Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Krena ben de demiştim ya bazen kendim çalıp kendim oynuyorum diye. öyle hissediyorum diye. yani sen ve ben varız ameliyata karar veren. çırpınıp duruyoruz. saya var bir de ama gelmiyor hiç. bazen uğruyor. Sen kararsız ben kararsız. sürekli başa sarıyoruz. inan ben çok yoruldum. Sürekli bu konu aklımda. napsam napsam napsam. herşey tamam ama seçim yapamıyoruz. zaten ben biliyorsun ya o ya o:) zamanı da belli . kararımı verirsem biri iptal. Allahım ne zor bir işmiş bu. bununla yatıp bununla kalkıyorum. hava çok güzel ve ben alışveriş yapmak istiyoruuuummmm.
Arkadaşım karar verirsen bana da haber ver:)

canım biz en iyisi kendimiz çalip kendimiz soylemeye devam edelim :)
senin işin daha kolay geldi bana
kimse benim kadar kararsız olamaz :(
simdi bacak yorumlerini bıraktım bu doktorların yaptigi diger ameliyatları da inceliyorum
HF memede cok iyi mesela:)
AK yı da burunda ovmusler yine
ama vardıgım sonuc su HF biraz acılı yapıyor sanki bu işi
AK da hep dogallıktan yana
Bilemiorummmmmmmmmmmmmm:((((::::::::::::::::))))))

Merhaba kizlar) bende burdayim. Benim sinirlerim bozuldu galiba, son gunler deli gibi bagirmalar, sinirler( hic bir shey memnun etmiyor beni( tatli seven biri diyilim,ayda bir canim ceker cekmez, bir haftadir tatlilarla besleniyorum((( hic kendim diyilim. Bu sabah da ruya gordum, operasyon olmushum, ve bacaklarim cok guzel olmushlar)) amma ic taraflar dolgu yapilan yerler siyrilmish gibi, bir yere surtulduyunde derin siyriliyor ya oyle, ve sizliyorlar, siziltiyi bile gercekdeki gibi hiss ediyordum

canım biz en iyisi kendimiz çalip kendimiz soylemeye devam edelim :)
senin işin daha kolay geldi bana
kimse benim kadar kararsız olamaz :(
simdi bacak yorumlerini bıraktım bu doktorların yaptigi diger ameliyatları da inceliyorum
HF memede cok iyi mesela:)
AK yı da burunda ovmusler yine
ama vardıgım sonuc su HF biraz acılı yapıyor sanki bu işi
AK da hep dogallıktan yana
Bilemiorummmmmmmmmmmmmm:((((::::::::::::::::))))))[/QUOTE

benim de çıkardığım sonuçlar bunlar:)
neden ya benim işim kolay:) değil görüyorsun.ne farkımız var?
2 arada bir derede. hala mı insan sorar ya silikon mu yağ mı diye?
Allahım bu ne zor iş.
2. yağı göze aldım ben söylemiştim.
aamaaaa silikon tek seferde kurtulmak da var.
ya silkon güzel olmazsa? o zaman nolcak?
bir de çıkartmanın peşine mi koşucaz?
ozaman elimdeki fırsatı kaçırmış olucam.
eşim hayatta müsaade etmez haklı olarak.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar) bende burdayim. Benim sinirlerim bozuldu galiba, son gunler deli gibi bagirmalar, sinirler( hic bir shey memnun etmiyor beni( tatli seven biri diyilim,ayda bir canim ceker cekmez, bir haftadir tatlilarla besleniyorum((( hic kendim diyilim. Bu sabah da ruya gordum, operasyon olmushum, ve bacaklarim cok guzel olmushlar)) amma ic taraflar dolgu yapilan yerler siyrilmish gibi, bir yere surtulduyunde derin siyriliyor ya oyle, ve sizliyorlar, siziltiyi bile gercekdeki gibi hiss ediyordum
sayacım hoşgeldin. ahh ahh biz napıcaz böyle? rüya mı hayal mi anlam veremiyorum ben de yaşadıklarımza. ben de kilo aldım. 2 kilo ve bu halimi sevmiyorum ki daha almam lazım. o sızıltı hissi ben de hep var zaten. sanki daha önce orası vardı ve ben orayı kaybettim gibi.inanılmaz değil mi? belki de çok düşünüyoruz orayı ondan sızlıyor. ben buna inanıyorum ve daha önce yazmıştım.

Saya kilo alınca bacaklarım seninki gibi oldu dizlerim değiyor birbirine. hiiihiii:)

Bir de arkadaşlar şu Çağla Şikelin bacaklarına bir bakarmısınız? onunki de baya ayrıkmış. ama özgüven tavan yani.

