• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar ben bu olayı anlamadım bilen yazsın bir doktor diyor ki operasyondan sonra 1 gece klınıkte kal sonra evine git diyor digeri sabah operasyon olursa aksama evine donebilirsin diyor , diyor kimisi 1 gece kal operasyondan 1 hafta sonra 2 gunde bir kontrole gelmen gerekli diyor diğerleri kontrolden hic bahsetmiyor , bir digeri silikon takarız giderisn kontrole bile gerek yok diyor hangisi dogru cıldıracagım artık
s
silikon takılınca öle git kontrole gerek yok diyemez.Benim bacagımda silikon var ben tam 1 yıl belirli aralıklarla gittim kontrole .( yanlış hatırlamıyorsam ameliyatdan sonra ilk ay 2 hafta arayla gitmiştim sonra 2 ay da bir cagırmıstı)

yakut: 40401127 .!.:
Olaya bak ya...adam nisan full dolu.mayısın 13 en erken diyor asistanı.Ayrıca dr la telde konuşmak yokmuş. Kimki o. Başbakan mı....asistanınıda sevemedim. Huysuz şey.çok kızdım..
Aynen canim asistaninin insan iliskileri akla zarar ayni fikirdeyim demekki sadece biz degilmisiz...bu arada 17nisanda olacaklardan biri ben biri maviruya gorucez bakalim sahken sahpaz olabilcezmi:))

Amelıyat olacak arkadaşlar 1 gece hastanede kalmanız sizin için daha sağlıklı olur hatta ben 2 gece kaldım kendi istegimle, ilk gün agrılarınızı çok hissetmeyebilirsiniz çünkü ağrı kesici ilaçlar veriliyor, ertesi gün çekiyosunuz agrıyı, bildigim için ertesi günde kalmıştım, öyle amelıyatı olursun eve gidersin gibi bi durum yok çünkü narkoz bu her insanın bünyesine farklı gelebilir,birde karşınızdaki kim olursa olsun kendinizi ezdirmeyin bu amelıyatı olmak istiyorsanız hayrına yapmıyor doktor çektiginiz sıkıntıların ve aldıgı ücretin hakkını vermek zorunda ve koyacagı yag miktarı çok önemli 350 cc nin altında olmamalı mesela, bunlara dikkat edin görüşmelerinizde

Ne zormus bu is yok mu konusulabilinecek doktor beni dinlesin ne istediğimi anlasın bana uyan en iyi cozumu sunsun , hicbir dra ulasılamıyor hayret birsey asistan da asistan , onerisi olan arkadasla bana ozelden yazsın
Asinda bir kac asistanlari var sen kafana yatani ara konus. Evet bazilari oyle ama cogunlugu yardimci oluyor. Hem dusunsene randevu almak icin cirpiniyoruz zaman yok bir de surekli arayip ulasmanin zorlugunu. Ben de gorustum ettim asistanlar doktorunda nunarasini veririz dedi ama bizim kadar hizli cevao veremez dedi. Ameliyata sua buna giriryor o arada okudugu mesaji es gecebiliyor dedi. Ama ben direkt gidip sorunca cvp aliyorum dedi. Ne kadar dogru yanlis bilemem :) Ya aslinda gidttifimiz zaman sikayet edelim dile getirelim cunku bir cogumuz ayni skntiyi yasiyoruz. Ozellikle belirli asistanlarla

Son düzenleme:
Aynen arkadaşlar

Tavrı çok ukala. Sanki parayı çöpte bulduk....
Bide ameliyat tarihleri dolu ya ondan havası.sen olmasan başkası olur demeye getiriyor
neden kaynaklanıyor bu biz burda isim telefuz ediyoruz.haydi bütün kızlar oraya .adamlar diyorki müşteri çok biri olmassa öbürü olur.eskiden iki ameliyattan aldıkları parayı şimdi birtanesinden alıyorlar.böyle bir zihniyet var o doktor yapınca yağ erimiyor.yok öyle birşey ben ona oldum eridi işte 2. haziranda.bizim özelimiz var ordan yazın doktor ismini ve ücretini.ve bence ucuz yapanlarıda araştırın fiyat farkı çok çok var.bunlar sadece isim yapmışlar

Slm.ark. h.f görüsdüm ve asiatanida cok iyidi hemende görüsmemi sagladi ve ben sükür kararimi verdim ama anca 10ayda izine gelebilicegim bunada sükür diyorum esimide ikna etmisken

Ben kilo zor verrebiliyorum quatr hastasiyim bana dr.problem ola ilir demisdi onlara 23 nde bakdiriyorum ve sonuclarini e-maille göndermemi istedi ayrica ben belden karin bölgesinden alinmasini istedim diz iclerinden ve üst bacakdan da alirsak daha dpzgün olur dedi offf kizlarrr 42 yasina girdim yeni ve sigara kullaniyorum ameliyattan sonra insallah cabuk iyilesme olur

Back
X