merakla bekliyoruz resimlerini:)yani bekliyorum:)
Donus yolundayim eve girince ilk isim resim yuklemek olacak elcer bende yorumlarinizi merakla bekliyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merakla bekliyoruz resimlerini:)yani bekliyorum:)
tesekkür ederim angelinnocent78:)buarada hosgeldin aramiza:)
ay bana da burnum büyük geliyor bugünlerde,sonra sacmalama diyorum kendi kendime..acaba estetik ameliyat arzusu böyle birsey mi,baslayinca gerisi geliyor mu diye korkuyorum..bacaklarimin durumundan haberdar olan bikac arkadasim artik memnunsun degil mi,mutlumusun diye ekstra sordular,artik vücudunla bi sorunun yok,kendinle daha barisik ol dediler..ben de evet dedim.haklisiniz..burnumu aklima takinca hani diyorum,bacak sorunuyla kendini begenmeme durumuna nokta koymustun..burnunun görüntüsünü bilemiyorum yenidecim ama gercekten sana mi öyle geliyor yoksa herkesin farketdigi bir durum var mi emin ol..burun ameliyatlari daha zordur..bir de begenmezesen neticeyi o zaman ne olacak?bacaklarimizi saklayabiliyoruz,burnumuzu saklayamadigimiz icin psikolojimizi bozma ihtimalimiz var.nefes alamiyorum demissin.tam olarak sorunun neymis bir gösterdin mi?burnunda et mi var acaba?alerjin de olabilir,burnunun ici sisiyor da olabilir,o zaman sadece etin alinmasi yetecekdir..burnun icindeki kemigin yamuklugu oluyor bir de,bende var mesela.bu tür insanlarda nefes problemi,sinüzit ve basagrisi cok olur.septum deviasyonu deniyor buna..ama ameliyati o kemigin düzeltilmesi teferruatli is..kolay degil ameliyat sonrasi..
yıllardır bu konuyu okur dururum, korkmadan ameliyat olanlara imreniyorum. ben de hiç etek giymem, duruş bozukluğum var sanırım bacaklarımda da ondan çarpıklık oldu. eşim çarpık olmadıklarını iddia ediyor, kimler ne kıyafetler giyiyor sen giymiyorsun diyor ama kadın milleti olarak çok kötüyüz yanımda milletin bacaklarının eleştirildiğine çok şahit oldum. "calf muscles" deniyor baldır kaslarına, aratırsanız youtube'da kasın nasıl çalıştırılacağını gösteren birçok video var. egzersiz ile kası güçlendirerek çarpık görünüm bir nebze engellenebiliyor ama bende nerede spor yapacak vakit ve enerji... hem halimden şikayet ediyorum hem de kılımı dahi kıpırdatmıyorum.
Kendimi kadin gibi hissetmiyorum bazen yaerkek gibi hep pantolon tayt bile yok ya😞
al bendende o kadar.hatta artık kızlarım bile anne sen niye hiç etek giyinmiyorsun diyorlar.verecek yanıt bulamıyorum![]()
Benim esim cok problem cikardi memko gizli yaptirmayayim diye soyledim pisman oldum duymadik hakaret kalmadi😞 simdi bu benim hayatim benim bedenim diyorum ya bu kadarina hakkimiz yok mu evlendik diye boyle bi istegimiz olamayacakmi
Sadece 1 hafta kaldı çoraptan kurtulmama :) ondan sonra güzelleşecek inşallah benim de :)[/QU
emin ol canım güzel olcak:)
yıllardır bu konuyu okur dururum, korkmadan ameliyat olanlara imreniyorum. ben de hiç etek giymem, duruş bozukluğum var sanırım bacaklarımda da ondan çarpıklık oldu. eşim çarpık olmadıklarını iddia ediyor, kimler ne kıyafetler giyiyor sen giymiyorsun diyor ama kadın milleti olarak çok kötüyüz yanımda milletin bacaklarının eleştirildiğine çok şahit oldum. "calf muscles" deniyor baldır kaslarına, aratırsanız youtube'da kasın nasıl çalıştırılacağını gösteren birçok video var. egzersiz ile kası güçlendirerek çarpık görünüm bir nebze engellenebiliyor ama bende nerede spor yapacak vakit ve enerji... hem halimden şikayet ediyorum hem de kılımı dahi kıpırdatmıyorum.
Canım hangi doktordan randevu alacaksın?
bayram sonrasi doktora gitmeyi düsünüyordun,vanillasky,noldu randevu aldin mi?
arkadaşım yarında sayfaya girmemişsen eğer polise ,jandarmaya,dahada olmadı KK yöneticilerine haber vermeyi düşünüyorum.hayatından endişeleniyorum sesssss verrr
![]()
ses veriyorum doooo.müsait değildim giremedim foruma. ama aklım buradaydı. bu ara sık sık yok olabilirim polisi jandarmayı alarma geçirme. elbet bir gün kavuşacağız.
![]()
![]()