selam silasicim,öncelikle coooooook gecmis olsun,insallah iyidir kizlarin simdi..ben trabzonda calistim uzun yillar ama su anda orda calismiyorum,ordan ayrilali cok oldu,dolayisiyle iyi dr varmi,yapan varmi bilmiyorum,keske olsaydi cokta iyi olurdu..ailem orda oldugundan benim icin cok rahat olurdu..biliyomusun,bu konuyu ben esimlede paylasamadim,diyeceksinki eeeeeee adam görmedimi bacaklarini,valla ne o bir sey söyledi nede ben raahtsizligimdan bahsettim,hic konusu olmadi...ben kendim cok rahatsiz oluyorum,özeniyo insan güzel bacaklara,arkadasimin gögsü kücüktü silikon yaptirdi,cokta memnun ama bacak sorunu kolay cözülmüyor ne yazikki,hani vücudu tasiyanda bacak,bacaga yabanci cisim koymak korkutuyo bu yüzden ama memenin öyle bir görevi yok...yaza kadar belki bu konuda yardimi olabilecek bir dr buluruz...öncedende yazmistim naci karacaoglan cok bilgili bir docent ayricada rektör ama yag asla bacagin alt kisminda kalmaz,olmaz dedi bana..ferruh bey e sicak bakiyorum canim,sen ne dersin ama su serum birikmesi olayi korkutuyo beni..öpüyorum,kizlarinida senide,ha benim 17 yasinda bir kizim var 16 ve 13 yasindada iki oglum var