Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canim ne kadar aldigini bilmiyorum ama fazla degil gibi canim gr lardan bahsediyodu zaten. Boyum 170 kilom 63 tu canim hatta benim fazla oldugunu dusundugum yaglarim hala duruyor o istedigi yerden almis.

Benimde korkdugum budur(( benim yok Kendi istediyi yerlerden alirsa, Ben istediyim diyil kendi istediyi yerlere koyursa(( aynen boyle olurum:27:

Eee supermis vaktin olursa su yakson house sitesine bakarmisin bacak duzeltme seansi.ne kadar klac gun surer tekrar edilmesi gerekkkmi rica etsem bide amerikali ni kadinin Intern et üzerinden kitabiiii aldim sanirim pc kaydedilor cd cekilirmi bilmiyorum denerim bacak ekserzozi ilgili ameliyata gerek yok diyor gerci para tuzağı olabilir sonucta aldim onuda bi sekilde gonderip çevirebilirsiniz herkese faydali.oabilor belkide tabi vaktiniz olursa

Evet Kanat, resmine baktim. Bacaklarimiz biraz benziyorlar, benimkiler sadece bir az daha yakinlar bir birlerine, dizlerim bitishiyor) bilmiyorum belki bana oyle geliyorlar, Ben oyle gormek istiyorumdur, artik bilemem)) bu aksham foto eklemeye calishicam, ve yorumlarinizi isteyiceem) bu arada senin yerine Ben heyecanlandim)) inshallah en uygun yontemi bulup, bacak mutluluguna kovushursun)) hepimiz icin hayirlisi

amin saya inşallah hepimiz için en iyisi olur. burada olmak bana güç veriyor. ameliyat olan arkadaşlar da sağolsunlar önce ve sonrasını görebiliyoruz bu bize yol gösteriyor. ameliyat olsalar da artık uğramamazlık yapmıyorlar. onlara çokkkkk teşekkür ederim gerçekten. inşallah kimsenin bacağı erimez. benim vabacklarım daha yakındı aslında ama ne bileyim zaman geçtkçe araları daha açılıyor gibi. kemik erimesi bile olabilir yani. 10 yıl önce olduğumdan 8 kilo azken ( 48 dim şimdi 56) bacaklarım bu kadar ayrık değildi. artık ona da kafayı takamıcam. olmuyorsa olmuyordur. dr. u iyi seçmem lazım ki kapısını aşındırıcam gibi duruyor. öyle 1 seansta bitecek gibi değil benimkiler. sen de buradn fikir al kafanda şekillensin.

Canim icine en cok sinen dr u sec. Bence hem iyilesme surecinde hem sonrasinda icinin rahat olmasi dr una guvenmen senin isini kolaylastiracaktir. Ben buna cok inaniyorum. Aml ta girerken en dogru karari verdigimden oyle emindim ve rahattim ki bence aml sonrasi bunun da etkisi oldu diye dusunuyorum. Hersey gonlunce olsun canim;)

Sağol angelin inşallah. işte ben de şuan ne desm boş dr.lar bakalım ne diyecekler. ama aramızda bağ oluşsun istediğimi söyliyeyim başından savmasın. ona güveneyim. bekleyin beni ben de geliyoruuuuummmmmm:)))

Eee supermis vaktin olursa su yakson house sitesine bakarmisin bacak duzeltme seansi.ne kadar klac gun surer tekrar edilmesi gerekkkmi rica etsem bide amerikali ni kadinin Intern et üzerinden kitabiiii aldim sanirim pc kaydedilor cd cekilirmi bilmiyorum denerim bacak ekserzozi ilgili ameliyata gerek yok diyor gerci para tuzağı olabilir sonucta aldim onuda bi sekilde gonderip çevirebilirsiniz herkese faydali.oabilor belkide tabi vaktiniz olursa

