Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amaanbe
hayırlı olsun. ne güzelllll karar verebilmek süper. senin eğrilik de vardı değil mi?doktor hangi yöntemi uygulayacağını söyledi
lilaacc zafer beye mail atmıştım.ondan dolgu maddesinin kalıcılığı ve fiyatı hakkında bilgi vermesi için tekar cevap istedim.
bugün cevap yazmış.dolgu ve lazerle yağ eritme için 4000-5000 tl arası demiş. ama DOLGU MADDESİNİN KALICILIĞI hakkında hiç bilgi vermemiş. belki dikkat etmemiştir;ama ben özellikle bunun için tekrar mail atmıştım. Önyargılı olmayayım ;ama nedense bana pek güvenilir gelmedi.
mutlaka sınavlarım bitince, bu yaz O'nunla da görüşmeye gideceğim. bu yaz ameliyat yaptırmam zor olsa da , bir çok doktora muayeneye gidip, görüşme işini bitirmek istiyorum.

Haklisin bu forumu her actigimda bu nicki nasil bulmusum diye guluyorum. Eee napayim yazdigim her isme kullaniliyor diye beni deli etti uyelik girisi, o anda uyduruvermisim. Bu arada hic zafiyetli gibi falan degilim boyum 1.75 kilo almak icinde saliverdim kendimi 69-70 i vurdum inan pehlivan gibi oldum. Ama bacaklarda tik yok onlar hala incecik duruyor bileklerim oyle inceki yanlardaki kemik birine carpsa ugunur valla.
Senin bacaklar super olmus, benimkilerde o kadar olsa sukur diycem.

canım benim bacaklarım 34 biri diyeri 33.5 seninkinden daha ince.ben de 175 boyundayım kilom 64 bende zayıf deyilim yani

ya kızlar ferruh bey 400cc alıyormuş.her bacağa 200cc koyuyormuş fiyatı 3000 tl. saffet bey ise 200 cc alıyormuş sadece fiyatı 1200 tl. bu durumda saffet beyin ki yarı yarı daha az bu sonuçta insanı ne kadar mutlu eder?bide eriyceğini düşünürsek :(( kafam çok karışık

saffet bey 1200 mü?:53::52:bisküvi saffet beyin soyadı ne acaba?

saffet bey 1200 mü?:53::52:bisküvi saffet beyin soyadı ne acaba?

saffet örs canım.ben bu dok. aradım 600 cc kadar yağ alınabilir dedi.bunlardan 300bi bacağa 300 bi bacağa koyulur dedi.bun koyulan yağlar yaklaşık 2-3 cm bi kalınlaştırma sağlar bacakta. bunların yalnız 1 cm kadarı erir 1 cm kalıcı olur.bu işlem iki sefer tekrarlamak gerke bilir dedi.ben 19 mayı için gün aldım canım.ayrıca begüm21 ve formalitende belki bu dok. olacaklar.adamın bi tıp yarışmasında türkiye 9. olmuş. tıp fakültesinide 1. bitirmiş. su-ay da bu dok. oldu şu anda memnun erime falan olmamış.

amaliyat tarihimi erkene aldırdım mayıs 5 teydi ama sanki asırlar var gibi o tarihe aradım ferrruh hocayla konuştum 20 nisanda amaliyat oluyorum 8 gün kaldı çok heycanlıyım hocanın asistanıyla da konuştum ve dediki korkma heycanlanma çok basik bi işlem seninki 1.5 yada 2 saat sürecekmiş sonra yürüyerek eve gidecekmişim baya bi iç açıcı konuştu işin aslı bu sorun bi bende var sanıyordum ama okadar çok bacak kalınlaştırma operasyonu yaptıran varmışki gün daha erkene gün bulamadım bu konuda yalnız olmadığını bilmek güzel birde bu kadar çok tercih ediliyosa bu dr. demekki memnuniyet yüksek oranda ne dersiniz.... bakalım ne olacak öncesi ve sonrası resimlerimi koyacagım :))

saffet örs canım.ben bu dok. aradım 600 cc kadar yağ alınabilir dedi.bunlardan 300bi bacağa 300 bi bacağa koyulur dedi.bun koyulan yağlar yaklaşık 2-3 cm bi kalınlaştırma sağlar bacakta. bunların yalnız 1 cm kadarı erir 1 cm kalıcı olur.bu işlem iki sefer tekrarlamak gerke bilir dedi.ben 19 mayı için gün aldım canım.ayrıca begüm21 ve formalitende belki bu dok. olacaklar.adamın bi tıp yarışmasında türkiye 9. olmuş. tıp fakültesinide 1. bitirmiş. su-ay da bu dok. oldu şu anda memnun erime falan olmamış.

