Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar size bir sürprizim vaaaar:ssz::ssz:
Ben dün silikon ameliyatı oldum.
şuan evde yatıyorum.
çok fazla ağrım yok ve artık eridi erimedi derdim de kalmadı sanırım.
çok ani oldu gibi ama :52::52:
ben de şaşkınım.

Çok sevindim..Çooook geçmiş olsun. Darısı bizim başımıza inşallah..kendini iyi hissettiğin bize neler olduğunu nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatırsan çok seviniriz. Bizimde biraz heyecanımız gider hem..anlamadım ama ben bi heyecanlandım ya..ne olduysa bana??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kendimi iyi hissettiğim:nazar::nazar: için foto koyuyorum ben de çok heyecanlıyım inanın. bakalım beğenecek misiniz:)

Arkadaşlar kendimi iyi hissettiğim:nazar::nazar: için foto koyuyorum ben de çok heyecanlıyım inanın. bakalım beğenecek misiniz:)

Yok artık kanattttt:)cidden sürpriz
Yemiyorsun içmiyorsun hemen foto koyuosunnnnn:)
Cok sevindim canım
Detayları da yaz tabi
Kime olundu bu ameliyat
Ne zmin olundu falan:)

Mükemmelsin sen kanatcim, Buyuk bir merakla bekliyoruz canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar tektek cevap yazamayabilirim hepinize. çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin diyorum. Ameliyat olacağımı yazmadım çünkü ben de hazırlıksızdım birkaç gün önce belli oldu. Kafam karışmasın istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoppalaaaa şimdi bir kez daha şaşırttın canim :) düne kadar A,K derken hangi ara E,K oldu güzelim :) biz bugun daha cok şaşıracağız anlaşılan sayende :) önemli olan memnun kalman tabikide

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoppalaaaa şimdi bir kez daha şaşırttın canim :) düne kadar A,K derken hangi ara E,K oldu güzelim :) biz bugun daha cok şaşıracağız anlaşılan sayende :) önemli olan memnun kalman tabikide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elsacım neredeyse 6 aydır araştırma ve dr. seçimi içindeydim. bazı arkadaşlar çok yakından biliyor süreci. 3 dr. a gittim toplamda bu dr. da onlardan biriydi. ama ben yağ diye tutturunca başka bir dr.a yöneldim. ama biliyorsun o dr. ile yaşanılan aksilikleri ve iç sesimi dinledim:) dr. bunakın dr.u ben ondan cesaret aldım iyi ki de öyle olmuş:34::34: sürpriz dedim ama dr. seçimi pat dye olmadı yani önceden gittiğim bir dr. ameliyat günü sürpriz oldu ama.

herkese merhaba

ben de bacaklarımı beğenmiyorum, yağ enjeksiyonu veya silikon düşünüyorum
$300520142784.webp
bu da benim parantezim :(

ameliyat olan arkadaşlar memnun kalan var mı yağ enjeksiyonu ya da silikondan ?

Elsacım neredeyse 6 aydır araştırma ve dr. seçimi içindeydim. bazı arkadaşlar çok yakından biliyor süreci. 3 dr. a gittim toplamda bu dr. da onlardan biriydi. ama ben yağ diye tutturunca başka bir dr.a yöneldim. ama biliyorsun o dr. ile yaşanılan aksilikleri ve iç sesimi dinledim:) dr. bunakın dr.u ben ondan cesaret aldım iyi ki de öyle olmuş:34::34: sürpriz dedim ama dr. seçimi pat dye olmadı yani önceden gittiğim bir dr. ameliyat günü sürpriz oldu ama.

Çok sevindim canım, şaşırdım da :) gözün aydın. Acısız olması ayrıca sevindirici. Yine özentim tuttu silikona :1:

herkese merhaba

ben de bacaklarımı beğenmiyorum, yağ enjeksiyonu veya silikon düşünüyorum
Eki Görüntüle 1138593
bu da benim parantezim :(

ameliyat olan arkadaşlar memnun kalan var mı yağ enjeksiyonu ya da silikondan ?

Merhaba heidi..bacakların burdaki iyiler kategorisinde..bizimkiler fena..burda uzmanlarımız var onlar sana yardımcı olur kesin.leydi, saya...yağ enjeksiyonu yaptırdılar.ikisininkide süper oldu bana göre..

Kanatcım bacaklarına BA-YIL-DIM arkadaşım. Gercekten çok dogal duruyorlar. Güle güle kullan..

Kanatcım bacaklarına BA-YIL-DIM arkadaşım. Gercekten çok dogal duruyorlar. Güle güle kullan..

arkadaslar silikonu vücudun reddetme olasılığı var mı?
bi arkadasım sürekli korkutuyo beni bacak bu silikon mu takılır diye ufff

foto yükledim arkadaşlar sonunda söz verdiğim gibi.

Kanat Bende gormek istiyorun bacaklarini, cunku Bende Cok dertliyim bu konuda:( arkadaslik gonderdim sana kabul edersen Cok memnun olurum. Birde e.k dedigin doktor Kim acaba? Biraz daha acik yazarmisin? Bildigim bir e.k (karin germe oldugum doktor) var ama acaba ayni doktormu muallakta kaldim:)

Merhaba heidi..bacakların burdaki iyiler kategorisinde..bizimkiler fena..burda uzmanlarımız var onlar sana yardımcı olur kesin.leydi, saya...yağ enjeksiyonu yaptırdılar.ikisininkide süper oldu bana göre..

cvp için teşekkür ederim elit . benimkilerde iyi sayılmaz :50:

uzman arkadaşların bilgisine ihtiyacım var

bir de arkadaşlık isteği gönderdiğim arkadaşlar lütfen kabul eder misiniz ? ben de bilgi edinmek istiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar tektek cevap yazamayabilirim hepinize. çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin diyorum. Ameliyat olacağımı yazmadım çünkü ben de hazırlıksızdım birkaç gün önce belli oldu. Kafam karışmasın istedim. doktorum e.k. bu arada:)

geçmiş olsun kanat; daha önce özelden yazışmıştık silikonlu baçaklarını merak ettim arakadaşlık isteği gönderiyorum kabul edersen sevinirim

Back
X