baldırlar çok hoş olmuş :))Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
kaç cc yag kullanıldı bilgin varmı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baldırlar çok hoş olmuş :))Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
Bende mideden bileğe kadar korse vardı üst iç bacaktan yağ alındığı için bi hafta kullandım sonra Tayt giydim iki hafta kadararkadaşlar bir sorum var. Bu işlemlerden sonra özel çorap giymekmi gerekiyor . ben bütün arkadaşların fotograflarında böyle bir çorap ya da bandaj şeklinde sarmalar görüyorum. oysa benim dr. bu işlemden sonra kesik attıgı yerlere gazlı bez yapıştırdı, üstüne pantolonumu giyip çıktım bende . hiç bir şey gerekmiyor dedi. normal yürüyebilirsin demişti ve o akşamdan sonra kalkamamıştım zaten.
Canim gecmis olsun. Sagol paylastigin icin. Bence isim ver kimse gitmesin o doktora. Cok uzuldum yasadiklarina.arkadaşlar bir sorum var. Bu işlemlerden sonra özel çorap giymekmi gerekiyor . ben bütün arkadaşların fotograflarında böyle bir çorap ya da bandaj şeklinde sarmalar görüyorum. oysa benim dr. bu işlemden sonra kesik attıgı yerlere gazlı bez yapıştırdı, üstüne pantolonumu giyip çıktım bende . hiç bir şey gerekmiyor dedi. normal yürüyebilirsin demişti ve o akşamdan sonra kalkamamıştım zaten.
Gecmis olsun lavender! Gule gule kullan. Super olmus.Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
soocute benden bahsediyorsun sanırım. ama beni ne den örnek gösterdin anlayamadım. evet silikonu kayan benim biliyorsun . dr.um hata üstüne hata yaptı ve ben ciddi anlamda mağdur oldum. bu demek değil ki ben yasal yollara başvurmayacağım. kendime gelemedim olayın etkisinden. sağlığım tam olarak da düzelmiş sayılmaz. yasal yollar da bir süreç ve sinir harbi verilecek haliyle. son 1-2 aya kadar hiç takatim yoktu bunun peşinden koşmak için. arkada bırakmam gereken başka şeyler vardı.sanılmasın ki unuttum. asla. ne uturum ne de unuttururum. dr.um sorumlu olduğu kadar hastanede sorumlu bundan. sürecimi zaten biliyorsun. kafamın rahat olması gerekiyor. yasal olarak zaman aşımı 5 yıl. görüştüğüm isim yapmış sağlık avukatları da var. haklarımı biliyorum. hazırlıklıyım yani. hiçbir dr. ciddi olarak mağdur ettiği kişiyi yaptım oldu bu kadar deyip başından savamaz.Artu cum haklısın bana da özelden yazan oldu silikon kaymış Dr hatası sonuçta ama şimdi yağ yaptıracakmış arkadaş eee herkes memnun gözüküyor neden kimse memnuniyetsizlikleri yazmıyor herkes yazsın ben üst iç bacakta sorun yaşadım bunu da yazdım fotolrda dikkat edilirse belli zaten kimse babasının hayrına yapıyor bu ameliyatları neyse gerçek ortaya koysun
Sen şimdi bi cm gitti falan dedin benim moral sıfır oldu ilk hafta ile ölçtüğüm sonuç ile 4.. Hafta arasında baldırlar aynen duruyor bilek ve Diz altı bir cm eksildi ödem vardı onlar gitti diye düşünüyordum gerçi Dr eriyen erimiş dedi ama zaten bende komple tüm bacak kalınlaştırma yapılmıştı bi cm daha erirse eskiye döner zaten
aynen öyle yağın erimesi ya da erimemesi kişisel birşey. aynı dr.un farklı sonuçları var. ama şunu söyleyeyim kendinizi garantiye almak için 2. yi göze alın ve dr.unuzla o şekilde konuşun. 2. olacaksa min. ücret almalı ya da almamalı. bu şekilde çalışan dr.lar var. 2. ye tam para alan da. bu haksızlık. yağ dolgusunun malzemesi zaten bizden geriye emek ve hastane parası kalıyor. hadi silikonda silikon parası var. o da sandığımız kadar yüksek değil çifti 1500-1800 tl. fiyatlar fahiş.Yağ düşünen arkadaşlar şu Dr bu Dr ile olmuyor sanırım her Dr un eriyen ve erimeyen hastası var lütfen bu durumu göze alın sonra demeyin keşke şuna gitseydim buna olsaydım diye sanırım Dr ile alakalı bi durum olsa da en çok bünye etkiliyor yeni olanlar bende dahil üç ayı bekliyoruz ancak üç aydan sonra eriyenler de olmuş bu durumda ne yapabiliriz olmadan önce Dr ile ikinci için anlaşın ya ücret vermeyin ya da minimum için konuşun bizler ne şartlar altında ameliyat oluyoruz kredi çeken mi dersin altınını bozduran mı dersin hiçbirimiz Dr ları zengin etmekle görevli değiliz artık şüpheye girdim yağlar konusunda yine de ümit ediyorum ki hepimiz için ilk halimizden güzel olsunlar....
