Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlar
bayağı bir geşilmeler olmuş,ama çok yoğunum ve tam olarak okuyamadım.
Neyse Allah hepimiz için en iyi yolu göstersin diyelim,

SONPİNAR bende de eğrilik var, ben de lilaccın bacaklarını çok beğendim.görüşme için lilaccın doktoruna gideceğim.ama muayane ücretli biraz zor olacak sanırım .
umarım bu yaz fırsat bulup ameliyat işini halledersin. benim bir dahaki bahara kalacak gibi.

Zafiyet sizin bacaklarınızın önceki halinin resmi yokmu? Şuanki hali çok güzel. Önceki resimleri varsa eklermisiniz?

kızlar
bayağı bir geşilmeler olmuş,ama çok yoğunum ve tam olarak okuyamadım.
Neyse Allah hepimiz için en iyi yolu göstersin diyelim,

SONPİNAR bende de eğrilik var, ben de lilaccın bacaklarını çok beğendim.görüşme için lilaccın doktoruna gideceğim.ama muayane ücretli biraz zor olacak sanırım .
umarım bu yaz fırsat bulup ameliyat işini halledersin. benim bir dahaki bahara kalacak gibi.

canım inşallah dediğin gibi bu yaz fırsat bulup bitiririm bu işi. sıcaklardan kormassam tabi:( yazmaya devam edeceğim bakalım benımkide lilacc nın gibi olacak mı.

kesinlikle çok haklısın fiyatlar yüksek aslında söyle bişey olmalı bikere olursun ve parası neyse verirsin ama erime olursa ikinci yada üçüncüsü kesinlikle ücretsiz olmalı :)) ne ii olurdu gerçi ozamanda fiyatı iyice yükseltirlerdi

kızlar bende cihantimura yaptırdım 3 sene ömceli hastalar bile aynen duruyomuş, kendinizin vücut yağıyla transfer yapıyo. kimyasal hiç bişey yok. önce istenmeyen kısımdan benim bel yan taraflarımı aldı, sonra bi işlemden geçiyo yağlar yağ kan ve en önemlisi prp yada kök hücre galiba üçe ayrılıyo sonra yağ zenginleştiriliyo prp hücreyle aynen istenen yerlere veriliyo.
bitti gitti şuan morların iyileşmesini bekliyorum. çünki canım çok tatlı çorap çok sıkı çıkarmaya korktum, halbuki masaj hareket ve yıkanmak tam tersi iyi geliyo. memnunum şükrediyorum

ohh ohh ameliyat olan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun zaman zaman böle bizle neler oldugunu paylaşmanız güzel tek umut ışıgımız sizlersiniz bide doktorlar:) benimde bacaklar eğri aynen şu şekilde () parantez bacak mesaj sayım dolsa resim eklicem ama dolmadı inş benimde düzelir bacaklarım :(

kızlar bende cihantimura yaptırdım 3 sene ömceli hastalar bile aynen duruyomuş, kendinizin vücut yağıyla transfer yapıyo. kimyasal hiç bişey yok. önce istenmeyen kısımdan benim bel yan taraflarımı aldı, sonra bi işlemden geçiyo yağlar yağ kan ve en önemlisi prp yada kök hücre galiba üçe ayrılıyo sonra yağ zenginleştiriliyo prp hücreyle aynen istenen yerlere veriliyo.
bitti gitti şuan morların iyileşmesini bekliyorum. çünki canım çok tatlı çorap çok sıkı çıkarmaya korktum, halbuki masaj hareket ve yıkanmak tam tersi iyi geliyo. memnunum şükrediyorum

Gulerer resim koymadin hala merak ediyorum. Nerdeyse tum yazilarinda cihantimura ovguler yagdiriyorsun burda ona ameliyat olup memnun kalmayan bir kac arkadas var bende ona oldum ama hala sonucu bekliyorum temkinliyim. Senin uzerinde durdugun konuysa ameliyat olmandan ya da duzelmenden ziyade cihantumura vurgu ????????

kızlar!!!
kim üstüne almak istiyorsa alsın.
bizi burada yalan yanlış bilgilerle kandıran ya da kandırmaya çalışan kim varsa Allah belasını versin.
başka da bir şey demiyorum. kişi kendini bilir, varsa yanlışı havlamaya başlar ...

