Arkadaslar AK operasyonu ne kadara yapiyo rica etsem yazarmisiniz
Sabit bir ücreti yok bacaktan bacağa değişiyor ama ücreti fazla olan doktorlardan birisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar AK operasyonu ne kadara yapiyo rica etsem yazarmisiniz
Ben yurdisinda yasadigim icin sizler kadar sansli degilim sizler bir kac doktora gidip fikir edine biliyosunuz bende sizleri takip ederek fikir sahibi olmaya calisiyorum arkadaslar yardimlariniz icin sonsuz tesekurler
canım sadece ilk zamanlar dikkat ettim şimdi özel bişey yapmıyorum öyle hemen zarar gelcek olsa zaten silikonu hiç bir dr tavsiye etmez.zaten benim drum bunların ömürlük olduğunu söyledi.Aileninde tedirgin olması çok normal sonuçta alışık olunan bir durum değil:) ama korkmanıza gerek yok:)
samimi arkadasım senın de dr.un a.k.mıydı
Sizlerin burada yazilarinizi okudukca kendimi goruyorum. Bende dar paca giyemiyorum etek hic yok zaten cop gibi duruyor. Dugun bayram hep pantolon. Erkek gibi heryere pantolonla gidiyorumhep saklamaca
arkadaşlar buralar çok boş kalmış,gelinde şenlensin artık.vanillaskyyyy neredesin arkadaşım?hasteneden randevu aldınmı ?meraktayım bak
arkadaşlar buralar çok boş kalmış,gelinde şenlensin artık.vanillaskyyyy neredesin arkadaşım?hasteneden randevu aldınmı ?meraktayım bak