Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben ara ara bakıyorum hala kilo almaya çalışıyorum ama yok zaten bi yerden gelecek olan param vardı alamadım kilo olsa bile şu an param yok ay bi şanssızlık üstümde benim

Bende maddi yönden düzeltemedim...az para değil gerçekten...nasıl olacak bilmiyorum.anca toplu operasyonda 1000 tl indirim oluyor. Ak nin asistanı beni aradı. 3 Şubat ta 3 kişilik grup varmış. Sizde dahil olurmusunuz dedi ....şuan parasal yönden uygun değilim dedim :(

Ya zaten iyi dusunup karar verelim nerde kime acele etmeyelim zaten istesekde bu aralar olmuyo iyisimi arkadaslar iyi plan yapalim ben 10ayda tatilde yaptircam baska sansim yok zaten o zaman yaptiran olursa benimle eger birkac kisi olursak super olmazmi?

Ben ya h.f yada a.k. dusundum tip hizla ilerliyo bakarsjniz ozamana yeni seyler cikar bellimi olur off kizlar pozitif dusun pozitif sakin ol diyorum buda gececek bir gun bende gonulrahatligiyla istedigimi giyebilecegim banaaa katilannn yokmuuuuu hem destek oluruz ozamann

iki kilo daha alsam olacak gibi Dr her gördüğü yağı çekecek benim yüzüme tabi ki sağlık el verdiği sürece ama sen yine kilo al öyle daha çok koyacak yağ olur diyo haklı olarak keşke hamileliğimden sonra o kiloları vermek yerine bu işlemi yaptırma imkanım olsaydı

Kızlar size komik gelecek ama bi video buldum hareketi üç beş kez yaptım dizlerimi daha yakınlaştırdı sanki benimle bu egzersizi deneyecek olan var mı
【整体】#01 O脚対策:

Umarım açılır

Benim dizler birleşik de neye yarar canım yaaa..dizden aşağısı biri aynada biri konyada..spastik gibi yürüyorum inanki..bacakları düzgün tutucam diye seklim kayıyor bazen..bıktım artık vallahi..

Kızlar size komik gelecek ama bi video buldum hareketi üç beş kez yaptım dizlerimi daha yakınlaştırdı sanki benimle bu egzersizi deneyecek olan var mı
【整体】#01 O脚対策:

Umarım açılır

Sanırım 10 kez yapmak gerekiyor ama ne kadar süre 1 yıl mı mesela

Aslında sorun fibua kemiğinde değil dizlerimizde . O da dizdeki kemiklerin doğru yere oturmasını sağlıyor. Aslında bunun için plakla yapılan bir ameliyatta var. Ama istanbuldaki dokyorlar pek salllamıyorlar

kizlar muayene icin giden varmiydi aranizda..2 ay sonrasina randevu verirler mi..ona gore ucak bileti alicam bu gunlerde..fiyatlar suan alirsam uygun..bir de atasehir de mi muayene oldunuz..

kızlar bacak silikonundan aranızda tek memnun olmayan bendim:( üç beş ufak sabitlemeyle artık bende memnunum kalınmı incemi kullandığım bilmiorum ama sanrm pek kalın değil:KK12:satan kadında sağolsun bilgilendirmedi bu konuda:KK43:sonuç için foto atıyorum özellikle arkadan çekilmiş bi foto:cool:şuan gayet memnunum kilo alır almaz kalıcı hali için kolları sıvıycam

Arkadaslar bende toplu ameliyattan yanayim 1000 tl bile olsa napalım ben yaza kadar olmak istiyorum iletisimimizi koparmayalim burası çok güzel ameliyat olanlarla bizimde moralimiz düzeliyor

Bu arada cvp aldığınız dr ların mail adreslerini özelden bana atabilirmisiniz resim gonderip fikir alicam ?

Okulların kapandığı hafta ameliyat düşünen varmı..ondan önce para ayarlamam zor..keşke yapabilsem bir hafta rapor alırim..hangi tarihleri düşünüyorsunuz..indirimden yararlansak..

Back
X