyorum, burada biraz daha vakit geçirirsem kendi ameliyatımı kendim yapıcak hale gelicem aylardır eski mesajlarda dahil tüm mesajları dönüp dönüp tekrar okuyorum ne yazıkki bende doktor konusunda şanssızım istanbul a çok uzak bir yerde yaşıyorum dahada kötüsü haftasonu da çalışıyorum istanbul da bir doktorla görüşmek için tek şansım senelik izne falan ayrılmak onuda görüşme için değil ameliyat için kullanmak istiyorum eğer biraz vakit geçirirsen en doğru kararı verebileceğini umarım birde bu doktorların internet sitelerinde mail adresleri var oradan onlara bacaklarının fotoğrafını gönderirsen sana fiyat ve yapılacak işlemler hakkında daha sağlıklı bilgi verebilirler

canım sadece ilk zamanlar dikkat ettim şimdi özel bişey yapmıyorum öyle hemen zarar gelcek olsa zaten silikonu hiç bir dr tavsiye etmez.zaten benim drum bunların ömürlük olduğunu söyledi.Aileninde tedirgin olması çok normal sonuçta alışık olunan bir durum değil:) ama korkmanıza gerek yok:)

samimi arkadasım senın de dr.un a.k.mıydı

Sagolun dediginiz gibi okumadigim mesaj kalmadi bayagi bi fikir edindim sayenizde ama daha resimlerinizi goremiyorum onlarida gorme imkanim olsaydi bi doktora karar verecektim fiyatlar konusunda hic bi yazi goremedim

Tekrar merhaba kizlar :) ben araniza yeni katildim. Benimde sorunum bacaklarimin akt kisminin inceligi. Yaklasik 5 senedir bu forumu takip edip ameliyat olamayanlardanim :( yaklasik 1 ay once ameliyat olmaya karar verdim samiminin doktoruyla gorustum silikon taktirmak icin herseyimi ayarladim iznimi aldim fakat son gece cesaret edemedim:( cunku benim esim istemiyor bende ondan gizli yaptiracaktim bi cesaret. Ama olmadi. Silikon oldugu icin sonradan bi ariza cikarsa saklayamam dedim. Ama hala aklim bacaklarimda:( simdi yag enjeksiyonu olsam diyorum resimlerinizi gormeyi bende isterim yeni oldugum icin resim koyamadim

Sizlerin burada yazilarinizi okudukca kendimi goruyorum. Bende dar paca giyemiyorum etek hic yok zaten cop gibi duruyor. Dugun bayram hep pantolon. Erkek gibi heryere pantolonla gidiyorum:(hep saklamaca

En son tamam yaptiramadim deyip unutmak istedim konuyu ama hala aklimda. Bende loresimanin doktoruna ve ak ya mail attim ak cevap verdi silikon demis. Ek yag enjeksiyonu olabilir demis. Hf ile de gorustum o da silikon dedi. Ben zayifim ama biraz gobek cevremde yagim var yani tak atimlik kursunum var anlayacaginiz

Bir de yaptirirsam esim bilmeyecek cok kati bu konuda :( beni cok uzdu bu tutumu hic anlamaya calismadi bile. Oyuzdwn hem para acisindan hemde yag acisindan tek seferde cozum bulabilirmiyim bilmiyorum. Sizin ameliyat sureclerinizi okudum hep. Yag enjeksiyonlarindan memnun olan az kisi var. Silikon iyi sonuc veriyor gibi geldi bana ama ilerde bi sorun yasarsam kotu olur die secaret edemedim

Sizlerin burada yazilarinizi okudukca kendimi goruyorum. Bende dar paca giyemiyorum etek hic yok zaten cop gibi duruyor. Dugun bayram hep pantolon. Erkek gibi heryere pantolonla gidiyorum:(hep saklamaca

hepimizin ortak yaşadıkları bunlar aslında,bacaklarımız yüzünden dışarıya zevksizmişiz gibi görünmek,modaya mecburen ayak uyduramamak,sürekli pantolon giyinmek zamanla alışılmıyor aksine dahada üzüyor,yıpratıyor.hoşgeldin aramıza.umarım en kısa sürede hayal ettiğin bacaklara kavuşursun.

arkadaşlar buralar çok boş kalmış,gelinde şenlensin artık.vanillaskyyyy neredesin arkadaşım?hasteneden randevu aldınmı ?meraktayım bak

arkadaşlar buralar çok boş kalmış,gelinde şenlensin artık.vanillaskyyyy neredesin arkadaşım?hasteneden randevu aldınmı ?meraktayım bak

bu aralar kimsenin tadı tuzu yok sanırım. ben de dahil :31: bir türlü arayamadım hastaneyi fırsat olamadı. hastaydım yeni iyileştim. yarın arayıp randevu alacam bakalım ne olacak. :31:

Ben albümler üzerinden devam ettim. Buradayım aslında.
Vanillacım, tekrar geçmiş olsun. Bakalım ne diyecekler sana.
Ben de muhteşem bacaklarıma onay almak için pazartesiye randevu aldım :52:

Back
X