Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
birisinde erimezse diğer kişidede erimeme olasılığı fazladır kullanılan malzemeden.
Tabi birisi spor yapmazsa ve kilo alırsa erimeyebilir
ama diğer taraftandan spor yapan bir insanda erime olabilir. Ama malzeme erimeyen bir madde olursa erime olmaz
canım silikon takılıyorlar, Jezabel taktırmıştı bacağına ama iyileşme süreci çok daha uzun. Birde yabancı bir madde vücüda giriyor, vücüdun alışması fln sıkıntılı biraz. Ondan kimse cesaret edemedi tekrar, yer değiştirme olasılığı olduğu fln söylenmişti canım.
eşime ameliyat olanların resimlerini gösterdim ikna olur diye ama oda fayda etmedi eski hallerini daha çok begendi arkadaşlar bide bileklere koymamışlar dedi bilekleri çok ince kalmış dedi senin bacagın zaten kalın ve güzel diyo ama ben bi türlü begenmiyorum bende bir resim koyacam yorumlarınızı bekliycem sizin fikirleriniz benim için önemli.benim anlamadıgım şey şu bacaklarımda yandan bakınca kalın ama önden bakınca ince duruyor neden olur bilen varmı çarpıkta degil çünkü birleştirince ince olmasına ragmen çok az bi acık kalıyor arada.
en son konuştuktan sonra ameliyat olacaksan ol ama bi aksilik cıktıgında yanında olmam dedi buda açıkcası beni çok korkuttu.beren80 başına gelenlerden sonra bizdede böyle bi risk var zaten daha kötü olur diye de çok lorkuyorum.
Canım enfeksiyon kaptı... sevdaez eşinin söylediklerine çok üzüldüm. seni bu ameliyattan vazgeçirmek için söylemiş canım. bu şekilde kısıtlanmak çok kötü, seni çok kıskanıyor. bence sorun yok demiş ama sence var ve sen mutlu değilsin... umarım senin yanında olur...
Sağlık durumunda birşey yok ancak bacağının bir bölgesi enfeksiyon kaptığı için o bölgede görüntü farklı, resimleri ve yazdıkları silinmiş. Bugün doktoru arayacaktı ama ses çıkmadı henüz.
evet çok kıskanıyor.bence bi problem var kesinlikle ve yaptırmadanda rahatr etmeyecem hep aklımda kalacak ama işte herşey daha kötü olur diye de korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim.ama işte yaptıranlarınkileride begenmedi hiç eskiler daha iyiymişti dedi seninkide öyle yaptırınca kapkalın olur soba borsu gibi diyo o begenmesse de ben yine çok etkilenirim ve yine etek falan giyemem bilmiyorum valla.aklım çok karışık ferruh beye bi gidecez belki bizide ikna eder.
sevdaez cnm sayfa 514 de sparksofeyes isimli arkadaşın bacaklarını gördün mü ben onu gördükten sonra karar verdim. Ne çok kalın ne çok ince süper bence. bakmadıysan bir bak canım. ismine tıklayınca albüm çıkıyor resimler orada
sen ferruh beye olacaksın sanırım benim aklım hala bülent beyde ya çok garanti veriyodu erimeyecegine dair ama çok pahalı yapıo bu fiyat farkını neye göre belirliyolar anlamıyorum hepsi ayrı şeyler söylüyolar