Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:))) bi hadi diyen olsa da gitsek diyomuş herkes:)) bilsem daha önce derdim.
şaka maka 7 kişi olduk
womanwoman
krena
irigözler
beren80
alaturka
kafayııemişdüşler
ben
eksiğim fazlam var mı?

Su ay aklıma gelmişken sorayım. Karın kısmında dalgalanma filan oldu mu?

şimdili yok..sadece şişlik çokk.....
lilaccc
süpersin yaaa
inşallah istediğin gibi olur canım. yarın dualarım seninle olacak.
ya ben sizlerin karar verip, ameliyata hazırlanmanıza bayıldım. keşke benim de param olsa da bu yaz kurtulsam.
herkesin gzüel haberlerini bekliyoruz
bu arada Su-Ay iyi olmana çok sevindim.mini etekli fotonu ne zaman ekleyeceksin :3:

teşekkür ederimmm..ama bacakalrım mini etek giyecek güzellikte değil..kemiklerim eğri . ben sadece biraz düzgün olsun diye uğraşıyorum...ne kadar düzelirse kardır...:1::1::1::1:

şimdili yok..sadece şişlik çokk.....

teşekkür ederimmm..ama bacakalrım mini etek giyecek güzellikte değil..kemiklerim eğri . ben sadece biraz düzgün olsun diye uğraşıyorum...ne kadar düzelirse kardır...:1::1::1::1:

ya işte bu benimde kemiklerim eğri. düzelir mi diye endişeliyim. tayt çizme giyebilsem bana yetecek yazın da en fazla şort kapri vs. sütun gibi bacak beklentim yok ama kemikler eğri olduğu için bir işe yaramaz diye endişeliyim. seninki nasıl olacak merak ediyorum. memnun kalırsan bende olurum.
çok geçmiş olsun bu arada

su ay cım sitede yeni olduğum için resimlerini göremiyorum, özelden mesaj atmayı denedim sana atamadım. sakıncası yoksa tabi nasıl görebilirim resimlerini. benim için bir umutsun. benim de kemiklerim çünkü sorun.

[

ya işte bu benimde kemiklerim eğri. düzelir mi diye endişeliyim. tayt çizme giyebilsem bana yetecek yazın da en fazla şort kapri vs. sütun gibi bacak beklentim yok ama kemikler eğri olduğu için bir işe yaramaz diye endişeliyim. seninki nasıl olacak merak ediyorum. memnun kalırsan bende olurum.
çok geçmiş olsun bu arada

valla kemik eğri.ben yine de göze aldım. doktor söylemişti. ama ben rahatlamk istedim psikoljik olarak...

su ay cım sitede yeni olduğum için resimlerini göremiyorum, özelden mesaj atmayı denedim sana atamadım. sakıncası yoksa tabi nasıl görebilirim resimlerini. benim için bir umutsun. benim de kemiklerim çünkü sorun.

arkadaşlık gönder .kabul edeyim bak....

[

valla kemik eğri.ben yine de göze aldım. doktor söylemişti. ama ben rahatlamk istedim psikoljik olarak...

arkadaşlık gönder .kabul edeyim bak....

canım uğraştırıyorum seni ama dedim ya yeniyim daha ekledim arkadaşım görünüyosun ama resimleri göremezsin mesaj sayısı yetersiz diyo. çok istiyorum görmeyi.

gördüm sonunda:) benim bacaklarıma çok benziyo. ilk hali tabi. ama sanırım sen benden zayıfsın. iyi olmuş bence. ama ben böyle hayal etmemiştim yani daha çok bacağın dizden alt kısmına işlem yapılıyo düşünüyodum ama üst kısmı daha çok düzelmiş. benimde çok kötü. bilek tarafına daha çok koyulmuyomu acaba. beni daha çok dizden altı rahatsız ediyo çünkü.

ya bide maeliyat izleri ne durumda oluyo . ne kadar zaman sonra çalışmaya başlayabildiniz. çalıştığım için iiyileşme zamanı çok önemli. lütfen cevaplayın arkadaşlar

suay meraba çok geçmiş olsun umarım güzel olur bende görmek istiyorum mümkünmü tatlım arkadaşlık gönderiyorum :)))

Haa bide kızlar kemik eğriliği için bi formülüm var yatarken uygulanan merak eden varsa yazarım . ben etkisi olacağına inanıyorum maliyetide en fazla 5 liradır

OOOO hadi kızlar ....hareketlenin. valla çok güzel bir duyguymuş. sürekli dizlerime bakıyorum.2.de sabırsızlıkla bekliyorum. ağır bir ameliyatta değilmiş yaaa.inşallah sizinde güzel haberlerinizi alrırz.....

