arkadaşım bence silikon + yağ olur senin bacaklar . sadece yağla çok fazla kapanmaz açıklık ikisi bir arada olursa daha uygun olur (benim fikrim )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sArkadaslar ben bu olayı anlamadım bilen yazsın bir doktor diyor ki operasyondan sonra 1 gece klınıkte kal sonra evine git diyor digeri sabah operasyon olursa aksama evine donebilirsin diyor , diyor kimisi 1 gece kal operasyondan 1 hafta sonra 2 gunde bir kontrole gelmen gerekli diyor diğerleri kontrolden hic bahsetmiyor , bir digeri silikon takarız giderisn kontrole bile gerek yok diyor hangisi dogru cıldıracagım artık
Aynen canim asistaninin insan iliskileri akla zarar ayni fikirdeyim demekki sadece biz degilmisiz...bu arada 17nisanda olacaklardan biri ben biri maviruya gorucez bakalim sahken sahpaz olabilcezmi:))yakut: 40401127 .!.:Olaya bak ya...adam nisan full dolu.mayısın 13 en erken diyor asistanı.Ayrıca dr la telde konuşmak yokmuş. Kimki o. Başbakan mı....asistanınıda sevemedim. Huysuz şey.çok kızdım..
Maviruyayla beni izlemeye alsana bi yakutzumrutAsistanlardan bende bıktım. Bir hava bir tafra......
Ben ikinizide izliyorum zaten..bana yağ ile dolduruz dedi.umarım olurMaviruyayla beni izlemeye alsana bi yakutzumrut
Benımkılerde böyle neyazıkkı
Boy 170 kilo 70Boy kilo kac canim senin:) bide ozelden mesaj aticam kapali ozel mesaja profilin:)
Yaaaaa olsun çaresi var diyelim....olsakta kurtulsakBenımkılerde böyle neyazıkkı![]()
Asinda bir kac asistanlari var sen kafana yatani ara konus. Evet bazilari oyle ama cogunlugu yardimci oluyor. Hem dusunsene randevu almak icin cirpiniyoruz zaman yok bir de surekli arayip ulasmanin zorlugunu. Ben de gorustum ettim asistanlar doktorunda nunarasini veririz dedi ama bizim kadar hizli cevao veremez dedi. Ameliyata sua buna giriryor o arada okudugu mesaji es gecebiliyor dedi. Ama ben direkt gidip sorunca cvp aliyorum dedi. Ne kadar dogru yanlis bilemem :) Ya aslinda gidttifimiz zaman sikayet edelim dile getirelim cunku bir cogumuz ayni skntiyi yasiyoruz. Ozellikle belirli asistanlarlaNe zormus bu is yok mu konusulabilinecek doktor beni dinlesin ne istediğimi anlasın bana uyan en iyi cozumu sunsun , hicbir dra ulasılamıyor hayret birsey asistan da asistan , onerisi olan arkadasla bana ozelden yazsın
neden kaynaklanıyor bu biz burda isim telefuz ediyoruz.haydi bütün kızlar oraya .adamlar diyorki müşteri çok biri olmassa öbürü olur.eskiden iki ameliyattan aldıkları parayı şimdi birtanesinden alıyorlar.böyle bir zihniyet var o doktor yapınca yağ erimiyor.yok öyle birşey ben ona oldum eridi işte 2. haziranda.bizim özelimiz var ordan yazın doktor ismini ve ücretini.ve bence ucuz yapanlarıda araştırın fiyat farkı çok çok var.bunlar sadece isim yapmışlarAynen arkadaşlar
Tavrı çok ukala. Sanki parayı çöpte bulduk....
Bide ameliyat tarihleri dolu ya ondan havası.sen olmasan başkası olur demeye getiriyor
arkadaşım seninki 2 defa yağ olacak çokta güzel olur sakın silikona yanaşma özelden sana başka şeylerde yazıyorum
Artu cum yakut zümrüte özelden silikonla ilgili şeyler yazıcaksan benide bu konuda bilgilendirirmisin,arkadaşım seninki 2 defa yağ olacak çokta güzel olur sakın silikona yanaşma özelden sana başka şeylerde yazıyorum