Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkür ederim canım.Doktorum çok tecrübeli .Konuşmasıyla, ayaklarımda çizim yaparken falan bu işi çok yaptığı belli oluyor..,İlgi konusunda birşey söyleyemem şimdilik.Çünki ben anesteziden uyandığımda doktor artık uçaktaydı.Ama çok şirin alakalı bir yardımcısı burda .O ilgilencek benle doktor geri dönene kadar. Kemikler çocukken eyildiği için içde olması gereken bacaklar dışarıya doğru dönük.Orasını törpüleyince daha düzgün görünür dedi.Şimdi bacak dışımın erimiesini bekliyorum sabırsızlıkla.Bacaklarımın hala mükemmel olmadığını biliyorum.Ama mucize beklemeyelim Sonuçda kompleks yapacak bir durumum kalmadı.Etek giyebiliirim bunlarla da.Ama ikincisini de düşünmüyor diyilim.Fiyatlar pahalı tabii.5000 Tl verdim.Ama İstanbula gidipte uçak otel parası felan daha pahalı çıkardı.Karnımda dalga yok.Ama bel yanlarımın bir tarafında şişlik ve morarma var.Umarım gider.benden 450 cc yağ alınmış.Kök hecre yöntemi olduğu için bir kısmı atıldı.Anneme söylemişler ne kadar 450den geri kaldığını.O da unutmuş.yarın öyrenecem artık.

Tatlım sana da çok geçmiş olsun dilerim çok güzel olur görmek istiyorum bende :))

tektash
beni de arkadaş olarak ekler misin?

canım, resimlerim ''bacağıma yağ transferi yaptırdım'' başlığı altında sanırım herkes görebilir.
kemik eğriliği formülüm ise bu bölümde 776. sayfada sende uygula bence resmini görmüştüm dizlerini bir süre sonra birbirine kavuştur :))

çok teşekkür edeim canım.isteyini kabul etdim

çok güzel olmuş maşallah:nazar: eskisine göre baya fark var canım inşallah kalıcı olur..

kızlar iyi beslenin ben ameliyattan çıktım yarım saat sonra kebap istedim eşimden hemde bir buçuk porsiyon ay ne oburmuşum hemşire çorbadan başka birşey yeme demişti ilk gece ben kendimi tutamamıştım birşey olmadı ama sonraki günler iştahım çok azalmıştı, sonra 4 kilo verdim zaten

bu forumu gözlerim kör olana kadar okuduğum kadarıyla ahmet beye ameliyat olanlar ameliyat sonrası en az eziyeti çekti, bir de iyileşme süreleri kısa oldu, ben bu yüzden ahmet beye karar verdim. 30 nisanda olmak istiyorum cumartesi arayıp uygun olup olmadığını öğrenirsem netleşecek. o tarihe kadar da zaman yaratıp muayene için gidebilirim diye düşünüyorum. en azından ne yapılabileceğini öğrenmiş olurum.

benimde ahmet bey aklıma takıldı acıkcası ayrıca 30 nisan bana da uygun görünüyo özel msj atamıyorum su an msn eklersek birbirimizi belki birlikte gider hem indirimde isteriz amaaanbe ne dersin? ben saat 3ten sonra musait oluyorum hafta içi.

ya bacak dolgusu nedemek bacak daha kalin gözüksün diyemi?

daha kalın gözüksün diye evet ama daha cok carpıklık,eğrilik için konusuluyor bu baslık altında. yaptıran ve memnun olanlar oldugu gibi zamanla yagları eriyip yeniden operasyona gerek duyanlar da var.

selam ben ferruh beye yaptırmıştım bende çok fazla erime olmadı ama iki bacak arasında asimetri oldu sol bacağımın yağı daha dolgun 2500 e yaptırdım

en cok korktugum sey bu benim asimetri olması fiyat 2500 normalmiş zaten şu 5000lerden 6000lerden bahseden doktorları anlamıyorum göğüs silikonları da o fiyatta ve ona en azından silikon ekliyorlar bizde kendi yagımızda kavruluyoruz ama fiyatlar cok fahiş.... ayrıca farklı oranlarda erime olması cok kötü tekrar operasyon olsa da iflah olmaz artık bacaklar korkulu ruyam bu benim :(

önce ince geliyo sonra kaslar basliyo, ve kaslar cok belirgin bana göre, daha dogrusu benim yapima göre, ama bu asimetri olayi cok kötü yani yapmam

Teşekkür ederim canım.Doktorum çok tecrübeli .Konuşmasıyla, ayaklarımda çizim yaparken falan bu işi çok yaptığı belli oluyor..,İlgi konusunda birşey söyleyemem şimdilik.Çünki ben anesteziden uyandığımda doktor artık uçaktaydı.Ama çok şirin alakalı bir yardımcısı burda .O ilgilencek benle doktor geri dönene kadar. Kemikler çocukken eyildiği için içde olması gereken bacaklar dışarıya doğru dönük.Orasını törpüleyince daha düzgün görünür dedi.Şimdi bacak dışımın erimiesini bekliyorum sabırsızlıkla.Bacaklarımın hala mükemmel olmadığını biliyorum.Ama mucize beklemeyelim Sonuçda kompleks yapacak bir durumum kalmadı.Etek giyebiliirim bunlarla da.Ama ikincisini de düşünmüyor diyilim.Fiyatlar pahalı tabii.5000 Tl verdim.Ama İstanbula gidipte uçak otel parası felan daha pahalı çıkardı.Karnımda dalga yok.Ama bel yanlarımın bir tarafında şişlik ve morarma var.Umarım gider.benden 450 cc yağ alınmış.Kök hecre yöntemi olduğu için bir kısmı atıldı.Anneme söylemişler ne kadar 450den geri kaldığını.O da unutmuş.yarın öyrenecem artık.

ya canım bacakların gerçekten güzel olmuş doktoruna lokal anestezi ile yapma imkanı da varmı sorarmısın?

en cok korktugum sey bu benim asimetri olması fiyat 2500 normalmiş zaten şu 5000lerden 6000lerden bahseden doktorları anlamıyorum göğüs silikonları da o fiyatta ve ona en azından silikon ekliyorlar bizde kendi yagımızda kavruluyoruz ama fiyatlar cok fahiş.... ayrıca farklı oranlarda erime olması cok kötü tekrar operasyon olsa da iflah olmaz artık bacaklar korkulu ruyam bu benim :(

serpil süpersin kendi yağımızda kavruluyoruz:52::52::52::52::60:

valla ya kendi yağımızla kavruluyoruz ama sanki çok bişeymiş gibi beş bin liradan bahsediliyo aman ya biz ben lirayı biriktirene kadar ameliyat on binlira olur

Back
X