Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gümenci 1 çocuk annesiyim 67 kğ ile doğum yaptım bacaklarım bir gram almadı yapı bu 36 bedenim ama bacaklarım çok ince :43:

kaç cm hiç ölçtünmü? ben 38 benden giyiyorum ve baldırım 35 cm benimde vucuduma göre ince duruyo bende inceliğinden dertliyim ama var tabiki çözümü allah herkase nasip eder işallah.

valla bende hafta sonu bi elbise denedim ve aldımda bacaklarımı beğenmesemde insan hep pantolan giymekten de usanıyo onun için sırf deyişklik olsun dedim aldım bugünde giydim güzelce öyle pek olumsuz bi tepkide almadım aman yaptırana kadar elbisede giyinecem bune ya hep başkalrı için yaşıyoruz kendi isteklerimizin bi önemi yok mu kim ne derse desin umrumda deyil :)

begom 21
ben seni arakdaş olark ekledim onaylarsan çok sevinirim. profilinden fotonu göremedim. sanırım arkadaş olunca görebilirim. teşekkür ederim:16:

senindemi bacakların çok ince yoksa eğri felan mı bu arada resim ekliycem ama korkuyorum.:59:

valla benimde ince eğri deyiller ama inceler ben kalın bacak seviorum ama yinede etek giymek istedim giydim aman boşver ya herkesin ne dediğini pek aldırış etmeyecen ne yapıyım bu zmana kadar aldırış ettik de ne oldu elimize ne geçiyo ki üzüntüden başka

canım bacaklarına baktım neresi ince ya göründüğü kadarıyla ince deyil bide karşıdan çkilmiş bi resim eklersen daha iyi olur, anlamamız açısından

Tesekkur ederim Yonca . 26 Marta gun aldim kizlar sanirim biraz korku basladi bile:((
Yasadigim yerden Bursa ya ucak seferleri kaldirilmis bundan dolayi otobusle gidicem yaklasik 9-10 saat ve bu durumda bacaklarim sisecek( sismis bacaklarim harika oluyor:))) ideal kalinliga ulasiyor)
Oraya indigim sabah ameliyat olcam bu durumun sakincasi var mi diye sordum sorun degil dediler.
Ben bu doktorlara hic guvenmiyorum illaki siz bilincli olacaksiniz diye dusunuyorum. Iyi de yaniltici olur dolgu yapacaginiz yerleri tespit edemezsiniz diyorum hala sorun olmaz diyorlar kaldi ki daha once muayene bile olmadim ilk kez o gun gorcek doktor.
En iyisi bir gun once gitmek Ufff yaaa simdiden yoksa ozensizler mi diye dusundum sanirim cok evhamliyim.Neyse guzel dusuneyim guzel olsun bacaklarim cook guzel olcak veee ben bu yaz etek giycem...[/Q

ben de atamıyorum cnm :) evet tel numarası olursa daha iyi haberleşiriz cnm ama nasıl vercez burdn numaraları?bunu özelden atma gibi bi şansımız var mı bilmiyorum ben:)) msn ver istersen ordan alırım nasıl olsa numaranı :16:

xxxxxxx] msn eklersen burdan daha rahat görüşürüz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Selam ,

Ahmet Karacalar a muayene oldum bugun.
Superdry yontemi onerdi bu sekilde de kalicilik olacagını soyluyor.

Melik_eeeee ,

Sana ozel msj atmaya calistim ama 100 msj altında olamıyormus.

Su anki durumun nasil ? %90 ben de ona ameliyat olucam.

Krena cım ne kadara muayene oldun? pahalı diye duymuştum. superdry için ücreti bacağın durumuna göre mi söylüyor yoksa standart mı? çok sordum galiba. şimdiden teşekkür ettim :34:

Tesekkur ederim Yonca . 26 Marta gun aldim kizlar sanirim biraz korku basladi bile:((
Yasadigim yerden Bursa ya ucak seferleri kaldirilmis bundan dolayi otobusle gidicem yaklasik 9-10 saat ve bu durumda bacaklarim sisecek( sismis bacaklarim harika oluyor:))) ideal kalinliga ulasiyor)
Oraya indigim sabah ameliyat olcam bu durumun sakincasi var mi diye sordum sorun degil dediler.
Ben bu doktorlara hic guvenmiyorum illaki siz bilincli olacaksiniz diye dusunuyorum. Iyi de yaniltici olur dolgu yapacaginiz yerleri tespit edemezsiniz diyorum hala sorun olmaz diyorlar kaldi ki daha once muayene bile olmadim ilk kez o gun gorcek doktor.
En iyisi bir gun once gitmek Ufff yaaa simdiden yoksa ozensizler mi diye dusundum sanirim cok evhamliyim.Neyse guzel dusuneyim guzel olsun bacaklarim cook guzel olcak veee ben bu yaz etek giycem...[/Q

işallah canım :) birde sana sormak istediğim soru oraya gidince sorarsan lokal anestezi ilede ameliyat yapabilirmiymiş onu öğrenmeni istiyorum.bi de en son ne kadara ameliyat olacaksn?bizede indirimli fiyatı ile ameliyat yapabilir mi?

begüm21
bence bacakların ince gözükmüyor; çünkü üst tarafın kalın değil. üst tarafın kalın olsaydı tuhaf olabilirdi.
sen gönül rahatlığıyla etek, elbise giyebilirsin bence. profiline de baktım. bacakların gerçekten ince değil ve ayrıca eğri de gözükmüyor. bir de tam arkadan çekilmiş foto eklersen,daha rahat görebiliriz.

Krena cım ne kadara muayene oldun? pahalı diye duymuştum. superdry için ücreti bacağın durumuna göre mi söylüyor yoksa standart mı? çok sordum galiba. şimdiden teşekkür ettim :34:

Evaizm Selam ,

Muayene 200,00-TL.
Ama eger ben ameliyat olmaya karar verirsem ameliyat fiyatından verdigim ucreti dusersiniz di mi dedim ewet dedi verdigi fiyatin 200,00-TL altini alirim dedi.

Superdry i bacagı gordugunde karar veriyor.
Ben kararsiz kaldım acıkcasi Ahmet Bey ile Bulent Bey arasında ; ondan da randevu alip gidicem hangisi daha cok kafama yatarsa ona ameliyat olmayi dusunuyorum

begüm21
bence bacakların ince gözükmüyor; çünkü üst tarafın kalın değil. üst tarafın kalın olsaydı tuhaf olabilirdi.
Sen gönül rahatlığıyla etek, elbise giyebilirsin bence. Profiline de baktım. Bacakların gerçekten ince değil ve ayrıca eğri de gözükmüyor. Bir de tam arkadan çekilmiş foto eklersen,daha rahat görebiliriz.

dilaracım üstetüde ince ewet ama kötü duruyor işte bide karşıdan çekili olanı ekliym

Back
X