Kanatcim, bacak yaptirdikdan sonra, kafamizida yaptirmali olucaz galiba:9: bir birlerinden ayrik olsunlar, amma duz olsunlar, ayrikligindan korkum yok, birde benim doktorum hayatda onlari ayirmaz:1: bu onun zevkine ziddir:9: . Ben onceki sayfalarda ayrik bacaklar gordum operasyondan sonra, cok hosh duruyorlardi, en onemlisi duz olsunlar. Senin bacaklarin yagla duzelir canim, amma ikinciyede ihtiyac olucak. Iki operasyona hazirsansa, kendini dahada uzme, git kurtul canim

Ben kilo alamiyorum(( bashka zaman olsaydi iki gunde alirdim. Gece saat bire kadar, yani uyuyana kadar yiyorum(( bu aralar uykumda bozuldu( onceler en gec saat 11 de uyuyardim, shimdi saat ikiye uce kadar oturmalarar

Anliyorum sizi kizlar karsr vermek cok zor en zoru. Sonra yag olduysa eridimi erimedimi derdi. Silikonsa pek dert yok. En fazla sekil derdin olur. Yag enj iki seans ideal gibi. Gerci burada iki seans olup mutlu olmayanda var da. Allah hepinize kolaylik versin. İsinizi rast getirsin. Ben sansliydim o konuda.

Kanatcim, bacak yaptirdikdan sonra, kafamizida yaptirmali olucaz galiba:9: bir birlerinden ayrik olsunlar, amma duz olsunlar, ayrikligindan korkum yok, birde benim doktorum hayatda onlari ayirmaz:1: bu onun zevkine ziddir:9: . Ben onceki sayfalarda ayrik bacaklar gordum operasyondan sonra, cok hosh duruyorlardi, en onemlisi duz olsunlar. Senin bacaklarin yagla duzelir canim, amma ikinciyede ihtiyac olucak. Iki operasyona hazirsansa, kendini dahada uzme, git kurtul canim

Canım sen kime ameliyat olmayı düşünüyorsun
Yağ mı silinin mu
Benim de bacaklarıma yorum yapar mısın
Resimlere baka baka ehil olduk
bence yorumlarımıza guwenebiliriz:)

kızlar allah kolaylık versin hepinize karar aşaması gerçekten çok zor ben ilk ameliyata hamen karar vermiştim hatta erirse 2. yağı yaptırırım diyordum öyle olmuyormuş işte zor anladım 2.yede silikona karar verdim dr daha bana bişey söylemeden asla bana 140 cc koymayın deyişimi duymalıydınız çünkü 140 cc gerçekten ince bilek ve ince bacaklarda çok kötü duruyor ee benim bilekleride kürdan çöpü olarak kullan bacak yapısı silikonda çok önemliymiş benim diz üstü kısımlarda eğri yani yağ dengesiz toplanıyor yağ transferinde genelde 150 160 cc yağ konuluyor banada 165 cc silikon kondu o yüzden memnunum eğer bacaklarınız eğri değil ince ve bileklerinizde inceyse tabi silikonda düşünüyorsanız bacağınızın boyuna göre en uzun silikonu seçin çünkü neredeyse bileklere kadar uzanıyor benim bacak çapı sabahları 33 idi şimdi 35 cm akşamları yarım cm kalınlaşıyor bilek 19 cm idi aml sonrası 21 oldu şimdi 20 cm bilekdeki yağ daha erirmi bilmiyorum ama şu an için 1cm sabahları fark var

saya sanada çok özendim bu arada yiyipte kilo almamak benim hep istediğim şeydir sen en iyisi yatmadan önce yaşpasta ye o direkt kilo olur yada sütlü çikolata ye

Canım sen kime ameliyat olmayı düşünüyorsun
Yağ mı silinin mu
Benim de bacaklarıma yorum yapar mısın
Resimlere baka baka ehil olduk
bence yorumlarımıza guwenebiliriz:)

Krena, benim doktorum A.K , canim) Ben bir defa olmayi dushunuyorum, yag olucam. Bu bacaklarlada ben elbise giyiyorum) )) bir az duzelsinler hic derdim olmaz.

kanat ben sizi yönlendiremem kimseye, vebal almak istemem, birde ben silikon taktırdım yağ sadece bileklere kondu .ben 140 cc taktıranların hep çıkarttırdığını duydum çünkü 140 cc kalın bileklilerde işe yarar benimde bilek ince o yüzden 110 yada 120 cc istiyordum ama iyiki onlar olmamış çünkü 90. 110 120 olanların kalınlığı daha fazla ve uzunluğu daha kısa benimki 165 cc 2.1 cm kalınlık 23.9 cm uzunluk yani hem bileğin üzerine uzanıyor hemde kalın değil

Bumak selam
Hıc resmin yok mu
Kime aml olmuştun canım
Ben de silinin düşünüyorum daaaa

Back
X