Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalar çarpık bacak estetiği benimde uzun süreli bir sorunum ama silikon protez beni korkutuyo yağ enjeksiyonu en az bir defa ile olmuyor geçen netten araştırdım geçici bir çözüm ama ama tayt ve siknny pantolonlar için ve kışın opak çoraplada etek giyebiliriz hani şu yapıştırmalı sütyenlerin formunda bunun bacak için olanı yapmışlar duymuşmuydunuz bacağa yapışıyo yapışkanlığı gitmiyo ilgilenenler varsa ben almayı düşünüyorum foto koyacağım toplu alımlarda indirim yapıyorlarmış fiyatı 79 tl

Son düzenleme:
Evet bu o ürün ve haklısın o parayı etmez.Ama umut dünyası işte,çare olur diye aldım bende.Bu sorunu yaşayanların aynı umutla bu parayı vereceğini bilen birileri yapmış bu işi anlaşılan.Herhangi bir iç giyim markası yapsaydı eminim çok daha ucuza satılırdı.Ama anladığım kadarıyla bu durumu bilen bir girişimcinin işi bu.Bir kere çok küçük,yani az bir hammaddeyle üretilmiş.daha uygun fiyatlı olabilirmiş. Ayrıca daha kalın ve daha geniş olmalıymış.Bu ürünün üzerinde biraz daha çalışılırsa daha işe yarar bir ürün elde edilebilir.Yine de şimdilik iş görür tabi dışarda uzun süre giyip denemedim ,inşallah bir sorun çıkarmaz.Önce çizme içinde denemeyi düşünüyorum.

Merhabalar bende gördüm bu ürünü ve buraya yazdım benimleirtibata geçermisin bende almayı düşünüyorum bacak şekillendiriciyi

hepinize merhaba en başta hatırlatayım bana özelden mesaj atmayın olurmu.eveeet 2.operasyonu olduk hadi hayırlısı gecen sene yağ transferi olmuştu ilk 1 2 ay iyiydi sonra püf sönmüş balon gibi o yağlar nerelerime gittiyse gitti (aslında nereye gittiğini biliyorum göbeciğime) neyse gecen cuma atladık ucaga 10 gibi istbuldaydım 11 de ameliyat tabii yetişemedim 12ye kadar kan tahlilleri yapıldı ben doktoru hiç sorgulamadım ama keşke göbeğimden yağ alın diye ısrar etseymişim göbekten alırsam ilerde karın germe düşünürseniz dalgalanma olur diye belden az bir miktar almış neyse laftan lafa geçtim calpole benzeyen bir surup verdiler onu içince rahatlıycamı zannettim meğerse gözün acık leyla oluyormuşsun el sallayarak ameliyata gitmişim 2 saat sonra donmuş vaziyette gelmişim bacaklar sarılı ve silikonlu vaziyette

tamda en heyecanlı yerinde komşun gelmiş:1:.hayırlı olsun arkadaşım.ayrıntıları yaz.ameliyat sonrası zormuydu?şu an nasılsın ve en önemlisi memnun musun?

Forumun ilk sayfalarında Jezabel vardı.onun bacaklarına benzettim.o slikon taktırmış.ama 120 cc olunca çok kalın olmuş.çok benzettim burdaki kızın bacaklarına.

kızın bacakları kalın olabilir belki ama düm düz hiç eğrilik yok çarpık bacaktansa bunu tercih ederdim

Arkadaşlar size bşrşey sormak istiyorum.yağ transfer işlemini izmirde yaptırıcam .hangi doktor yaparsa yapsın zaten büyük bir kısmı ericek.siz bukonuda ne düşünüyosunuz.adı geçen 2doktorunda fiyatları bana çok geldi.yapılan işlem aynı değilmi.onların koyduğu yağ dahamı az eriyo anlamadım yani.artık karar wermem gerekiyo.uzun zamandır araştırıyorum ama doktora karar weremedim.izmirde c.tkt ı düşünüyorum bu konuda ona ameliyat olan warmı

Merhabalar çarpık bacak estetiği benimde uzun süreli bir sorunum ama silikon protez beni korkutuyo yağ enjeksiyonu en az bir defa ile olmuyor geçen netten araştırdım geçici bir çözüm ama ama tayt ve siknny pantolonlar için ve kışın opak çoraplada etek giyebiliriz hani şu yapıştırmalı sütyenlerin formunda bunun bacak için olanı yapmışlar duymuşmuydunuz bacağa yapışıyo yapışkanlığı gitmiyo ilgilenenler varsa ben almayı düşünüyorum foto koyacağım toplu alımlarda indirim yapıyorlarmış fiyatı 79 tl

Bende geçen hafta aldım ,memnun kaldım kendi adıma konuşayım tabiki diz içlerindeki çıkıntıya çare olmuyor ama yinede çok çok memnunum yani alttaraflardaki boşluğu kapatmak için Çok çok başarılı bi ürün.

