Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaslar biliyorsunuz cmts implant ameliyati oldum bugun pzt azcik agri var tabi bacaklarim cok sert ama tuvalet yemek gibi ihtiyaclarimi kendim goruyorum hatta ablama isi varsa beni beklemesi gerekmedigini soyledim yani anlayacaginiz karpuz gibi yatiyorum ve yengec gibi yuruyorum yarin oytun beye ngidecegiz ve bandaj acilacak denin kahvaltidan donerken camda bacaklarimin yansimasina baktik ablamla cok guzeller:)tek sorun ablamin kopegi merlin azcik azmis durumda ve bacagima yapisma tesebbusleri bizim ufakliklar tarafindan neyseki engelleniyor umarim kistirmaz bi yerde onlarda cocuk nihayetinde cizgi filme dalabiliyorlar:)
bu arada 8 yasindaki yigenim gozunu actigi andan itibaren birseye ihtiyacim olup olmadigini soruyo tuvalete bile goturdu beni bu sabah cookk sekerrr

arkadaslar biliyorsunuz cmts implant ameliyati oldum bugun pzt azcik agri var tabi bacaklarim cok sert ama tuvalet yemek gibi ihtiyaclarimi kendim goruyorum hatta ablama isi varsa beni beklemesi gerekmedigini soyledim yani anlayacaginiz karpuz gibi yatiyorum ve yengec gibi yuruyorum yarin oytun beye ngidecegiz ve bandaj acilacak denin kahvaltidan donerken camda bacaklarimin yansimasina baktik ablamla cok guzeller:)tek sorun ablamin kopegi merlin azcik azmis durumda ve bacagima yapisma tesebbusleri bizim ufakliklar tarafindan neyseki engelleniyor umarim kistirmaz bi yerde onlarda cocuk nihayetinde cizgi filme dalabiliyorlar:)
bu arada 8 yasindaki yigenim gozunu actigi andan itibaren birseye ihtiyacim olup olmadigini soruyo tuvalete bile goturdu beni bu sabah cookk sekerrr

Çok geçmiş olsun bana çok büyük cesaret verdin umarım sonuçta istediğin gibi olur.:71:

arkadaşlar herkese günaydın,
forumu yaklaşık bir aydır okuyordum, ama üye de olmadım, sizlere birşey de yazmadım.
benimde bacaklarım sorunluydu, veee cumartesi ankara onepte yağ transferi yaptırdım ve bacak içlerimdeki yağı aldırdım. ben ameliyata çok korkarak girdim, ama oyle çok fazla bir ağrım olmadı, ameliyat sonrası 2 saat yattıktan sonra, yürüye yürüye( tabii bebek yürümesi gibi:) hastaneden çıktım. ben bu operasyonun ilk seansta istediğim sonuca ulaştırmayacağını zaten bilerek girmiştim. doktorum 3 kez daha azar azar koyucaz ve mükemmel bacakların olacak demişti. ilki bitti şükür.. şu anki hali ise diz içlerimdeki yağ gittiği için, daha iyi... ama haa düz deil.....yarın kontrolum var..sorularınız olursa cevaplarım.. nasılsa bir hafya evde yatmaca:)
:69:

SEVİNÇ; Yaşadıklarını paylaştığın için teşekkürler. Öncelikle geçmiş olsun. Umarım herşey gönlüne göre olur. AHMET KARACALAR, HASAN FINDIK ve diğer doktorlar bir kere yağ enjeksiyonu yaparken onepte neden 3 kere yağ enjeksiyonu olacak dediler? Bir defa da yapılınca eriyeceğinimi söylediler? Bu işin toplam maliyeti ne kadar? İlk yağ enjeksiyonu için ne kadar ödedin? Cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

doktorum, ilk defada fazla yağ transfer edildiğinde, istenmeyen asimetrilerin oluşabileceğini, çünkü, fazla gelen yağın, yağ kitlesi gibi oluşabileceğini soyledi. her seansta %40 kalacak dedi. az az koyacağım ama sonuç güzel olacak dedi. ilkinde basenlerine lipo da yaptırdım toplamda 3000 Tl ödedim. her seansa da 1000 tl odeyeceğim..hayırlısı bakalım...

Eskilerden beren80 ve azrasahra nasilsiniz, sizlerin son durumunuzu merak ediyorum. beren80 sizin bayagi sorunlu olmustu, bir duzelme oldu mu Ferruh beye tekrar gittiniz mi?

Bertha çok çok geçmiş olsun seni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.Bizi gelişmelerden haberdar et bende implant yaptırmak istiyorum benim bacaklarım yağ enjeksiyonuyla falan düzelecek gibi değil çok kötü.İnşallah istediğin gibi olmuştur bacakların bol bol etekler şortlar giyinirsin.

Bertha bu arada oytun bey temmuz,ağustos ayında kutuplara gidecek demişsin kesin gidiyormu muayneye gitmek istiyordum.Bir bilgin varmı bu konuda.

SEVİNÇ ; cevapladığın için teşekkür ederim. Yağ enjeksiyonu için toplamda 3 bin tl ödeyeceksin, bu da oldukça iyi bir fiyat. Fiyatlar çok pahalı çünkü. Onepte daha farklı bir sistem uygulanıyor demekki. Onepteki doktorlara dolgu yada silikon hakkında ne düşündüklerini sordunmu? Birde fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun? Bak yine soru sordum :) Bir hafta dinlencedeyim sorun demiştin :) Tekrar geçmiş olsun. Umarım ağrı acı yoktur...

dior sağlığım iyi etek giymeye hiç teşebbüs etmedim zaten daha dikiş izleri geçmedi. valla son duruma ben de bakıyoruuuuum bakıyoruuum bişey anlamıyorum...