ben yanlış okumuyorum değilmi?hem herhani bi bölgeden yağ alacak ve aldığı yağı her iki bacağına enjekte edecek ve bunun karşılığındada yalnızca 12000 tl öylemi..yani eğer böyle ise süperrr.:52::52:ben de popo yanındaki çukurluklara yağtransferi yaptırmak istiyorum.fiyat konusu beni çok düşündürüyodu.ama bu doktoru düşüneblirim .fiyat böyle ise

amaanbe
hayırlı olsun. ne güzelllll karar verebilmek süper. senin eğrilik de vardı değil mi?doktor hangi yöntemi uygulayacağını söyledi
lilaacc zafer beye mail atmıştım.ondan dolgu maddesinin kalıcılığı ve fiyatı hakkında bilgi vermesi için tekar cevap istedim.
bugün cevap yazmış.dolgu ve lazerle yağ eritme için 4000-5000 tl arası demiş. ama DOLGU MADDESİNİN KALICILIĞI hakkında hiç bilgi vermemiş. belki dikkat etmemiştir;ama ben özellikle bunun için tekrar mail atmıştım. Önyargılı olmayayım ;ama nedense bana pek güvenilir gelmedi.
mutlaka sınavlarım bitince, bu yaz O'nunla da görüşmeye gideceğim. bu yaz ameliyat yaptırmam zor olsa da , bir çok doktora muayeneye gidip, görüşme işini bitirmek istiyorum.
sağolasıın.
bende kemik eğriliği yok ama eğriymiş gibi duruyor. bacağımı dış kısmındaki yağların alınması gerekiyormuş, ben onları kas sanıyordum yağ olduğunu duyunca sevindim. iç kısmına da yağ konulacak.

gitmeden önce çekerim, ameliyat bir işe yararsa tabii ki eklerim iki haliyle de. ama burada yazan arkadaşların tecrübelerinden çıkardığım ameliyat sonrası bir süre beklemek gerektiği, hemen mutlu olmamak ya da hemen üzülmemek lazım. ne olacağı hiç belli olmuyor.
ücret burada yazılanlarla aynı. superdry 6000. ben ücret konusunda birşey sormadım doktora gidince bana bi sersemlik geliyo zaten, 10 dese haa öyle mi derdim heralde:))

unuttum 1000 lira da hastane masrafı var. belki daha uygun bir fiyata indirilebilir ama ben oldum olası beceremem o yüzden sormadım. bazı arkadaşlar hastane masrafı içinde bu fiyatı almıştı. anlayacağınız ben bu sene bu ameliyat için çalışmış oldum.

ferruh beyde kök hücre yöntemini mi kullanıyor. bide nerede yapıyor ameliyatları şehir olarak yani.

canım kusura bakma dikkat etmemeişim daha önce demişsin zaten kök hücre diye. ama benım merak ettiğim bazı doktorlar başka şehirlerde de ameliyat yapıyo ya ferruh hoca için ankaraya gitmek mi lazım. yoksa istanbula geliyomuki?

ben yanlış okumuyorum değilmi?hem herhani bi bölgeden yağ alacak ve aldığı yağı her iki bacağına enjekte edecek ve bunun karşılığındada yalnızca 12000 tl öylemi..yani eğer böyle ise süperrr.:52::52:ben de popo yanındaki çukurluklara yağtransferi yaptırmak istiyorum.fiyat konusu beni çok düşündürüyodu.ama bu doktoru düşüneblirim .fiyat böyle ise

yok canı yanlış okumuyosun ben bizzat hocayı aradım konuştum.bana 600 cc kadar yağ alına bileceğini söyledi.ama dizden altı komple dolacaksa 1750 tl fiyat eyer lokal düşünürsen 1200 tl korse çorap masrafı içinde değil.

bir arkadaş ahmet karacalarla görüşmüş,antalyada çoğunluk olursa ameliyata geleceğini söylemişti.ankarada ameliyat olmak zorunda olan ve ahmet karacaları isteyen varsa toplanıp arayalım mı,ameliyatımızı iyi bir dr.a olalım mı?cvp ve yorumlarınızı bekliyorum............

Lilacc canım senin bacaklarindaki morartilar gectimi ne kadar sürecek acaba birde corapli resimlerinde yok gibi hiç gorunmuyor

Son düzenleme:
Back
X