bugün kontrolüm vardı. bileğin üstünü yapmamış çünkü o zaman tüm bacak olur .lokalle dayanamazdın. genel anestezi olacaktı ozaman dedi.istresen 1-2 ay sonra oaryıda doldurayım diyor.yani ben yine maddi olarak hareketleneceğim yaaaa...offfff çalışmayınca çok zor ..şimdiden maya başladım:1::1::1::1: cüzdana:1::1::1:

(3 ay ne birikirse....)

neden genel anestezi ile bir kerede halletmedi acaba:) genel anestezinin sakıncası mı var ki. maddi açıdan da zor. sen kayseride ucuza bulmuşsun yine sözü gecen fiyatlar 4000 falan ooo 8000 12000 olacaksa çok olacak bana.mükemmel olmasın ama bir kere olsun istiyorum ben bütün bacak. acaba olmuyo mu öle.

suay meraba çok geçmiş olsun umarım güzel olur bende görmek istiyorum mümkünmü tatlım arkadaşlık gönderiyorum :)))

Haa bide kızlar kemik eğriliği için bi formülüm var yatarken uygulanan merak eden varsa yazarım . ben etkisi olacağına inanıyorum maliyetide en fazla 5 liradır

lütfen yazar mısın? çok merak ettim. maliyet önemli değil. yeter ki çare:(

inşallah şaka yapmıyosundur. :) yatacam artık seni bekliyorum :)gerçekten mümkünmü böle bir şey?

ay kusura bakma tatlım meme forumunda eğleniyordum buraya bakmamışım sende uyumuşundur artık :)) şaka değilde uzun vadede işe yarayacağını düşünüyorum yarın yazarım inşallah uygulamalı olarak .. geç oldu sütümü içip yatcem :80:

ay kusura bakma tatlım meme forumunda eğleniyordum buraya bakmamışım sende uyumuşundur artık :)) şaka değilde uzun vadede işe yarayacağını düşünüyorum yarın yazarım inşallah uygulamalı olarak .. geç oldu sütümü içip yatcem :80:

bende merakla bekliyorum ne oldugunu:26:

benide yazın kızlarrr:74:

Kızlar 7-8 kisi olduk şimdi önce randevuyu ne zamana alicaz ben diyorumki hemen aslında 30 Mart iyi ama ben anadolu yakasindayim ve karşıyı hiç bilmiyorum bu yaka olsa bana daha iyi tabi birde ben karar vermisken Nisan'da çıksın istiyorum Size birsey daha soylicem bir aralar papatya tarlası diye bir arkadas vardı o hasan fındık a ameliyat olmuştu ve bacakları inanılmaz güzel olmuştu en önemlisi hiç erime olmamıştı. Söylediğine göre Hasan beg yağları fazla fazla koymuş beerlerse kalan sana yeter demiş o zaman ücret bakimindanda daha makul diye biliyorum ama siz ahmetbeyden vazgeçmeyelim derseniz onada kabulüm tabi hadi hareketlenin kizlar:21::64:

lilacc
ameliyatın başladı mı bilmiyorum. Allah yanında olsun canım. ameliyattan çıktığında yüzünde gülücükler olsun.

lilacc kime ameliyat oluyodu?arkadaşlar ben ahmet eeroğlu diey bi doktora mesaj atmıştım sağolsun bütün sorularımı cavaplandırıyor 4.500 fiyat verdi ama üç arakdaş olursak aynı gün ameliyat olacak 3500 tl olur dedi çok ilileniyo hatta mesjın altına tekrar sormak istediğin bişey olursa cekinmeden sorabilirsin demiş.hiç ismini duyan yada yaptıran oldu mu bu doktora?bu da bi fikir aklımızda bulunsun.

evet. istediğin yerleri söylüyorsun.ben bileğimi de göstermiştim. ama daha üste doğru olan kısmı bilerek yapmamış. bugün kontrolum vardı. sordum. o zaman genel anestezi yapmak gerekmiş. tüm bacağa girerdi dayanamazdın lokalle dedi. istersen 1.5-2 ay sonra orayıda doldururz diyor....

yaaa aslında baktıkça memnun olmaya başladım. dizlerimin aralığı kapanmış. işte biraz bileğim canımı sıktı ...onuda artık yaptırım tekrar yola devammmmm.....:1::1::1::1::1:

su.ay ben beğendim doktorun yaptığı operasyonu ilk yaptırmana rağmen baya fark ettirmiş.2.çok daha iyi netice alacaksındır diye düşünüyorum.benim merak ettiğim erime oluyor mu?şu an ne durumda erime olmuyor ise bende yakında kayderide olacağım

Back
X