Okurken yaptırabilirim ama bundan bir kaç sene sonra bana çok zor gelecek o yüzden 1 sene içinde olmak zorundayım . 1 seneyi gözden çıkardım fizik tedavimi aksatmadığım sürece hayatıma çok engel olmayacak . Zaten doktor ilizarovun bacağımda az kalacağını söyledi . Sonra ki süreç önemli . Burada paylaşacağım süreci . Şimdi para biriktiriyorum tedavim için . Çünkü ameliyat olacağım hastanenin kurum güvencesiyle sigortayla ilgisi yok .
daha eski mesajlarını hatırlayamadım,son birkaç yorumundan da tam çıkaramadım durumu.
bu ameliyatı olma sebebin
estetik kaygılar mı?
bacağındaki eğrilikten ötürü ağrı çektiğini söylemişsin ama bunun tam tedavisi için bu ilizarov mu olman gerekiyor illaki?
ben yorumlarından işin biraz psikolojik boyutu olduğunu görür gibi oldum.
sen tabi daha çok araştırmışsındır,ben yüzeysel bilgi sahibiyim bir arkadaşımın babasından ötürü,o olmuştu bu ameliyatı.
açıkçası bana bu dünyadaki en muhteşem bacaklara sahip olma garantisi verilse dahi aklımdan bile geçiremezdim ilizarovu.
modern bir işkence yöntemi gibi:26:
herkesin tecrübesi ayrıdır muhakkak ama o arkadaşım her gün işe ağlayarak gelirdi,babasının çok acı çektiğini anlatarak.
ameliyat acısı değil hastanede kaptığı enfeksiyon başlarına dert olmuştu.
elbetteki sen bilirsin ama en azından bu iş için seçeceğin hastaneye çok ama çok dikkat et,ve iyi düşün lütfen.
ya arkadaşlar moral bozucu olmak istemiyorum, ama benim bu estetik ameliyata olan güvenim de inancım da iyice sarsıldı son zamanlarda.aramızda hiç 5-6 yıl önce bu ameliyatı olup da bacaklarından gerçekten memnun biri var mı?
silikon pek tutulmuyor sanırım(sebebini bilemedim), yağ enjeksiyonu da eriyor.
zaten çok pahalı,bir de a yağlar eridikten sonra iki hatta üçüncü operasyon gerekiyor.
benim görüştüğüm doktorlar bunlar için de fahiş rakamlar istiyor.
çekilen acı da cabası...
gerçekten kesin,kalıcı çözüme ulaşan birileri var mı aradan geçen yıllara rağmen?