Bacak dolgusu yaptıran var mı?

salı günü için fbden randevu aldım. ama kar yağdı gidemem büyük ihtimalle. hiç de bilmiyorum ki orayı. kızılaydan 112ye binip gidecem ama nereye gideceğim hiç fikrim yok. civarda bir turlar geri dönerim olmadı. :1: adresi kolay bulmamı sağlayacak bir mağza falan var mı yanında?

Canım yaa gitmeye karar vermene çok sevindim. Hiç kar yağdı diye bahane üretme olurmu git bir görüş artık. Bu arada kliniğin yan binasında büyük bilindik bir market var ama adı şuan aklımda değil. Şuan klinikte muhakkak birileri vardır ararsan adres tarifi verirler canım. Zaten bilindik bir yerde çok zorlanmadan bulursun. Ben bikaç kez gittim ama hiç toplu taşıma aracı kullanmadım bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Arkadaşlar merhaba, ben de aldım silikon şekillendiriciden Cuma günü elime ulaştı, düğüne gideceğim için çok inceleyemeden
yapıştırdım ve 100 denye çorap ile giyip düğüne gittim akşam inşallah parlama falan olmamıştır insanlar anlamamıştır , bana belli
olmuyor gibi göründü, dediğim gibi çok inceleyemedim... silikonun doğru konumlandırırsanız işe yarar, ancak her ne kadar yapışkan olsa da dar bir çorap ile düşmemesini garanti edebilirsiniz, benim kullandığım 100 denye çorap işe yaradı, yalnız şöyle bir sıkıntı oldu
silikonun uç kısımları gittikçe inceldiğinden çorabı giyerken katlanabiliyor ve çoraba yapıştığı için bacakta pot bir görüntü oluşturdu, biraz uğraşmam gerekti, katlanan kısmı açtım tekrar çorabı yapıştırarak kaymadan giydim vs. benim tam diz içlerimde boşluk olduğundan biraz öne doğru yapıştırırsanız oturduğunuzda katlanıyor ve dışarıdan bakan birine garip bir görüntü oluşturabilir, benim bacaklarım masa altında olduğundan kimse bişey anlamadı, ayakta dururken sorun yok ... pantolon ve bot içinde çok işe yarar hiç anlaşılmaz daha önce dediğim gibi ben aynı şeyi bot içine çorapla yapıyordum, skinny pantolon için ideal görünüyor ancak ben henüz deneyemedim... yazın işe yaramaz kesinlikle belli olur ancak çok çok kalın ten rengi bir çorap giyerseniz bir ihtimal anlaşılmaz ancak yazın da çorap giyilmez zaten...

peki yeterli geldimi kalınlığı,kamufule etmek için.arkadaşlar çok ince olduğunu yazmıştı.

yok memko giyemiyorum :( buraya koyduğum fotoğraflar en iyi açıdan çekilmiş fotoğraflar.. gerçekte o kadar güzel değiller gibi geliyor.. bir de bileklerdeki yağlar eridi dalgalanmalar çok fazla..birleştirip çıplak ayakla durduğumda çok güzel ama ayakkabı giydiğim zaman hele de topukluyla kendimi rahat hisetmiyorum eskisine kıyasla ne kadar iyi olsa bile..dar paça, taytla idare ediyorum. dış yanlar böyle olduğu sürece kendimi iyi hissedemiycm gibi. dışlarda hiç düzelme yok..muayeneye gittiğimde bununla ilgilide birşeyler yapalım diye konuşmayı düşünüyorum bakalım.. ama geçen gün uzun çizme ve mini elbise giydim o halini begendi herkes :)

arkadaşım ''Olduğu kadar,olmadığı kader''.dış yanlar malesef hepimizin canını sıkıyor.ama içler dolu olunca,yada bacak düz bir şekilde aşağı inince göz; o bacağı çarpık gibi algılamıyor.bir çok insanın dış yanları çokk kalın ,ama iç taraflar normal olunca hiç dikkat çekmiyor.bak arkadaşlarıında çok beğenmiş.bence giyin,topuk boyunu çok uzun tutmadan.

Yag enj icin 3 lt dedi yani onun ayristirilmasindan sonra az bi miktar kaliyor anladigim kadariyla. Kaliciligi kimse garanti edemiyor sansimiz varsa tek seferde iyi olur. Benim acikligim fazla degil zaten incelik var. Birde benim kucuk bebegim var ben muayeneye gelemem dedim. Onun icin direkt ameliyat gunu aldim. Fazlami cesaret gosteriyorum acaba:(. Ben 170 boy 62 kiloyum yani benden o bolgeden an fazla 1 kg yag cikar

E.K hakinda hic olumsuz yorum okumadim. Insallah umdugun gibi olur. Boyuna gore kilon normal. Yag toplayan bolgen yoksa 3 lt yag biraz zor olur bence.

arkadaşım hadi hayırlısı.bence arayıp ayrıntılı adresi sekreterine sor.kar yağsın canım ne olucak,biz çoluk çocuk gitmiştik:1:.sen bir başına rahat rahat gidersin.aklına takılan her ayrıntıyı sor.

