Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su ay aklıma gelmişken sorayım. Karın kısmında dalgalanma filan oldu mu?
lilaccc
süpersin yaaa
inşallah istediğin gibi olur canım. yarın dualarım seninle olacak.
ya ben sizlerin karar verip, ameliyata hazırlanmanıza bayıldım. keşke benim de param olsa da bu yaz kurtulsam.
herkesin gzüel haberlerini bekliyoruz
bu arada Su-Ay iyi olmana çok sevindim.mini etekli fotonu ne zaman ekleyeceksin![]()
şimdili yok..sadece şişlik çokk.....
teşekkür ederimmm..ama bacakalrım mini etek giyecek güzellikte değil..kemiklerim eğri . ben sadece biraz düzgün olsun diye uğraşıyorum...ne kadar düzelirse kardır...![]()
ya işte bu benimde kemiklerim eğri. düzelir mi diye endişeliyim. tayt çizme giyebilsem bana yetecek yazın da en fazla şort kapri vs. sütun gibi bacak beklentim yok ama kemikler eğri olduğu için bir işe yaramaz diye endişeliyim. seninki nasıl olacak merak ediyorum. memnun kalırsan bende olurum.
çok geçmiş olsun bu arada
su ay cım sitede yeni olduğum için resimlerini göremiyorum, özelden mesaj atmayı denedim sana atamadım. sakıncası yoksa tabi nasıl görebilirim resimlerini. benim için bir umutsun. benim de kemiklerim çünkü sorun.
[
valla kemik eğri.ben yine de göze aldım. doktor söylemişti. ama ben rahatlamk istedim psikoljik olarak...
arkadaşlık gönder .kabul edeyim bak....
OOOO hadi kızlar ....hareketlenin. valla çok güzel bir duyguymuş. sürekli dizlerime bakıyorum.2.de sabırsızlıkla bekliyorum. ağır bir ameliyatta değilmiş yaaa.inşallah sizinde güzel haberlerinizi alrırz.....
bugün kontrolüm vardı. bileğin üstünü yapmamış çünkü o zaman tüm bacak olur .lokalle dayanamazdın. genel anestezi olacaktı ozaman dedi.istresen 1-2 ay sonra oaryıda doldurayım diyor.yani ben yine maddi olarak hareketleneceğim yaaaa...offfff çalışmayınca çok zor ..şimdiden maya başladımcüzdana
(3 ay ne birikirse....)
suay meraba çok geçmiş olsun umarım güzel olur bende görmek istiyorum mümkünmü tatlım arkadaşlık gönderiyorum :)))
Haa bide kızlar kemik eğriliği için bi formülüm var yatarken uygulanan merak eden varsa yazarım . ben etkisi olacağına inanıyorum maliyetide en fazla 5 liradır
inşallah şaka yapmıyosundur. :) yatacam artık seni bekliyorum :)gerçekten mümkünmü böle bir şey?
ay kusura bakma tatlım meme forumunda eğleniyordum buraya bakmamışım sende uyumuşundur artık :)) şaka değilde uzun vadede işe yarayacağını düşünüyorum yarın yazarım inşallah uygulamalı olarak .. geç oldu sütümü içip yatcem :80:
:))) bi hadi diyen olsa da gitsek diyomuş herkes:)) bilsem daha önce derdim.
şaka maka 7 kişi olduk
womanwoman
krena
irigözler
beren80
alaturka
kafayııemişdüşler
ben
eksiğim fazlam var mı?
benide yazın kızlarrr![]()
benide yazın kızlarrr![]()
lilacc
ameliyatın başladı mı bilmiyorum. Allah yanında olsun canım. ameliyattan çıktığında yüzünde gülücükler olsun.
evet. istediğin yerleri söylüyorsun.ben bileğimi de göstermiştim. ama daha üste doğru olan kısmı bilerek yapmamış. bugün kontrolum vardı. sordum. o zaman genel anestezi yapmak gerekmiş. tüm bacağa girerdi dayanamazdın lokalle dedi. istersen 1.5-2 ay sonra orayıda doldururz diyor....
yaaa aslında baktıkça memnun olmaya başladım. dizlerimin aralığı kapanmış. işte biraz bileğim canımı sıktı ...onuda artık yaptırım tekrar yola devammmmm.....![]()