• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar ben bursadayım bülent cihan timuru düşünüyorum bende ama bişeyi merak ettim iki üç seansta sağlanyormuşya kalıcılık her bi seansa mı 4000 tl ödiycez yoksa diğerleri dahil mi ücrete?birde nolur bülent beye ameliyat olup pişman olan varsa yazsın ben zor biriktirdim bu parayı...

iyide varis çorabı nerden bulcam ben şimdi ?? banada aç gel dedi asprin ve alkolde içme dedi :)

gece 12den sonra bırsey yemıceksn canm.asprn 3 hafta öncesnden kulnnma demstı bana.sonra esofmanla gel gyp ckrması kolay olsun.varis corabınıda eczaneden alıosn ama sakn 150 200 lıra para verme medıcaller varya onlara gt ordan 50ytlye bulursun.sen kılonu sole onlar sana uygun olan bedenı verıolar.birde orta derece baskı uygulayan istıyorum dceksn cunku onlarn derecesi var sen orta derece olanı alacaksn.beni ucaga bınmeden uyandırkı yetişyım sana=) baska gelcek arkadas varmıydı peki

gece 12den sonra bırsey yemıceksn canm.asprn 3 hafta öncesnden kulnnma demstı bana.sonra esofmanla gel gyp ckrması kolay olsun.varis corabınıda eczaneden alıosn ama sakn 150 200 lıra para verme medıcaller varya onlara gt ordan 50ytlye bulursun.sen kılonu sole onlar sana uygun olan bedenı verıolar.birde orta derece baskı uygulayan istıyorum dceksn cunku onlarn derecesi var sen orta derece olanı alacaksn.beni ucaga bınmeden uyandırkı yetişyım sana=) baska gelcek arkadas varmıydı peki

angelim ve edge34 ben de geliyorum. Dr. Bingül'ün muayenesini aradım ve saat 4'e randevu aldım cumartesiye. ama edge34 ün erken geleceğini bildiğimden daha erken geleceğimi söyledim. resimlerimi de gönderdim. yalnız doktor bey bana henüz dönmedi :çok üzgünüm: . ben de o gün ameliyat olsam çok iyi olacak. bu arada bana mesajın gelmedi angelim henüz.

kızlar mrblar, ben buranın en eski üyesi olarak biraz sizlerle konuşmak istedim. sanırım bu konuda en tecrübeli diyebileceğimiz benim, bilmeyen ve yeni gelen arkadaşlara seslenerek dikkat çekmek istediğim bazı konular var. öncelikle kendi tecrübelerimi anlatmak isterim. ben ilk olarak 2008 yılında nisan ayında bu ilk operasyonumu yaptırdım. onepte yaptırdım. belimden yag alındı ve alınan yagların bir kısmı saklandı.donduruldu yani.3ay sonrada donmus olan yağların birazı seans olarak tekrar enjekte edildi.bu işlemden sonrada 4.. 5 ay sonra 2ci seansı yaptırcakken vazgemiştim onepten ve bursaya bülent cihantimura gitmiştim 2009 yılının mayıs ayında da tekrar bir amelıyat geçirip bülent beye tekrar yaptırmıştım. ilk operasyonumdan sonra yağlar eridi yani çok azı kaldı vücutta, seanstan sonra yapılan da eridi fazla kaldı diyemicem.en son olarak bülent beyin yaptıgı, yalnız bişeye dikkat cekmek istiyorum hani deniyo ya vücutta deformasyon oluyomu die soruluyo belki herkese göre değişir ama benim bacak şeklimde bazı deformasyonlar var cok dikkatli bakıldıgı zaman baya bir belli oluyor. bana sorarsanız sen memnunmusun istedigin gibi oldumu die, hayır derim, ha tabiki ilk haline göre cok iyi fakat mini etek giyipte dolaşacak kadar iyimi derseniz hayır. ben hala etek giyemiyorum ve bu işlemi 3 kere yaptırmama ragmen yani. YAĞ KALICI DEĞıL SADECE COK AZ Bı MıKTARI KALIYO VÜCUTTA belkide herkesin bünyesi farklı oldugu için daha fazla kalıcılık sağlayan olabilir tek istediğim herşeyin gönlünüzce olması tabi ama bazı şeyleride göz ardı etmemek lazım şahsen ben bu amelıyatları yaptırırken gözüm kararmıştı, fakat daha cok araştırıp, daha farklı yöntemlerle yada daha farklı yollarla bu işi halettmeyi yeğelerdim. çünkü bacak bu başka bişeye benzemez bizi ayakta tutan parçalarımız sonuçta.o yüzden karar verirken çok dikkat etmenizi istiyorum sonrasında benim gibi hüsrana uğramanızı istemiyorum.hüsran derken de şunu kastediyorum BACAKLARIM ıLK HALLERıNE GÖRE ıYı TABı AMA BENıM ıSTEDıĞıM KADAR ıYı DEĞıL YANı ETEK GıYEBıLCEK KADAR DEĞıL, BENıM ıSTEDıĞıM DAHA FAZLASI ıDı AMA OLMADI ÇÜNKÜ ARADA AÇIKLIK DAHA FAZLA ıDı hüsrandan kastım bu hepiniz için dua ediyorum kararlarınızı çok dikkatli verin. aceleye getirmeyinnnnnnnnnn...