AMAAANBE; neden etek giymeye teşebbüs etmedin? İstediğin gibi olmadı mı? Etek giymenin tam zamanı artık. Önceki ve sonraki halini eklemeyi düşünüyormusun?

evet fiyatı bana da uygun geldi, ama çook korkuorum sonuç nasıl olacak die, yarın duş alıcam varis çorabını çıkarıcam. o zaman bakaım bir de. benim çok acım olmadı, ikinci gün evdeki tüm işlerimi yaptım:) resimleri ise yarın doktorum çekecek, alabilirsem koyarım sizdde yorum yaparsınız

DİOR VE LOLİ06;
yorumlarınız için teşekkürler, yani bu çocukluktan beri kompleks oldu bende. küçükken daha yamuktu bacaklarım şimdi bu haldeler ama üstümden o hissi atamadım sanki etek giydigimde herkes bana bakacak bacaklarımı eleştirecekmiş gibi hissediyorum ve her seferinde magaza kabininde denedigim elbiseyi çok begendigim halde bırakıp çıkıyorum.
bir yandan iç kasları çalıştırıp iç taraflarda biraz daha şişkinlik yaratıp aradı boşlugu biraz daha kapatmaya çalışıyorum. umarım bu kompleksimi yenerim:(

evet arkadaslar soz verdigim gibi bilgi vermeye devam bu arada agriyi merak edenlere soyle anlatayim oytun bey bana bu sekilde anlatti aynen histe o hani bagirsaklarimizde gaz olur sanci girer ya oyle benzetme icin kusura bakmayin ama olay budur

yarin oytun bey e gidecegiz bandaj cikacak heralde cikinca iyilesmem hizlanacakmis lutfen hizlansin su anda dizimden
asagida bacak degil agac var gibi artik yarin tekrar bilgilendiririm bacaklarimin ilk halleri yag transferi sonrasi zaten forumda var implant sonrasinida koyarim ablam foto cekerse

AMAAANBE; neden etek giymeye teşebbüs etmedin? İstediğin gibi olmadı mı? Etek giymenin tam zamanı artık. Önceki ve sonraki halini eklemeyi düşünüyormusun?
dior önceki ve sonraki hallerini eklemiştim yeni kaldırdım. 3 ay dolduktan sonra son durumunu da eklerim. ya etek işi cesaret yıllarca yakıştıramamışsın şimdi dedimya bakıyorum anlamıyorum bile güzel mi değil mi... eskisinden çok iyi oldu orası kesin de bakınca güzel bir görüntü var mı yoksa sadece eskisinden mi daha iyi onu anlayamıyorum. zaten 4 tane dikişim vardı yerleri tam iyileşmedi belli oluyor, bu sıcakta çorap da olmaz. ama şunu söyleyebilirim bu sene tatilim daha rahat geçecek en azından. köşe bucak kaçmadan.

evet arkadaslar soz verdigim gibi bilgi vermeye devam bu arada agriyi merak edenlere soyle anlatayim oytun bey bana bu sekilde anlatti aynen histe o hani bagirsaklarimizde gaz olur sanci girer ya oyle benzetme icin kusura bakmayin ama olay budur

yarin oytun bey e gidecegiz bandaj cikacak heralde cikinca iyilesmem hizlanacakmis lutfen hizlansin su anda dizimden
asagida bacak degil agac var gibi artik yarin tekrar bilgilendiririm bacaklarimin ilk halleri yag transferi sonrasi zaten forumda var implant sonrasinida koyarim ablam foto cekerse

ara sıra takip edebiliorum bu forumu daha önce de yazmıştım benn de bu sorunla uraşıorum maalesef ki bikaç araştırmam olmuştu oytun idille ben de mailleşmiştim ama cesaret edip muayeneye gidememiştim senn yazdıkların kesinlikle beni cesaretlendirdi ben de implant yaptırmayı düşünüorum kesinlikle çünkü yağ transferi için fazla zayıfım..oytun idil bana da cok makul bi doktor gelmişti ama pek adı bilinmedigi için tereddüt etmiştim biraz açıkçası bi de diger doktorlarınkine göre fiyatı cok uygun o yüzden de içimde bi şüphe oluşmuştu.sen bu şüphelerin giderilmesinde cok yardımcı oldun teşekkrler:) en kısa zamanda randevu almayı dşünüorum..

AMAAANBE ; resim eklerseniz yorum yapar sizi cesaretlendirirdik belki... Ama haklısınız. Yılların verdiği alışkanlığı bir anda yıkmak ne olursa olsun kolay olmuyor...

SEVİNÇ; ben ONEPTEKİLERİN silikon yada dolgu maddesi ile yapılan operasyonlara bakışlarını merak diyorum. Kontrole gttiğinde hem dolguyu hemde silikonu sorarmısın. Çünkü burda ben dahil zayıf olan arkadaş çok. Yeterli yağ olmayabilir. Seninde ağrının olmayışı daha ikinci günde işleri yapabilmen çok güzel. İnşallah böyle devam eder...

Back
X