Canim, Ben o sayta baktim, orda programm hakkinda hic bir shey soylemiyor( sadece reklamini yapiyor . Zamanim olunca bir daha girip etrafli bakarim

Sagol arkadasim daha guzeli senin olsun;) benim sorunum ic kisimlarin olmamasiydi. Zaten bacaklarimin cok kalinlasmayacagini biliyordum yagim azdi sadece ic kisimlara koydurdum bende. Mukemmel degiller ama suan olabileceginin en iyisiler:) beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim diye dusunuyorum olabileceginin en iyisi olursa bizler icin kafidir. Bu halleriyle mutluyum:) benimle kalsinlar:))

evet arkadaşım kesinlikle haklsın.Gerçekçi olmak lazım. Eldeki malzeme ne:) Şimdi ben sütun gibi dümdüz yanlardan çıkıntısı olmayan bir bacak bekleyemem. mümkün olmaz. çünkü zaten kalçalardan başlayan bir bacak arası boşluğu var ve ameliyat olsam da o boşluk hep kalacak. en azından üstten aşağı düz insin. şimdi kafamda tam olarak bir şekil yok beğendiğim şekiller var ama onlar da bana olur mu bilemem. dr.la şekillendirelim diyorum. ve hemen olmak istiyorum. fakat çocuklarımın 23 nisanını atlatayım 24 nisan bile olabilir. yaza iyileşeyim diyorum:)

şimdi 4 sene geçti ama izler duruyor izleri çok önemsemiyorum belim ağrırdı tutulurdu sağlık açısından iyiyim bacaklarımı kapattığımda desiniz sutun ama kaslarımı sıkmam lazım rahat bıraktığımda acıklık oluyor bu arkadan önden bi tuhaflık var gibi dr ısrarla bi cm daha alsayımx bacak oludun dedi kasların yapısı güzel değil dedi sanırım haklı kaslarımda sorun var tuhaf önde sanki et yok zayıfta sişmanda olsa bu hiç değişmedi önden bı yamukluk var sanki etimde ben bu sebeple yakson house diye bi yer keşfettim güney kore de sanırım kasların yapısını değiştiriyor ama ingilzcem yok tam anlayamadım kimseyede çevir diyemiyorum ingizcesi olanlar bir araştırısa sevinirim LEYDİ ANGELİM MAKINIST SIZLERİokuyordum dua ediyordum sizin için 2010 2. ayda ameliyattan sonra yazacktım ama pc başına da oturamıyordum sonrada ne bu kadar acı çek sonrada sonuç böyle yazmadım ama şimdi en aından bu duruma üzülenlerin bilmeleri kerekir bence borcum var insanlara
cazigiz çok duygulanıyorum ben bu sorunu yaşayan kadınların çektiği sıkıntıları görünce. sıradan nsanların varlığından bile haberdar olmadığı. bu bacaklar yüznden hayatmda o kadar şeyi kaçırdım, geri durdum durmak zorunda kaldım özellikle iş hayatında. bacaklarımı yaptırayım yeniden işime geri d öneceğim mesela. bu halimle çalışmaya enerjim yok. mücadele edemicem artık.

bece onlara ümit bağlamayın para tuzağı . ben şu bacak kemeri aldım. 1-2 kullanımdan sonra dizimde sorun yarattı ve hala orası hassas. direk kemiğe müdahele edilmedikten ya da kamufle ameliyatları olmadıktan sonra gerisi boş . vakit kaybı. ben spor da yaptım ama yok. biz kadınların testostounu az yani erkeklerinki gibi kas bekleyemeyiz. imkansız hatta. kas yapanlar da çok uzun yıllar boyunca yapmış olanlar yani öyle 2-3 ayda olmaz. yüzmeya başlayınca benim bacaklar hepten gitti. bacak sıkılaşınca araları açıldı kısmen yağlar da gitti. sonuç bu. seni arkadaş olarak ekliyorum.