kar yağdı haliyle buz tuttu yollar yürümek zor. randevuyu da akşama alabildim e bir de daha önce hiç gitmediğim bir yer. Zaten gitmeye gönülsüzüm bin tane bahanem oldu böylece. :1: yarın vericem kararımı uyanıp söyle bir sokağa bakıp kendime soracağım gideyim mii gitmeyeyim miii? :44:

Canım yaa gitmeye karar vermene çok sevindim. Hiç kar yağdı diye bahane üretme olurmu git bir görüş artık. Bu arada kliniğin yan binasında büyük bilindik bir market var ama adı şuan aklımda değil. Şuan klinikte muhakkak birileri vardır ararsan adres tarifi verirler canım. Zaten bilindik bir yerde çok zorlanmadan bulursun. Ben bikaç kez gittim ama hiç toplu taşıma aracı kullanmadım bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Orayı nasıl bulabilirim diye sorduğumda köroğlu migrosun 4 bina altında dedi sekreter. söylediğin yer burası mı? daha bilindik bir yere dükkan açsaydı ne olurdu sanki. gidince bunu da bir görüşeyim onunla. :1:

kar yağdı haliyle buz tuttu yollar yürümek zor. randevuyu da akşama alabildim e bir de daha önce hiç gitmediğim bir yer. Zaten gitmeye gönülsüzüm bin tane bahanem oldu böylece. :1: yarın vericem kararımı uyanıp söyle bir sokağa bakıp kendime soracağım gideyim mii gitmeyeyim miii? :44:

Orayı nasıl bulabilirim diye sorduğumda köroğlu migrosun 4 bina altında dedi sekreter. söylediğin yer burası mı? daha bilindik bir yere dükkan açsaydı ne olurdu sanki. gidince bunu da bir görüşeyim onunla. :1:

arkadaşım şöyle bir durumda var tabiii;insan oraya kadar gidip,eli boş dönünce ,yani ameliyat tarihi almayınca daha çok üzülüyor.örnek;Memko:1:

arkadaşım şöyle bir durumda var tabiii;insan oraya kadar gidip,eli boş dönünce ,yani ameliyat tarihi almayınca daha çok üzülüyor.örnek;Memko:1:

ben de o yüzden gönülsüzüm zaten. ben zaten bacaklarımın çarpık olduğunu ve işlem yapılması gerektiğini biliyorum. oraya gidip düşüncelerimi doktora onaylatmaktan başka bir şey yapmayacağım. ameliyat gününü alacak olsam hiç beklemem akşamdan gider kapıya yatarım. :1:

ben de o yüzden gönülsüzüm zaten. ben zaten bacaklarımın çarpık olduğunu ve işlem yapılması gerektiğini biliyorum. oraya gidip düşüncelerimi doktora onaylatmaktan başka bir şey yapmayacağım. ameliyat gününü alacak olsam hiç beklemem akşamdan gider kapıya yatarım. :1:

belki fiyatla ilgili bir güzellik yapar,bellimi olur.sen yinede git ,olabilicek seçenekleri dr dan duy.offff para offf:47:

belki fiyatla ilgili bir güzellik yapar,bellimi olur.sen yinede git ,olabilicek seçenekleri dr dan duy.offff para offf:47:

o ümitle gidiyorum zaten. yeniyılda büyük ihtimal zam gelir en azından kendimi bir göstereyim de belki zamsız fiyattan yapar benim ameliyatı. gözü çıksın paranın. dönüp bir bakmadı ikimize de. :1:

arkadaşım ''Olduğu kadar,olmadığı kader''.dış yanlar malesef hepimizin canını sıkıyor.ama içler dolu olunca,yada bacak düz bir şekilde aşağı inince göz; o bacağı çarpık gibi algılamıyor.bir çok insanın dış yanları çokk kalın ,ama iç taraflar normal olunca hiç dikkat çekmiyor.bak arkadaşlarıında çok beğenmiş.bence giyin,topuk boyunu çok uzun tutmadan.
Size birşey diyeyim mi mavi jeans reklamındaki mankenlerin bacakları oldukça çarpık ama mankenler. birçok reklamda bunu görüyorum. Sokağa çıktığımda mükemmel bacaklı birçok insan var. bizim derdimiz farkedilmesin yeter. olduğu kadar. bence de giyin artık bacakların çok güzel inan bana.

o ümitle gidiyorum zaten. yeniyılda büyük ihtimal zam gelir en azından kendimi bir göstereyim de belki zamsız fiyattan yapar benim ameliyatı. gözü çıksın paranın. dönüp bir bakmadı ikimize de. :1:

Zaten hepimizin bacaktan ziyade para değil mi? çok paramız olsa en iyi dr.a hiç düşünmeden yaptırırz. 2. kez de yaptırırız nolcak. ama kısıtlı bütçeyle böyle kılı kırk yarıyoruz.

Amin ins. Ben E. K ya olucam kanat. 10 subatta ins. Bir arkadasimla gidicez bakalim. İns bir sorun olmaz. Tum surecimi burda sizinle paylasicam kismet olursa

Özelden fiyatı yazabilir misin arkadaşım? Ben de randevu alıcam en kısa zamanda kendisinden. Allahım tez zamanda kurtarsın bzleri bu dertten. Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. Ben sizden daha fazla heyecan yapıyorum valla:)

Son düzenleme:
Back
X