Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım inşallah erimez.bu gün kendime kısa elbise aldım ya hayatımda ilk kez utanmadan sıkılmadan giyicem inşallah.gittikce hoşuma gitmeye başladı daha da bacaklarım.evet canım benziyor.hatta senin dizlerin daha yakın bir birine.benimkinden daha iyi olucak diye düşünüyorum.doktor bana anlatdı ki silikon senin hemen diz altındakı boşluğu dolduramaz.çünki silikon daha aşağılara konuyor.bence sana da aynı şeyi önericek.çünki problemimiz çok benzer.ama yağ enjektesini o boşluklardan taa bileye kadar yapmış bana yağımın yetdiği kadar.ben ona acaba şişmanlayıp öylemi gelsem dedim çok güldü ))). yan taraflardan evet yağ hücrelerimi parçaladı ışınlarla.o yağların bedenimden atılması 3 ay kadar çekicek.yani onun faydasını şimdilik bekliycem.o işlemi yine dizimden bileklere kadar bacak dışımın her yerine yanlardan yapmış.çizim yaparken önceden işaretlemişdi zaten smart lipo yazmış bi de şimdiye kadar yazı gitmedi ))) evet bence sana da önericek.çünki sende de içeride olması gereken bacak dışarı dönük.zaten o öyle bir doktor ki bacaklarını gördüyü an hepsini söyleyecek.senin sormana gerek kalmiyor yani.şu an hayatımda çok sevdiyim bir kişiye döndü yalilaccım
çok sağol canım yaa
ne güzel ümit oldun bana.seninkilere az çok benziyor değil mi? ben senin bacaklarını çok beğendim. özellikle topuklu resimlerin çok güzel. inşallah hiç erime olmaz canım.
lilacc hani sen demiştin ya... doktorun sana slikon olmaz demişti. benim için de uygun değil, sanırım. ne dersin. ben senin doktoruna mail attım. fotolarımı gönderdim. umarım bir yorum yapar. eğer mutlaka kilo almamı söylerse, almaya çalışacağım senin gibi sonucun iyi olacağını bilsem, göbeğimde yağ yapmaya razıyım artık ne yapalım
bir de sen yan taraftaki yağlarının eritilmesinden bahsetmiştin tam olarak neresi oluyor. sanırım o işlem benim için de iyi olur...
Lilacc canim yarin Zafer beye gidicem.Sen tecrubelisin ameliyatta oldun, bacaklarimizin seklide ayni.ameliyat olmaya karaa verirsem dr beyden extra sunuda yapsaydi dedigin bisey oldumu.Bana fikir olmasi acisindan onerin olursa sevinirim canim.İlk defa muhayene olucam.acikcasi ne sormam ne istemem gerekiyor bilmiyorum, tek bildigim erimemesi ve duzgun olmalari:).Bu konuda fikri olan arkadaslarinda soyleyeceklero varsa memnunlukla dikkate alicam.
canım mesaj sayım 100 olana kadar özel mesaj hakkım yok ((( 100 olunca gönderirim o zamanlilaccc
verdiğin bilgiler için çok sağol canım...
özelden mail adresini verebilir misin, sakıncası yoksa...:26:
Lilac sagol canim.uzun zamandir bacaklarima takildim.ozellikle operasyon geciren arkadaslari gorunce ve yasta 40 imi gecince bekleyecek dusunecek zamanim yok. Hayatimda bakipta imrendigim alip giyemedigim o kadar giysilerden sonra kendimi daha fazla mahrum etmicem dr.uma inanir inanmaz ertesi gun bile ameliyat olmaya hazirim.Allahim herkesi bu dertten kurtarsin.
Azra sahra cok tesekkur ederim. Bir sey daha sorcam ameliyata giderken korse ve varis corabini yanimizda mi goturcez eve gelince mi kullancaz?
canım varis corabı medicalle git 50 tl hatta 40da var.korsede cok daha uygundur sen kendin alcagını söyle ordan verdklrını almana gerek yok.normal eczanelerde aynı fiyat ama medicaller varya oralarda yarı fıyatına.
yeni resim koycam bi ara ..
merhaba zafiyet çorabı zataen uyutulduysan kendine gelmeden sana giydirmiş oluyorlar