leydi sağlık olarak bir sorunun yoksa eğer yaptırdıklarını çok dert etme... sonuçta seni çok rahatsız ediyordu yaptırdın...... benim merak ettiğim neden onepten vazgeçtin... keşke orda devam etseydin... aynı kişiye sürekli yaptırsan belki daha kalıcı olurdu...

sağlık olarak arada acı ve sızlama şeklinde rahatsızlıklarım oluyor fakat cok dert etmiyorum ama ilerisi için korkuyorum tabiki benim burdaki amacım herkesin dikkat ederek karar vermesi evet beni rahatsız ediyodu ve yaptırdım fakat hala rahatsız ediyo ve farklı yollar arıyorum örneğin alet kullanma gibi yada bulabileceğim daha değişik yöntemler sadece fikirlerimi paylaşmak istedim tabiki amelıyatta bi çözüm ama kalıcı bir çözüm degil ve bunu gayet iyi hepimiz biliyoruz kalıcılık yaşadıgını söyleyen kimseyi daha görmedim forumda bikaç kişiden başka o da tamamen insanın bünyesi ile alakalıdır die düşünüyorum ben yinede sizler için dualar ediyorumkı inşlh cok güzel olur sizler için ama bunu dilerkende biraz dikkat ve acele etmeyin diyorum umarım anlatmak istediklerimi anlatabildim

hayır cnm kışın ancak çizme ile giyebiliyorum diyorum ya bendeki aralık yani açıklık biraz fazla belkide o yüzden olumlu sonuc alamadım bülent beyin ilk yaptıgında muhteşemdi harika ötesiydi ama keşke öle kalabilseydi şimdi o halinden eser bile yok

ve şunuda ekleyim bacaklarımın bazı yerlerinde farklılık var cok yakın bakıldıgı zaman bariz belli yani bazı yerleri şiş gibi bazı yerleri cukur gibi anlatabildimmi bazı yerlerde yagın kalmasından bazı yerlerde ise yagın fazla erimesinden sanırım şuan içinde bulundugum durum nedeniyle buraya resim koyamıyorum koysamda resimde belli olacak şeyler değil fakat rahata kavuştugum zaman mutlaka sizlerle resim paylaşırım

ben teşk ederim cnm benim tek derdim sizlerin güzel sonuclar alabilmesi kalıcılık adına söylüyorum yani pişman değilim ama sadece keşke daha cok araştırsaydım daha cok bilgiler elde etmeye calışsaydım acele etmeseydim ve kalıcı olacak bişeyler bulabilseydim die üzüldüm hepsi bu. bana silikon önermişti bir doktor ama ben istemedim çünkü çok tehlikeli geliyodu bana ilerde ciddi sorunlar açabilceginide duymustum ve kesinlikle sıcak bakmadım. bana desenki şimdi bir yöntem bulsan ne yaparsın die kesinlikle denerim:=))))))))))))))ama saglıgımı tehlikeye atmadan ve daha dikkatlı olarak ve acele etmeden:=)