Kanat canim ne istiyorsan dene korkma uzelme diye micem ben cok uzuldum bazen arastiriyorum ya bi tur sapikmi oldum diyorum mesala benim bu derdimi kimse bilmiyor her seyden geri kaldim herseyden keske yillar once internet olsaymis daha once bilir yaptiridim

Kanat canim para tuzagi ama deniyorum yakson house gormeden once bu cinliler kore kadinlarinin programlari vardi masaj yontemiyle kasi degistiriyoelardi tabi kemigi degil o kadar cok baktim midem bulaniyor yetti artik ama yaksonda benim icin biumut vargibi hissediyorum

Benimde korkdugum budur(( benim yok Kendi istediyi yerlerden alirsa, Ben istediyim diyil kendi istediyi yerlere koyursa(( aynen boyle olurum:27:
Aslinda tam oyle degil canim. Ben mesela dr a nerelere koyacagini gosterdim yaglari sonra alabilecegi yerleride soyledim basenden almayin dedim mesela belim ve karnimda var yag dedim o da onlarin arasindan secmis

Kanat canim ne istiyorsan dene korkma uzelme diye micem ben cok uzuldum bazen arastiriyorum ya bi tur sapikmi oldum diyorum mesala benim bu derdimi kimse bilmiyor her seyden geri kaldim herseyden keske yillar once internet olsaymis daha once bilir yaptiridim

Aynen işte son nokta burası. araştıra araştıra buraya geldik sonunda. en önemli şey reklamdan ziyade tecrübeler. burada çok arkadaş var sağolsunlar tüm süreci baştan sona kadar bizimle paylaşıyorlar. en önemlisi bu. reklam yapıyorlar da sonuç ne belli değil. kimsenin de kobayı olmak ya da üzerimizde doktorluk öğrenmelerini istemeyiz. sağlığımız çok önemli. sonuçta şekil bozukluğu olsa da sağlığımızı kaybetmek istemeyiz. Ne kadar çok tecrübe, geri dönüş okadar tecrübe çok iyi. 4-5 yıl önce bu kadar yaygın değildi. keşke 10-15 yıl önce olsaydı bunlar. çokkk şeyden vazgeçtim bu sorunu saklayayım diye. ama artık inşallah değişecek bu saatten sonra ne kadar değişecekse. Senin de fotolarını görmek isteriz canım. ilizarov Ukrayna'da bir klinikte de yapılan birşey ama Türkiye'de yaygın değil. cesaretini tebrik ederim. çok zorlu bir süreç ilizarov ama sonuç garanti riski de bir o kadar fazla. fakat sen de sonuçtan çok memnun olmamışsın. ne olacak bizim bu halimiz:))

Aslinda tam oyle degil canim. Ben mesela dr a nerelere koyacagini gosterdim yaglari sonra alabilecegi yerleride soyledim basenden almayin dedim mesela belim ve karnimda var yag dedim o da onlarin arasindan secmis

bence en garanti yağ diziçi ve simitler. göbek diyetle gidebiliyor belki ama simitler ıııhhh kıpırdamıyor . ben o raya 2 şişe selülit yağı bitirdim hergün masaj yapyım 1 mm erimedi o kadar yani. en erimesini istemediğin yere onlardan alınan yağ konulsun. 2. simitler 3. göbektekiler.

Peki arkadaşlar e.k. nasıl bir dr. ona mı olsam acaba? 2. operasyondan da ücret almıyor-muş- doğruysa. offff ya bu ne zormuş. karar vermek en zoru.

bence en garanti yağ diziçi ve simitler. göbek diyetle gidebiliyor belki ama simitler ıııhhh kıpırdamıyor . ben o raya 2 şişe selülit yağı bitirdim hergün masaj yapyım 1 mm erimedi o kadar yani. en erimesini istemediğin yere onlardan alınan yağ konulsun. 2. simitler 3. göbektekiler.

evet simitler taş gibi maşallah ne diyet ne spor onları eritebilir

Back
X