Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım
senin doktorun kimdi ?
aslinda cok guzel yazmişssin.
2si de gayet iyi ; bundan sonrası gecekten şans

Canim benim doktorum ak. Hf bana yag enj olmaz dedi yagin yok dedi. Ek 3 lt yag almam gerek dedi e o kadar da cikmaz benden. Ak superdry ile olur dedi bende ak yi sectim:) silikonda ikiside cok iyi zaten.

Sagol yenide;) az kaldi gercekten:))
arkadaşım şimdiden geçmiş olsun. inşallah herşey gönlünce olur.doktora ne istediğini tekrar tekrar söylemekten çekinme sonuçta binbir türlü zahmet eziyet ve maddi sıkıntı sonrası kavuşmayı umduğumuz hayaller var. ameliyat konusunu da çok sıkıntı yapma kendine göz açıp kapayana kadar herşey geçiyor yeterki sonuç seni memnun etsin

arkadaşım şimdiden geçmiş olsun. inşallah herşey gönlünce olur.doktora ne istediğini tekrar tekrar söylemekten çekinme sonuçta binbir türlü zahmet eziyet ve maddi sıkıntı sonrası kavuşmayı umduğumuz hayaller var. ameliyat konusunu da çok sıkıntı yapma kendine göz açıp kapayana kadar herşey geçiyor yeterki sonuç seni memnun etsin

Sagol kader:)umarim hepimizin cektigi sıkıntıya deger canim.

Angelin umarım ameliyatın kolay vede başarılı geçer istediğin bacaklara kavuşursun umarım ameliyattan korkma hiç bir şey hissetmiyorsun bir uyanıyorsunki bitmiş ama sonrası zor oluyor oldukça uzun bir sürede iyileşmek mümkün olmuyor onun için eğer çalışıyorsan rapor ya da izin işini ayarlamayı unutma

Angelin umarım ameliyatın kolay vede başarılı geçer istediğin bacaklara kavuşursun umarım ameliyattan korkma hiç bir şey hissetmiyorsun bir uyanıyorsunki bitmiş ama sonrası zor oluyor oldukça uzun bir sürede iyileşmek mümkün olmuyor onun için eğer çalışıyorsan rapor ya da izin işini ayarlamayı unutma

1 hafta izin aldim 10 gun evde olucam yetmezse daha alirim artik leyla ins cabuk toparlarim

Sagol memko. Eşim destek degil biliyosun. O yuzden bu yazdiklariniz cok iyi hissettiriyor bana. Umarim hepimiz icin guzel seyler olur:)

1 hafta izin aldim 10 gun evde olucam yetmezse daha alirim artik leyla ins cabuk toparlarim

Büyük ihtimalle o süre yeter Angelinno. Eşine de naz yapamayinca çabuk kalkarsın ayağa :) şaka tabii ama bende bu durum etkili olmuştu :)) şimdiden geçmiş olsun

Back
X