Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne kadar aldigini bilmiyorum ama fazla degil gibi canim gr lardan bahsediyodu zaten. Boyum 170 kilom 63 tu canim hatta benim fazla oldugunu dusundugum yaglarim hala duruyor o istedigi yerden almis.
saya ingilizcen varmı
Evet Kanat, resmine baktim. Bacaklarimiz biraz benziyorlar, benimkiler sadece bir az daha yakinlar bir birlerine, dizlerim bitishiyor) bilmiyorum belki bana oyle geliyorlar, Ben oyle gormek istiyorumdur, artik bilemem)) bu aksham foto eklemeye calishicam, ve yorumlarinizi isteyiceem) bu arada senin yerine Ben heyecanlandim)) inshallah en uygun yontemi bulup, bacak mutluluguna kovushursun)) hepimiz icin hayirlisi
Canim icine en cok sinen dr u sec. Bence hem iyilesme surecinde hem sonrasinda icinin rahat olmasi dr una guvenmen senin isini kolaylastiracaktir. Ben buna cok inaniyorum. Aml ta girerken en dogru karari verdigimden oyle emindim ve rahattim ki bence aml sonrasi bunun da etkisi oldu diye dusunuyorum. Hersey gonlunce olsun canim![]()
Eee supermis vaktin olursa su yakson house sitesine bakarmisin bacak duzeltme seansi.ne kadar klac gun surer tekrar edilmesi gerekkkmi rica etsem bide amerikali ni kadinin Intern et üzerinden kitabiiii aldim sanirim pc kaydedilor cd cekilirmi bilmiyorum denerim bacak ekserzozi ilgili ameliyata gerek yok diyor gerci para tuzağı olabilir sonucta aldim onuda bi sekilde gonderip çevirebilirsiniz herkese faydali.oabilor belkide tabi vaktiniz olursa
Sagol arkadasim daha guzeli senin olsunbenim sorunum ic kisimlarin olmamasiydi. Zaten bacaklarimin cok kalinlasmayacagini biliyordum yagim azdi sadece ic kisimlara koydurdum bende. Mukemmel degiller ama suan olabileceginin en iyisiler:) beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim diye dusunuyorum olabileceginin en iyisi olursa bizler icin kafidir. Bu halleriyle mutluyum:) benimle kalsinlar:))
cazigiz çok duygulanıyorum ben bu sorunu yaşayan kadınların çektiği sıkıntıları görünce. sıradan nsanların varlığından bile haberdar olmadığı. bu bacaklar yüznden hayatmda o kadar şeyi kaçırdım, geri durdum durmak zorunda kaldım özellikle iş hayatında. bacaklarımı yaptırayım yeniden işime geri d öneceğim mesela. bu halimle çalışmaya enerjim yok. mücadele edemicem artık.şimdi 4 sene geçti ama izler duruyor izleri çok önemsemiyorum belim ağrırdı tutulurdu sağlık açısından iyiyim bacaklarımı kapattığımda desiniz sutun ama kaslarımı sıkmam lazım rahat bıraktığımda acıklık oluyor bu arkadan önden bi tuhaflık var gibi dr ısrarla bi cm daha alsayımx bacak oludun dedi kasların yapısı güzel değil dedi sanırım haklı kaslarımda sorun var tuhaf önde sanki et yok zayıfta sişmanda olsa bu hiç değişmedi önden bı yamukluk var sanki etimde ben bu sebeple yakson house diye bi yer keşfettim güney kore de sanırım kasların yapısını değiştiriyor ama ingilzcem yok tam anlayamadım kimseyede çevir diyemiyorum ingizcesi olanlar bir araştırısa sevinirim LEYDİ ANGELİM MAKINIST SIZLERİokuyordum dua ediyordum sizin için 2010 2. ayda ameliyattan sonra yazacktım ama pc başına da oturamıyordum sonrada ne bu kadar acı çek sonrada sonuç böyle yazmadım ama şimdi en aından bu duruma üzülenlerin bilmeleri kerekir bence borcum var insanlara
bece onlara ümit bağlamayın para tuzağı . ben şu bacak kemeri aldım. 1-2 kullanımdan sonra dizimde sorun yarattı ve hala orası hassas. direk kemiğe müdahele edilmedikten ya da kamufle ameliyatları olmadıktan sonra gerisi boş . vakit kaybı. ben spor da yaptım ama yok. biz kadınların testostounu az yani erkeklerinki gibi kas bekleyemeyiz. imkansız hatta. kas yapanlar da çok uzun yıllar boyunca yapmış olanlar yani öyle 2-3 ayda olmaz. yüzmeya başlayınca benim bacaklar hepten gitti. bacak sıkılaşınca araları açıldı kısmen yağlar da gitti. sonuç bu. seni arkadaş olarak ekliyorum.Eee supermis vaktin olursa su yakson house sitesine bakarmisin bacak duzeltme seansi.ne kadar klac gun surer tekrar edilmesi gerekkkmi rica etsem bide amerikali ni kadinin Intern et üzerinden kitabiiii aldim sanirim pc kaydedilor cd cekilirmi bilmiyorum denerim bacak ekserzozi ilgili ameliyata gerek yok diyor gerci para tuzağı olabilir sonucta aldim onuda bi sekilde gonderip çevirebilirsiniz herkese faydali.oabilor belkide tabi vaktiniz olursa
Aslinda tam oyle degil canim. Ben mesela dr a nerelere koyacagini gosterdim yaglari sonra alabilecegi yerleride soyledim basenden almayin dedim mesela belim ve karnimda var yag dedim o da onlarin arasindan secmisBenimde korkdugum budur(( benim yok Kendi istediyi yerlerden alirsa, Ben istediyim diyil kendi istediyi yerlere koyursa(( aynen boyle olurum![]()
Kanat canim ne istiyorsan dene korkma uzelme diye micem ben cok uzuldum bazen arastiriyorum ya bi tur sapikmi oldum diyorum mesala benim bu derdimi kimse bilmiyor her seyden geri kaldim herseyden keske yillar once internet olsaymis daha once bilir yaptiridim
Aslinda tam oyle degil canim. Ben mesela dr a nerelere koyacagini gosterdim yaglari sonra alabilecegi yerleride soyledim basenden almayin dedim mesela belim ve karnimda var yag dedim o da onlarin arasindan secmis
bence en garanti yağ diziçi ve simitler. göbek diyetle gidebiliyor belki ama simitler ıııhhh kıpırdamıyor . ben o raya 2 şişe selülit yağı bitirdim hergün masaj yapyım 1 mm erimedi o kadar yani. en erimesini istemediğin yere onlardan alınan yağ konulsun. 2. simitler 3. göbektekiler.
evet simitler taş gibi maşallah ne diyet ne spor onları eritebilir