Bacak dolgusu yaptıran var mı?

demrecim cok saol cnm dilerim çok güzel geçer amelıyatın ve cok güzel haberlerini alırız inşlh
sakın gerilme herşey güzel olucak die düşün ve öyle gir amelıyata güzel düşün ki güzel olsun canım allahın izniyle bu dertten kurtulursun inşlhhhhhhh amin:)

jelarsin benimkiler de yanlış hatırlamıyorsam domeniacın bacaklarına benziyor.ben 50 mesajı dolduramadım.ayrıca çektiğim fotgrafın boyutu buraya uygun olmadı. ama e postayı verirsen oraya yollayayım. senin varsa sen de gönderebilr misin?ben doktora fotolarımı netten yolladım ve birisi yağ enjekte olur ,ama pek olumlu sonuç olmayabilir, dedi .bir doktor yapabilirm dedi.

ben de dolduramadım 50 yi albümlerim diye bir yer var oraya eklemeye çalışacağım ben ordan bakarsın benimkilere e-mail yazamıyorum sistem izin vermiyor..

arkadaşlar İREM08 yanılmıyorsm, Ankaraya yalnız gidip ameliyat olmuştu hatta Leydi yardımcı olmuştu ona dönüşte , ondan haber varmı, memnun mu sonuçtan haberi olan var mı?

cnm ben bugün konustum iremle cok mutluydu sesinden de belliydi bende cok mutlu oldum onun adına
eskiye oranla cok iyi dedi inşlh antalyada fırsat bulursam görmek isterim kendisini ve bacaklarını:))))))

daha oncede eklemıstım bunlar bacaklarımın ılk hallerı :( bakalım bıkac hafta sonra nasıl gorunecekler :)) ferruh beyın sanatı olacak artık

Eklentiler

• $IMG00585-20100718-2221.webp
    $IMG00585-20100718-2221.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG00556-20100711-1551.webp
    $IMG00556-20100711-1551.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 48
İREM i bende merak ediyorum. İREMMM nerdesin. Nasılsın halinden memnunmusun.Önceki ve sonraki hallerini eklermisin.

evet dıor :( ınceler oda yetıyor zaten.carpıklık yok ama boylede hos gozukmuyorlar.salı amelıyat olucam herhalde bırkac hafta ıcınde toparlarım tekrar foto eklerım o zaman

demre inşallah her şey istediğin gibi olur.inan salı aklıma geleceksin sana dua edeceğim. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle döneceksin:)))

arkadaşlar ben birşey merak ediyorum jezebel rumuzlu arkadaş silikon yaptırmıştı sanırım fotolarını gördüm operasyon sonrası acaba bu arkadaşın bacakları ince miydi öncesinde yoksa çarpık mıydı bu operasyonlar çarpık bacakları düzeltebiliyor mu

Back
X