Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu anda nasılsın ağrın sızın varmı ?
Selam Evaizm ,
Ahmet Bey iyi bir dokor ; Melike nin de bacakları da cok hos ; gerci onceki hallerini bilmiyoruz.
Superdry icin 6.000,00-TL fiyat verdi.
Toplu gelirseniz indirim de yaparim dedi.
Bu fiyata her sey dahil.
Carpık bacaklarda genelde bacagın sol tarafı dısarı egimli oluyor ; o egimi torpulemek icin superdry oneriyor.
Bir de Bulent Bey e gidicem ondan sonra da ameliyat olucam
Muayene ucreti fazla ama kafanda sekillendirmen icin maalesef gitmen sart.
Benim asil korkum tek ameliyatin yeterli olmamasi 2. nin gerekmesi ya da yagların erimesi ; o korkumu da yenebilirsem hemen ameliyat olucam.
bu arada su-ay geçmiş olsun, ben herşeyi kaçırmışım yine.
krena evaizm ben nisanda düşünüyorum karar verdiyseniz birlikte yaptırabiliriz?
Angelim senin dizler birleşiyormuş zaten, çok şanslısın yani. Ameliyat senin için bi kontur düzeltmesi olmuş. Burada birçoğumuzun dizi birleşmiyor, dizimizdeki yan çıkıntıdan yağ aldırsak daha da uzaklaşır birbirinden heralde.
Neyse seninki süper olmuş bence....
teşekkürler..şimdilik şişler fazla tabii. Bakalım ilerleyen günler nasıl olacak..karnıım ağrıyor .birazda morarmaya başladı.ilaç aldım. Başım da ağrıyor.normaldir herhalde bu durumlar. Yaa durmadan bacağıma bakıyorum annnem kızıyor ..enfeksiyon kapacak diye.
Birde şu varis çorabını giymek şartmı acabaa? Hemen giymekmi gerek. Doktora sormamışım bunu yaaa.
idamuteber...verdiğin bilgiler için teşekkürler...
Bizlere fazla takılmayın...diyorsun...bunda acaba senin bacaklarının düzelmiş olmasının da etkisi olabilir mi? :)) aslında öyle olması temennimdir...yaptırdığı operasyondan biraz bile memnun olan biri bizim için umut oluyor çünki.
Canım...doktorlar sana ameliyat olmaz demişler...peki nasıl oldu ki?
Lütfen biraz daha teferruatlı bilgi verirmisin...mesela nerede yaptırdın...bacaklarırının durumu nasıl dı ve nasıl oldu? nezaman yaptırdın...erime oldu mu...fiyatı nedir gibi...
lütfen.
.
krena evaizm ben nisanda düşünüyorum karar verdiyseniz birlikte yaptırabiliriz?
Selam Kızlar ,
Ben de Nisan da dusunuyorum.
Aslinda Ahmet Bey i arayip bu kadar kişiyiz ne kadar indirim yaparsınız diye sorabiliriz.
Kac kişiyiz Ahmet Bey i dusunen ?
elbette bacaklarımın düzelmiş olmasının payı büyük ama ben genel olarak vücudumdaki problemlere baya kafayı takan biriyimdir. önceden beni üzen bu sorunları -ki epey var, artık düşünmemeye çalışıyorum :)
2 tıp fakültesi hastanesine gittim ankara ve kocaeli'de. transfer edilecek yağ olmadığını bir de diz kapaklarımın iç yanlarındaki fazlalığın kas dokusu olduğundan düzeltilemeyeceğini söylediler. hatta başka estetik cerrahlara gitme, güvenme, para için düzeltebileceklerini söylerler ama işe yaramaz, ve hatta ameliyat olursan sakat kalabilirsin, dediler!! pek umudum kalmamıştı.. yinede dayanamadım, aramaya, araştırmaya devam ettim. internetten deniz işcen'i buldum. geçtiğimiz ağustosta istanbul, nişantaşındaki muayenehanesine gttm. ne istediğimi, neden şikayetçi olduğumu anladı hemen. ne yapılabileceğini izah etti, kolay ikna olmayan, sakat kalabileceğimden korkan annem ilk görüşmede ikna oldu ameliyat olmama.