levander geçmiş olsun canım. çok begendim bacaklarını iç baldırla dengelenince dışlar artık göze batmaz hale gelmiş. bu bir illüzyon. çok güzel olmuş. senin dr.un da yapmayı sevdiği bacak tipi bu. diziçlerinden başlatıyor baldırları girinti bırakmıyor. bu haliyle kalırlar inşallah.Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
Çok güzel görünüyorlar umarım erimez ve hep senle kalır.Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
linette canım merhaba. enfeksiyonlarının hala devam ediyor olmasına çok üzüldüm. ne zamana kadar devam edecek bu enfeksiyon o madde orda durduğu sürece mi? çekilip alınsa ordan yağ gibi olmuyor mu? yağ dolgusunda da enfeksiyon geçiren arkadaşlar vardı burada. ama aynı şey mi bilmiyorum yağ ile aquafilling enf. dr.ları anlamak çok zor. bu hiç etik değil. yaptığı bir hata varsa arkasında durmalı. parayı aldıktan sonra seni kaderinle başbaşa bırakamaz. sonuçta bu alerji değil. hastane ortamından, hijyenden kaynaklanan bir durum. bundan da dr. sorumlu ve aynı zamanda hastane de. işte böyle dr.ları affetmek mümkün değil. bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor. tekrardan geçmiş olsun canım. umarım tekrarlamaz bir daha.Teşekkür ederim . Birde zannetmeyin bu işi üç beş kuruşa yaptırdım. 6000 tl. ödedim , çokta küçümsenecek rakam değil . Allahtan çok iyi bir ev doktorum var, çok ilgileniyor . Şimdi tek korkum acaba bu son mu , tekrarlarsa ne olacak . Acaba böyle benim gibi aynı şeyleri yaşayan varmı, bu süreci nasıl geçirmiş bilmek isterdim.
hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum. ekte bir fotograf koyuyorum şu an itibariyle iyileşmiş halim. Bacaklarım yine eğri , önceden daha belirgin iç kaslarım vardı , sanki onlar bile hareketsizlikten saldı kendini.
Eki Görüntüle 1504206
canım bol şans diliyorum, umarım herşey yolunda gider umuyorum... sonuçlardan haberdar et mutlaka. silikon ameliyatı mı oluyorsun yağ mı? bir de kime yaptırıyorsun?Çok güzel görünüyorlar umarım erimez ve hep senle kalır.
Bende yarın olacağım.dualarınızı eksik etmeyin olur mu arkadaşlar
Çok teşekkür ederim. Yağ olacak inşallah. Hf yapacakcanım bol şans diliyorum, umarım herşey yolunda gider umuyorum... sonuçlardan haberdar et mutlaka. silikon ameliyatı mı oluyorsun yağ mı? bir de kime yaptırıyorsun?
Artu cum haklısın bana da özelden yazan oldu silikon kaymış Dr hatası sonuçta ama şimdi yağ yaptıracakmış arkadaş eee herkes memnun gözüküyor neden kimse memnuniyetsizlikleri yazmıyor herkes yazsın ben üst iç bacakta sorun yaşadım bunu da yazdım fotolrda dikkat edilirse belli zaten kimse babasının hayrına yapıyor bu ameliyatları neyse gerçek ortaya koysun
..............
şunu da eklemek isterim ben olanı biteni başından beri hep yazdım, gelişmeleri paylaştım. geçmiş mesajlarımda, albumlerimde mevcut herşey. ama burası öyle bir yer olmuş ki kim kimdir , kime hizmet eder, amaç nedir anlayamıyorsun ( arkadaşlarımı tenzih ederek söylüyorum) dr. sana mail atıyor foto koy diye hastaları uyarmış vs. bazıları var dr.un avukatı sanırsın ellerine ne geçiyorsa artık. benim sağlığım bozuldu ve her iki sorunlu op. a para ödedim. şöyle söyliyeyim hatayı düzeltmek için yapılan op. da sorunluydu ona da para ödedim.
hadi bakalım;-) .çok güzel olsunÇok teşekkür ederim. Yağ olacak inşallah. Hf yapacak
Rontgen cektirdinmi? Kemik egrimi?Merhabalar iste yeniler bir tanesi daha sis kontrolde durum nedir ogrenecegim sorun ise direkt ortobetik mi kemigin kendisi egri maalesef
linette çok ge
linette canım merhaba. enfeksiyonlarının hala devam ediyor olmasına çok üzüldüm. ne zamana kadar devam edecek bu enfeksiyon o madde orda durduğu sürece mi? çekilip alınsa ordan yağ gibi olmuyor mu? yağ dolgusunda da enfeksiyon geçiren arkadaşlar vardı burada. ama aynı şey mi bilmiyorum yağ ile aquafilling enf. dr.ları anlamak çok zor. bu hiç etik değil. yaptığı bir hata varsa arkasında durmalı. parayı aldıktan sonra seni kaderinle başbaşa bırakamaz. sonuçta bu alerji değil. hastane ortamından, hijyenden kaynaklanan bir durum. bundan da dr. sorumlu ve aynı zamanda hastane de. işte böyle dr.ları affetmek mümkün değil. bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor. tekrardan geçmiş olsun canım. umarım tekrarlamaz bir daha.
bir anlık gafletle oluyor herşey. olsun bitsin istiyorsun ama olup bitmiyor. ben de ani bir karar değişikliğyle olmuştum. dertsiz başına dert alıyorsun eski haline dönmek istiyorsun dönemiyorsun.paranla rezil olmak bu işte. korkusunu zaten anlatamam. eşimle ciddi sorunlar yaşadım ben de.