Arkadaşlar size bşrşey sormak istiyorum.yağ transfer işlemini izmirde yaptırıcam .hangi doktor yaparsa yapsın zaten büyük bir kısmı ericek.siz bukonuda ne düşünüyosunuz.adı geçen 2doktorunda fiyatları bana çok geldi.yapılan işlem aynı değilmi.onların koyduğu yağ dahamı az eriyo anlamadım yani.artık karar wermem gerekiyo.uzun zamandır araştırıyorum ama doktora karar weremedim.izmirde c.tkt ı düşünüyorum bu konuda ona ameliyat olan warmı

dizlerden çok alındığı zaman çukur oluşuyormuş öyle bir tehlike var onun hariinde bence en iyisi bulunduğun ile yakın bir yere gitmek benim öyle bir şansım olmadığı için istanbula gittim

Bende öle düşünüyorum leyla60.bulunduğum ilde yaptırmak daha mantıklı sonucu hepinizle paylaşıcam üstelik 2.operasyona gerek kalırsa biraz daha indirimli yapıcak öle konuştuk yani sizin tek seferde werdiğiniz paraya 2sefer yaptırıcam.tabi 2.ye yağ kalırsa

Arkadaşlar bana dua edin operasyonum yarın. Yağ enjekte edecek doktorum.Dua edin ki çok yağ çıksın benden çünkü ufacık bir göbeğim var.Butun umudum gobekte ;) Bir de deneyimli arkadaşlar bana söylemek istediğiniz birsey var mı? Çok korkuyorum

Arkadaşlar bana dua edin operasyonum yarın. Yağ enjekte edecek doktorum.Dua edin ki çok yağ çıksın benden çünkü ufacık bir göbeğim var.Butun umudum gobekte ;) Bir de deneyimli arkadaşlar bana söylemek istediğiniz birsey var mı? Çok korkuyorum

Canim sen kime olcaksin ameliyati? Bende senle aynidurumdayim :( ak cok az yagim oldugunu soyledi superdry yapmaliyiz dedi kilo vermemeye ugrasiyorum bende. Umarim cok guzel gecer ameliyatin hic sorunun olmadan atlatirsin;)

Bende öle düşünüyorum leyla60.bulunduğum ilde yaptırmak daha mantıklı sonucu hepinizle paylaşıcam üstelik 2.operasyona gerek kalırsa biraz daha indirimli yapıcak öle konuştuk yani sizin tek seferde werdiğiniz paraya 2sefer yaptırıcam.tabi 2.ye yağ kalırsa

ameliyatın ne zaman

korkmakta haklısın :18: neyse sen bana bakma ama 4 gün bacak yukarıda yatmak canına okuyacak ameliyat olmadan önce yatmak en kolay yanı diye düşünüyordum ama öyle değilmiş onun dışında acı ağrı çekilmeyecek derecede değil ama yanında umarım sana bakacak birileri vardır

arkası yarın yapmışsın arkadaşım. en heyecanlı yerinde kesilmiş. :1:
iyi misin? bacakların nasıl? dolu dolu olmuştur artık.
haberini bekliyoruz.

Canim sen kime olcaksin ameliyati? Bende senle aynidurumdayim :( ak cok az yagim oldugunu soyledi superdry yapmaliyiz dedi kilo vermemeye ugrasiyorum bende. Umarim cok guzel gecer ameliyatin hic sorunun olmadan atlatirsin;)

Tecrübeli biri olarak söylüyorum ,Arkadaşım aceleyle iş yapmayın dr yağınız az dediyse kesinlikle yetmeyecektir yağ, niye okadar para verip birden fazla amaliyat olun ki, dişinizi biraz sıkın kilo alın öyle olun ameliyat .bu günden itibaren bir sene içinde kilo almaya çalışıp bir sene sonra ameliyat olsanız , şimdi ameliyat olacağınızdan daha avantajlı olursunuz isteğinize daha kısa sürede daha az masrafla daha az acı çekerek ulaşmış olursunuz aşağıda bir formül vereyim size

Az yağ = Birden fazla ameliyat( boşuna fazla narkoz) + birden fazla maddi yük +birden fazla acı (3 hafta çorap giyme vs)+biden fazla işgücü kayıbı +yetersiz tatmin vs
Yeterli veya çok yağ =Bir ameliyat veya en fazla bir de rütuş,+bir acı + bir maliyet vs

Back
X