Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sadece bacakların yayılmasın engeller oluşmuş çarpıklık içine boncuk silikon konulmuş yastıkla düzeltmek imkansız. o çarpıklğı düzeltmek için ilizarovda bile 3-4 ay gerekiyor.bildiğin yastık bu.http://kacirmayiz.com/carpik-bacak-duzeltici-medikal-minder.html
kızlar bu linke bi bakarmısınız çarpık bacak minderi diyor işe yarayacağını düşünen olur mu ?
Eki Görüntüle 1103619
Birde böyle bir şey var yabancı bir sitede
Keşke çözümü bu kadar basit olsaydı.
Ahhhh keşke memkocum ahhh keşke işe yaradı diyen bir kişinin msjını okuyabildim sadece bir dahada yorum yapmamış.
leydi lütfen yazacaklarım için bana kızma lütfen.yukarıda ki fotolarına baktım,baktım bir daha baktım ,inan bana bacakların sütun gibi.hiç bir kusur bulamadım .belki daha öncede yazmış olabilirim aynı şeyi ama inan bana bir daha ameliyat olmana gerek yok.bir kategoriye soksak bacaklarını ,kötü ,iyi ,normal diye.senin ki iyiler arasına girer.
oyy canım benim çooook teşekkür ederim canımsın, neden kızayım estağfurullah,giysem giyerim aslında istediğim gibi ama alışkanlık mı artık nedir küçüklükten gelen bilemedim, iç kısmına taktım ben, aslında kendime de kızıyorum takma giy diye ama ah işte içimdeki ses rahat bırakmıyor beni akşam ne güzel şiş oluyor sabah kalktığımda da aynısı gibi olsa çok mutlu olucam bir arkadaş sabah kalkınca cop gibi demişti heh aynı öyle işteyinede iyiler tabi nankörlük edemem.
Arkadaşım çevren,yaşadığın ortam engel değilse şayet;içindeki sesi boşver giyinmek istediklerini giyin.Zaman geçiyor ve her geçen gün ömrümüzden gidiyor.Hiç bir şeyi uhde bırakmamak lazım içimiz de .tabi şartlar elveriyorsa,vermiyorsa da biraz zorlamak iyidir.Sen bir giyin domino gibi gerisi gelir
Hep öyle diyorum canım giyicem çıkıcam falan diye, giyiyorum sonra hop geri çıkarı veriyorum bir aşsam bu durumu dediğin gibi gerisi gelecekte ne bileyim iç kısmı az daha dolu olsa içime tam sinicek gibi, birde fb bacaklarınız eğri değil sadece iç dolgunuz yetersiz dedi ya onun için iç kısmıyla bu kadar uğraşıyorum evde devamlı hareket yapıyorum inşallah işe yarar, ama en çokta küçüklükten kısa etek olsun dar pantalon olsun giymedigim için ona bağlıyorum bu cesaretsizliği,sabah tayt giydim aynada baktım hoşumada gitti aslında ama bir hışımla geri çıkardım, normalde beni tanısan erkek gibisin dersin ama gel gör ki konu bacak olunca değişiveriyorum :26:
Arkadaşım çevren,yaşadığın ortam engel değilse şayet;içindeki sesi boşver giyinmek istediklerini giyin.Zaman geçiyor ve her geçen gün ömrümüzden gidiyor.Hiç bir şeyi uhde bırakmamak lazım içimiz de .tabi şartlar elveriyorsa,vermiyorsa da biraz zorlamak iyidir.Sen bir giyin domino gibi gerisi gelir
Hep öyle diyorum canım giyicem çıkıcam falan diye, giyiyorum sonra hop geri çıkarı veriyorum bir aşsam bu durumu dediğin gibi gerisi gelecekte ne bileyim iç kısmı az daha dolu olsa içime tam sinicek gibi, birde fb bacaklarınız eğri değil sadece iç dolgunuz yetersiz dedi ya onun için iç kısmıyla bu kadar uğraşıyorum evde devamlı hareket yapıyorum inşallah işe yarar, ama en çokta küçüklükten kısa etek olsun dar pantalon olsun giymedigim için ona bağlıyorum bu cesaretsizliği,sabah tayt giydim aynada baktım hoşumada gitti aslında ama bir hışımla geri çıkardım, normalde beni tanısan erkek gibisin dersin ama gel gör ki konu bacak olunca değişiveriyorum :26:
Bir kereliğine geldiğimiz şu dünya da doyasıya yaşamak gerek.Eğer giyinmek bende olduğu gibi(benim hayatımın önceliklerinden ilk sıralara girer)önemliyse senin için de erteleme derim ben.Yemin ediyorum senin bacakların bende olsaydı dünyanın en mutlu insanıydım.ileride keşke dememek için giyinmelisin.
Eki Görüntüle 1103619
Birde böyle bir şey var yabancı bir sitede
bundan ben de var.m beden sipariş vermişim nerden bileyim çinlilerin m beseni aslında xxs ikisini yanyana getirdim anca öyle. aslında bu uzun süre istikrarlı kullanılırsa işe yarayabilir. bir gece bunu takıp uyumuştum bir uyandım ayaklarım öyle bir uyuşmuşki felç oldum sandım nasıl korktum anlatamam. düzelsin diye nasıl sıkmışım bilmem. 50-60 tl ye maloldu. elastik birşeyin ucuna dikilmiş cırt cırtları var. basit birşey ama mantıklı. fakat ben sabredemedim 1 ay kullandım attım köşeye. yani şuana kadar denemediğim şey kalmadı benim son çare ameliyat işte
![]()
memko merhaba canım nasılsın?
Bir kereliğine geldiğimiz şu dünya da doyasıya yaşamak gerek.Eğer giyinmek bende olduğu gibi(benim hayatımın önceliklerinden ilk sıralara girer)önemliyse senin için de erteleme derim ben.Yemin ediyorum senin bacakların bende olsaydı dünyanın en mutlu insanıydım.ileride keşke dememek için giyinmelisin.
Yaptığım hareketleri az daha deneyimde azcık daha dolsun içleri ondan sonrası gelecek inşallahben senin resimlerini görmüş müydüm canım albümün falan var mı ?
açıklamayı benim bacak fotosunun altına yapayım bariİyiyim,sen nasılsın?dr dan haber geldimi?
Yaptığım hareketleri az daha deneyimde azcık daha dolsun içleri ondan sonrası gelecek inşallahben senin resimlerini görmüş müydüm canım albümün falan var mı ?
Evet var arkadaşım,