Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ama ne zamandir ameliyat olanlami muhatabiz soocute bulmusken soralim sonucta bizde olsak surekli yazardik birilerine yol gostermek bilgi vermek icin:) stream ama sebin iki islemya bu jadar aci olmasi normaldir saniyorum korkma duzelir hersey insallah

İnsan merak ediyor zaten :) sen ne zaman olacaksın

Geçer geçer sütun gibi bacakların olmuştur bunu düşün motive ol ağrı acı geçici

Bi an once iileste koyarsin once ve sonraki hallerini streamgururla sunarr yazarsin bizde bizimla degilsin deriz artik sanaa parantez bacaklilar olarak:))

Hadi inşallah bi şey kalmamış nisana.. bende bi ümit bu ay olurum diyorum ama strese girdim kilo alamıyorum üstelik iştahım kapandı :(

Kendini saetlandirma bende sartlandiriyirum azcik daha aliyim malzeme ciksin die ama oyle dahada istahim gitti iice relax ol kilo almam lazim dysuncesini cikarmaya calis jafandan en sevdugin seylerin biraz daha fazlasini ye

S Stream cook gecmis olsun canmm acil sifalar diliyorum ama agrin cok normal 3-4gün cekip sonraaa agrilarima deydi diceksin insallah onu düsün...bende dün impöant oldum iki disee suan agrisina uyandim,kücücük bisi agrirlwn silikonun agrimasi cok normal:((

Gecmis olsun diledigin gibi olmusdur insallah bi ark.ameliyatindan sonra ayak parmaklarini ileri geri hareket eddersen yürümekte zorlanmiyorsun yazmisdi druna sor ve sende yattigin yerden hareket ettir kaslar gevser

Back
X