kızlar mrblar, ben buranın en eski üyesi olarak biraz sizlerle konuşmak istedim. sanırım bu konuda en tecrübeli diyebileceğimiz benim, bilmeyen ve yeni gelen arkadaşlara seslenerek dikkat çekmek istediğim bazı konular var. öncelikle kendi tecrübelerimi anlatmak isterim. ben ilk olarak 2008 yılında nisan ayında bu ilk operasyonumu yaptırdım. onepte yaptırdım. belimden yag alındı ve alınan yagların bir kısmı saklandı.donduruldu yani.3ay sonrada donmus olan yağların birazı seans olarak tekrar enjekte edildi.bu işlemden sonrada 4.. 5 ay sonra 2ci seansı yaptırcakken vazgemiştim onepten ve bursaya bülent cihantimura gitmiştim 2009 yılının mayıs ayında da tekrar bir amelıyat geçirip bülent beye tekrar yaptırmıştım. ilk operasyonumdan sonra yağlar eridi yani çok azı kaldı vücutta, seanstan sonra yapılan da eridi fazla kaldı diyemicem.en son olarak bülent beyin yaptıgı, yalnız bişeye dikkat cekmek istiyorum hani deniyo ya vücutta deformasyon oluyomu die soruluyo belki herkese göre değişir ama benim bacak şeklimde bazı deformasyonlar var cok dikkatli bakıldıgı zaman baya bir belli oluyor. bana sorarsanız sen memnunmusun istedigin gibi oldumu die, hayır derim, ha tabiki ilk haline göre cok iyi fakat mini etek giyipte dolaşacak kadar iyimi derseniz hayır. ben hala etek giyemiyorum ve bu işlemi 3 kere yaptırmama ragmen yani. YAĞ KALICI DEĞıL SADECE COK AZ Bı MıKTARI KALIYO VÜCUTTA belkide herkesin bünyesi farklı oldugu için daha fazla kalıcılık sağlayan olabilir tek istediğim herşeyin gönlünüzce olması tabi ama bazı şeyleride göz ardı etmemek lazım şahsen ben bu amelıyatları yaptırırken gözüm kararmıştı, fakat daha cok araştırıp, daha farklı yöntemlerle yada daha farklı yollarla bu işi halettmeyi yeğelerdim. çünkü bacak bu başka bişeye benzemez bizi ayakta tutan parçalarımız sonuçta.o yüzden karar verirken çok dikkat etmenizi istiyorum sonrasında benim gibi hüsrana uğramanızı istemiyorum.hüsran derken de şunu kastediyorum BACAKLARIM ıLK HALLERıNE GÖRE ıYı TABı AMA BENıM ıSTEDıĞıM KADAR ıYı DEĞıL YANı ETEK GıYEBıLCEK KADAR DEĞıL, BENıM ıSTEDıĞıM DAHA FAZLASI ıDı AMA OLMADI ÇÜNKÜ ARADA AÇIKLIK DAHA FAZLA ıDı hüsrandan kastım bu hepiniz için dua ediyorum kararlarınızı çok dikkatli verin. aceleye getirmeyinnnnnnnnnn...