sanırım 18 ağustosta oldum ameliyatı, şişlide osmanoğlu hastanesinde. 4bin tl idi ücret, öğrenci olduğum için 5bin tlden bu fiyata düştü. erime olup olmadığından emin değilim, olmamış gibi geliyor. dizkapaklarımın iç yanlarındaki doku gitti, alt ve üst kısmın içleri dolduruldu. ince bir tipimdir, dolgu için kullanılabilecek fazla yağım yoktu. basenden vs biraz alınıp dolgu yapıldı. göbek vs olsa alacakmış ama bu kadar yağla bu kadar düzeldi dedi dr ameliyattan snra.
3 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğününde mini elbisemle dansediyordum :)
önceden söylediğim gibi mükemmel değiller ama memnunum yinede!
ben çok çook üzüldüm zamanında bu yüzden, kimse aynı şeyleri yaşasın istemem. umutlu olun, inanın çözülmeyecek bir problem değil.
umarım biraz moral olmuştur yazdıklarım.
herkese iyi şanslar, güzel bacaklar diliyorum!
elbette bacaklarımın düzelmiş olmasının payı büyük ama ben genel olarak vücudumdaki problemlere baya kafayı takan biriyimdir. önceden beni üzen bu sorunları -ki epey var, artık düşünmemeye çalışıyorum :)
2 tıp fakültesi hastanesine gittim ankara ve kocaeli'de. transfer edilecek yağ olmadığını bir de diz kapaklarımın iç yanlarındaki fazlalığın kas dokusu olduğundan düzeltilemeyeceğini söylediler. hatta başka estetik cerrahlara gitme, güvenme, para için düzeltebileceklerini söylerler ama işe yaramaz, ve hatta ameliyat olursan sakat kalabilirsin, dediler!! pek umudum kalmamıştı.. yinede dayanamadım, aramaya, araştırmaya devam ettim. internetten deniz işcen'i buldum. geçtiğimiz ağustosta istanbul, nişantaşındaki muayenehanesine gttm. ne istediğimi, neden şikayetçi olduğumu anladı hemen. ne yapılabileceğini izah etti, kolay ikna olmayan, sakat kalabileceğimden korkan annem ilk görüşmede ikna oldu ameliyat olmama.
sanırım 18 ağustosta oldum ameliyatı, şişlide osmanoğlu hastanesinde. 4bin tl idi ücret, öğrenci olduğum için 5bin tlden bu fiyata düştü. erime olup olmadığından emin değilim, olmamış gibi geliyor. dizkapaklarımın iç yanlarındaki doku gitti, alt ve üst kısmın içleri dolduruldu. ince bir tipimdir, dolgu için kullanılabilecek fazla yağım yoktu. basenden vs biraz alınıp dolgu yapıldı. göbek vs olsa alacakmış ama bu kadar yağla bu kadar düzeldi dedi dr ameliyattan snra.
3 hafta sonra en yakın arkadaşımın düğününde mini elbisemle dansediyordum :)
önceden söylediğim gibi mükemmel değiller ama memnunum yinede!
ben çok çook üzüldüm zamanında bu yüzden, kimse aynı şeyleri yaşasın istemem. umutlu olun, inanın çözülmeyecek bir problem değil.
umarım biraz moral olmuştur yazdıklarım.
herkese iyi şanslar, güzel bacaklar diliyorum!
Selam Kızlar ,
Aslinda Ahmet Bey i arayip bu kadar kişiyiz ne kadar indirim yaparsınız diye sorabiliriz.
Selam Kızlar ,
canım geçmiş olsun peki erime oldumu yağlarda yoksa koyuldugu gibi duruyormu bire lokal anestezi mi oldun yoksa genel anestezi mi yani lokal anestezide yapa biliyor mu onu merak ettim.bu işlemi hiç bir dok. lokal anesteszi ile yapmıyor sadece su-ay ın gittiği dok bu işlemi uyguluyor niye acaba tehlikeli mi acaba genel anesteziye göre yoksa daha mı zahmetli?