netten lag magic die bir alet bulmuştum bacak kaslarını çalıştırıyor ve iç bacak kaslarını çalıştırarak aradakı acıklıgı kapatıyor yani en azından alet hakkında öle söylenıyor ve ben bunu denemeye karar vermiştim fakat bazı sıkıntılarım araya girince şuan için alamadım fakat maxins arkadaşımız aldı ve şuan kullanıyo arada gelip bilgilendiriyo beni eger güzel ve olumlu sonuclar alırsa bende kesinlikle denicem:=))))

leydi canım gecmiş olsun
burdan bir arkadas bayagı eskı bır tarıhte guney taraflarından sehrın bıle hatırlamıyorum
drun adı osman dı mersın mı adana mı o taraflarda
onun telını vermıstı bana
aradım dru, dedı kı yag fılan erıyor bu da sen kalk kalıcı dolgu ıle erıyen hyaluronıc dolguları
karıstırıp enjekte edıyormus
fakat 5-11 yıl garantı dedı
tabı ben cesaret edemem bioalkamid ile -belki de çinden gelenleri kullanıyor
marka sordum ısrarla soylemedı cunku
ıste bunları karıstırıp uyguluyormus o arkadas da sanırım yüz dolgusu baslıgında yazan
hanımlardan bırıydı ama kımdı hatırlamıyorum gecmıs zaman mesajları da sıldım tabı kı
galıba yag da cok az kalıyor bır ara macrolane dıye dusunduk ama
dr fıyatı bır turlu vermedı o da ankarada bı dr
pahalı dıyıp durdu
enjekte edebılen de azmıs yanı ozel egıtımı olmak zorundaymıs drun
bı dermatolog macrolane uygulayan ıstanbuldakı bır drun telını vercektı bana
ofisine gitmistim bizim arkadas yapıyor onu herkes uygulayamaz dedı
arıycaktım ,unuttum
bi arayıp macrolane ı de sormak lazım
yanı olur ya parası olan arkadaslarımız vardır 1-2 seans yaptırırlar kurtulurlar
bana da lazım aslında bılıo musunuz dızlerimin içi kg verdigim için çöktü
ben bugun dergilerdeki kadın bacaklarına baktım
bence diz cevresi ozellıkle dız ıcı dız kapagının altı ve yanı ıyıce doldurulursa
bacagın altı ınce bıle olsa bacak duzgun gorunuyor
örnek; sibel can
home style gibi bir dergide pozu vardı aynen de dedigim gibi
dizden cökmemeli

jayjay dolgu maddelerini bende duydum fakat onlarada kesinlikle karşıyım çünkü vücut tarafından emiliyor ve her 6 ayda bir tekrar yaptırmak gerekiyor belkide daha fazla süreli olanları vardır ama ben 6 aylık olanlarını duymustum ve doktorda tavsiye etmişti ancak ben istemedim başka bir doktorda vücut tarafından emildigi için cok tehlikeli oldugunu sölemişti yani bunlar biraz ince iş ve düşünülmesi gereken şeyler

aslında sonuç olarak bize kalıcı çözüm verecek hemde tehlike arzetmeyecek bir yöntem yok... silikon ayrı dert dolgu ayrı dert. jezabelin yaptırdığı implantta cesaret işi... yağlar deseniz erime riski var... sonuçta bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz...

leydi macrolane hyaluronic acid ve zaten vucutta var ama o dedigim cesur drun yaptıgı gıbı bır yontemı yapan duymadım
tabı ona ben de karsıyım
hyaluronic acidlerin farklı kalınlıkta dokuya sahıp cesıtlerı var
vucud ıcın olanlar daha kalın dokulular bence bır mahsuru olmaz
eger bu kadar pahalı olmasaydı kesınlıkle yaptırırdım
sahsen cizmeden bile kemiklerim cıktı ama gobek desen aynen var yanı allah napmasın

Back
X