Bacak dolgusu yaptıran var mı?

slm kızlar..leydi fotoya bnm fotoya bakmadın galiba..elsa paranı boşa harcama şimdi seninle yazın silikon yaptırcaz..leydinin bacakları çok güzel olmuş..bizde önce o hale getirelim ondan sonra çalışırız..

Baktım canım hatta az önce yorum yaptım, kararın hangisi olursa başarılı sonuç alacagını düşünüyorum, yag enjeksiyonun 2 seans olabileceğini de göz önünde bulundurarak kararını ver canım.

Hb Teşekkürler üzüldüm sen senelerdir ugrasiyodun bunun için ama sabah biraz daha eski mesajlara baktım gayet iyi görünüyosunn aslnda tabi herkesin kafasında bi profil var benim iyice umutlarım tükeniyor jezabel vardı bide implant yaptırmışti sanırım onla ilgili hic yazı görmedim haberin varmı memnunmu o acaba ben bikaç doktorla görüştüm hepsi kesinlikle kalıcılık olur diyorlar ama sen 2 3 kez uygulayın ve sanada aynilari söylenmisti yağ enjekte ettirmek konusunda pek bi umudum kalmadı doğrusu doktorlara güvence kalmadı senin memnun kalmadığını gördükten sonra. . şimdi napicam bilmiyorum :/

morluklardan kalan lekeler değil mi yenide?
seninki ben baştan yarat olacak desene:32::32:
sen bebişini kucağına al da hayırlısıyla sonrası kolay. doğuma ne kadar kaldı?

aslında bu lekeler yağ konan yerlerde. morluk değil de kahverengiydi. biraz açıldı, açık kahve-krem-pembe bir tuhaf renkli kaldı. yağ alınan yerlerde çok büyük koyu renkli morluklar olmuştu, geçti onlar.

doğum temmuz ortası gibi, oyalanıyorum işte böyle :)

Hb Teşekkürler üzüldüm sen senelerdir ugrasiyodun bunun için ama sabah biraz daha eski mesajlara baktım gayet iyi görünüyosunn aslnda tabi herkesin kafasında bi profil var benim iyice umutlarım tükeniyor jezabel vardı bide implant yaptırmışti sanırım onla ilgili hic yazı görmedim haberin varmı memnunmu o acaba ben bikaç doktorla görüştüm hepsi kesinlikle kalıcılık olur diyorlar ama sen 2 3 kez uygulayın ve sanada aynilari söylenmisti yağ enjekte ettirmek konusunda pek bi umudum kalmadı doğrusu doktorlara güvence kalmadı senin memnun kalmadığını gördükten sonra. . şimdi napicam bilmiyorum

Evet canım iyi şuan çok memnuniyetsiz değilim ama işte iç kısmı az daha istedigim gibi olursa az daha dolarsa tamamdır 2 kere amelıyat oldum biliyosundur.Ama yaglar eriyo ister istemez hepsi değil tabi bir kısmı kalıyor. Ama fazla erimeyen arkadaşlarda oldu. Tek seferde kurtuldular.Sigaranında etkisi var.
Jezabel i bayadır görmedim canım forumda, canlı görmüştüm bacaklarını gayet güzeldi.Şuan ne durumdadır bilemıyorum.Özelden msj atıla bilinir aslında. Sen yinede umudunu kaybetme bu forum hepimizin umut yeri :16:

Değmezmi diyorsun ?? Aslında haklisin ucak bileti alırım ben o paraya :D Canım Ben ameliyat icin Ağustost'a şimdiden gun alıyım belki aralıklarla randevu veriyorlardir düşüncesiyle yazdım bir gun almak icin ama bir hafta oldu hic cvp gelmedi, bu konuda cok sabırsız oldum ben :(
sen yazdinmi hic bu aralar cvp alabildinmi?? Yada yazipta cvp alan varmı ?? HF yapamam dedi kibarca, pfff bu dr'da cvp vermiyor 3. Alternatifim de yok eee kaldimmi yine böyle 😔:)

dr. şimdi gün veremez sana biliyorsun senle ilgisi yok. sabretmen lazım ama istersen tel. aç daha net bilgi alırsın canım.