kızlar!!!
kim üstüne almak istiyorsa alsın.
bizi burada yalan yanlış bilgilerle kandıran ya da kandırmaya çalışan kim varsa Allah belasını versin.
başka da bir şey demiyorum. kişi kendini bilir, varsa yanlışı havlamaya başlar ...

ayni fikirdeyim dilaramutlu,´hic kimsenin baskalarinin duygulariyle ayricada cebiyle oynamaya hakki yok,okudugum kadariyle insanlarin bic cogu maddi imkanlarini zorlayarak umut arayacaklar,onlari kimsenin yanlis yönlendirmeye hakki yok,,,aslinda cok sinirleniyorum haksizliklara ama kibarligimi bozmak istemiyorum,icimdense bazen cirkeflesmek gelmiyor desem yalan olur ama siteye ve size saygiyi bozmak istemiyorum...selamlar saygilar

ZAFIFE bacim son durumunu merak ediyorum...ayrica hasan findiga ve ahmet karacalara islem yaptiranlarin durumu ne acaba,bilen varsa yazarmi rica etsem,,,,yogun calistigimdan buraya cokca giremiyorum,hepinize sevgiler selamlar

liliac senin bacaklarin oldukca güzel olmus,acaba son durumun nasil,yeni foto ekleme imkanin varmiydi..umarim erime olmamistir,son foton 10 günlükken sanirim..aradan gecen zamani nasil degerlendirirsin.tsk ler...önümüzdeki ay bir doktora karar verebilmeyi isterdim

metin küçükkaya adlı bir doktor varmış şişli etfalde bacak eğriliği düzeltme ve uzatma yapıyo internetten öğrenebildiğim kadarıyla duyan bileniniz var mı acaba? ilizarov yöntemiyle yapıyomuş örnek uygulamalara baktım da gayet başarılı görünüyor var mı bir fikri olan? zayıf olduğum için yağ transferine uygun değilim sanırım o yüzden başka yöntemler arıyorum :5:

ozgurdu...nasılsın...senin bacakların ne durumda...erime var mı?

Selam canım ben ameliyat olmadım ki.Muayene günü almıştım korkudan onada gidemedim halen takipteyim.ben silikondan başka birşey düşünmüyorum çünkü eridi erimedi stresi yaşamak istemiyorum.mayısı bekliyorum.EŞim parayı o zamana ayarlıyabiliyor.Çok istiyorum yaptırmayı ama korkuyorum da:59:

Selam canım ben ameliyat olmadım ki.Muayene günü almıştım korkudan onada gidemedim halen takipteyim.ben silikondan başka birşey düşünmüyorum çünkü eridi erimedi stresi yaşamak istemiyorum.mayısı bekliyorum.EŞim parayı o zamana ayarlıyabiliyor.Çok istiyorum yaptırmayı ama korkuyorum da:59:

Canım...aklımda operasyon geçirdiğin kalmış...uzun zamandır da bu foruma gelmeyince...hazır yakalamışken :)) bilgi alayım dedim...inanki kafamız iyice karıştı..kim nerede kime yaptırdı derken..bir de yalancılar türedi....
Herkes istediğine kavuşur...en doğrusu ne ise öyle olsun.

ZAFIFE bacim son durumunu merak ediyorum...ayrica hasan findiga ve ahmet karacalara islem yaptiranlarin durumu ne acaba,bilen varsa yazarmi rica etsem,,,,yogun calistigimdan buraya cokca giremiyorum,hepinize sevgiler selamlar

Her sabah uyandigimda bacagimin sisleri biraz daha inmis oluyor. Bugun 14. gunum
bu sabah uyandigimda ayak bileklerimin kemikleri belirginlesmis ordaki cukur tekrar olusucak diye korkuyorum. Bacaklarimin sisi indi. Bileklerimde, ilginc ama en cokta ayaklarim ve ayak parmaklarimda sislik var.Ama bu haliyle etek falan giyilmez su an tek dilegim bileklerimdeki incelik ve cukurlugun tekrar olusmamasi.yani bugn mutsuz uyandim:43:

Back
X