Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen![]()
Teşekkür ederim canım dualar benim için çok kıymetli bu kadar çabuk olacağımı tahmin bile edemezdim su an hala soktayim inşallah memnun kalırım ve erime olmaz
teşekkür ederim alaturka.darısı sizin başınıza.ama bence bu kadar düşünmeyin.sadece kafanız karışıcak.birkaç randevuya gidin.güvendiyiniz birine ameliyat olun.sonuçda en iyi doktoru bulamazsınız.çünki hepsi bir-birinden iyi.Lilacc bacakların güzel olmuş, baya farketmiş. İnşallah erimez. Darısı bizim başımıza:)) ama kafam iyice karıştı kime ameliyat olmalıyım diye...Hayırlısı olur inşallah hepimize..
şimdi okudum superdry yöntemini yağ parçalanmadığı için kalıcı olur diye anlatılmış bu şekilde ameliyat olan var mı.
sonpınar, evet canım daha önce bu yöntemle ameliyat olanlar var.
ahmet beye olanlar: elaycan (superdry), bellus, spicy(superdry-cihaz kullanıldı), aslılı (superdry-cihazsız),ereta (kökhücre), melike (superdry-cihazsız),asya83, sanem1977, beautypink(superdry-cihazsız), tulsa (zenginleştirilmiş yağ yöntemi), bnc (superdry-cihazsız)
superdry yönteminin bir cihazı varmış. onu kullananlar yurt dışından geldikleri için 12000-14000 tl fiyatlardan bahsediliyodu. cihaz kullanılmazsa fiyat bayağı bir düşüyordu. ama tabii cihazın kullanıp kullanılmayacağı konusunda dr. karar veriyordur. önceki sayfalardan durumları,sonuçları okuyabilirsiniz kızlar.
not ala ala bi bakmışım istatistik çıkmış ortaya.buraya yazan ameliyat olan herkesin durumunu not aldım.hangi doktora kim ne zaman oldu,ne sonuçlar aldı gibi.
araştırmacılığa devam
![]()
Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen![]()
teşekkür ederim alaturka.darısı sizin başınıza.ama bence bu kadar düşünmeyin.sadece kafanız karışıcak.birkaç randevuya gidin.güvendiyiniz birine ameliyat olun.sonuçda en iyi doktoru bulamazsınız.çünki hepsi bir-birinden iyi.![]()
Fotograf nasıl ekleniyor
nisan 16
profilinin üzerine tıklarsan albüm ekle diye bir bölüm olmalı . oradan ekleyebilirsin sanırım. ben daha önceden eklemeye çalıştım,ama fotoğrafım büyük olduğu için ayarlayamadım. umarım halledersin.
sende eğrilik var, değil mi?slikon olmadan da doktor düzelebileceğini söyledi mi?yağın yeterli mi?