http://vucutgelistirme.co/kas-gelist...reketleri.html

http://vucutgelistirme.co/kas-gelist...reketleri.html
http://vucutgelistirme.co/vucut-geli...ersizleri.html
Son iki link çarpık bacak hareketleri inşallah işe yarar, squat hareketini daha çok yapıyorum canım duvara yaslanarakta yapabilirsin şekilleri linkte gösterilmiş parmak ucunda kalkıp iniyorum ellerime dambıl alıyorum yaparken 3 er kiloluk, sonra plates bandını ayaklarımın altına alıp yine squat hareketini yapıyorum.leg magic aletim var birde günde 150 bazen 200 kere onu yapıyorum azıcıkta olsa işe yaradı sıkılmadan devam edersem sonuc alırım gibi umarım seninde işine yarar.

Ins canim sıkılmaz istediğin sonucu elde edersin, evt deniycem bu hareketleri benim bacaklar kolay kolay şekil almaz, düzgün bacak yok ki şekil almasını beklesem ama bakarsın ameliyat önecesi azda olsa isime yarar, hareket herzaman iyidir, canım tekrar tsk ederim ilgin icin😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değmezmi diyorsun ?? Aslında haklisin ucak bileti alırım ben o paraya :D Canım Ben ameliyat icin Ağustost'a şimdiden gun alıyım belki aralıklarla randevu veriyorlardir düşüncesiyle yazdım bir gun almak icin ama bir hafta oldu hic cvp gelmedi, bu konuda cok sabırsız oldum ben :(
sen yazdinmi hic bu aralar cvp alabildinmi?? Yada yazipta cvp alan varmı ?? HF yapamam dedi kibarca, pfff bu dr'da cvp vermiyor 3. Alternatifim de yok eee kaldimmi yine böyle 😔:)

dr. şimdi gün veremez sana biliyorsun senle ilgisi yok. sabretmen lazım ama istersen tel. aç daha net bilgi alırsın canım.

Evt kanatcim profilinde okumuştum oysa unutmuştum, neyse artık geç olsunda gun olmasın, hem iyi olur olmaz açılışı senle yapicaz ins, sonra da biz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

silikon olmaya karar verirsen muhtemelen sana da benim ki kadar bir silikon koyacaktır. ve bacakların da ince oldugu için bence güzel bir sonuç alırsın. şöyle düşün. benim kemiklerim seden daha fazla eğri yani parantez olmasının dışında bacağımın üstünde çıkurlar ve dalgalanmalar da vardı. senin daha düzgün bir parantez. şimdi benim o şikayetim kalmadı sadece biraz kalın diyorum. senin silikon konulsa bile benim bacaklarımın eski kalınlıgında olacak. ve çok kalın olmaz 33 cm falan olur.. çırpı bacak seviyorsan orası ayrı tabi.
fakat yağ enjeksiyonuyla da başarılı ve daha doğal bir sonuç alırsın gibime geliyor. silikon da çıkıntı belli olacaktır illaki.silikon erime sıkıntısı olmadığından avantajlı. 1 den fazla ameliyat olabilirim diyorsan yağ enj. da mantıklı. belki 1. de yeter ama 2. ile istediğin gibi olacaklardır diye düşünüyorum. eksileri artıları bir kenara koy iyice düşün.
son olarak nerede yaşıyorsun krena sakıncası yoksa söyler misin? ya da ankara da mısın diye sorayım :)

Ben ıstanbuldayım canım sen ankarada mısın
Galiba benim derdim süper bacaklara kavusmak
Bunu du ancak silikon yapar diye düşündüğümde sürekli silikon dıyorum
Belki yağ da istediğim sonucu verebılı
Kaç ay ara ile 2. Cıyı olabılıyorduk
O konuda da fikrin var mıdır acep:)
İstiyorum ki bitsin bu dert tek seferde
Artık sosyal ozgurlugum olsun

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399476332.041064.webp . Kizlar bacaklarimin son durumu direkt buraya ekledim

Peki Bursa'daki doktora gitmelimiyim sen öneriyomusun ? Aa minure diye birisi vardi yaptırmışti orda acaba onunda eridimi suan aklıma ordan başka biyer gelmiyo

Back
X