şu msjınla okadar mutlu oldum ki anlatamam.çok teşekkür ederim...........
Ben teşekkür ederim canım, ne demek...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu msjınla okadar mutlu oldum ki anlatamam.çok teşekkür ederim...........
selam herkese,
son durum şöyle: sol bacağım daha ince, sol bileğimde bir tuhaf görünüyor, doktora ulaşilamıyor...
ayrıca sanırım oturunca diz içlerimde de tuhaf bir çöküklük var. gülerer senin diz içlerin nasıl? senin doktor ne demişti? çözümü var mı??????
Merhaba demredemre şimdiden çok geçmiş olsun diyorum. Umarım ameliyatın çok rahat geçer ve sonrasında en güzel etekleri giyebilirsin:)
Bende proteze karar verdim. Bu nedenle kime ameliyat olacağını söylersen çok sevinirm, belki yazdın ama ben göremedim o yüzden tekrar soruyorum.
Bir de senin sorunun eğrilik miydi?
ferruh beye amelıyat oldum bu ıkıncı amelıyat yarın olucam ama acıkcası korkuyorum dıleklerın ıcın tesekkur ederım .benım sorunum egrılık degıl sadece ıncelık.amelıyat sonrası yazarım sonucları belkı sende ona gore hareket edersın gorsz
Mesaj sayımı arttırabilmek içinde bir seferde yazabileceğim mesajı size bölerek yazıyorum.Bu nedenle hepinizden özür diliyorum.
Siteye reim ekleyen arkadaşların resmini göremiyorum.Arkadaşlar malum mesaj sayım.
selam herkese,
son durum şöyle: sol bacağım daha ince, sol bileğimde bir tuhaf görünüyor, doktora ulaşilamıyor...
ayrıca sanırım oturunca diz içlerimde de tuhaf bir çöküklük var. gülerer senin diz içlerin nasıl? senin doktor ne demişti? çözümü var mı??????
Kızlar Merhaba,
1-2 gün foruma gelemedi, sizlerede cevap veremedim. Resimleri görememişsiniz mesaj yazanlarda olmuş çok üzüldüm gerçektengeç dönüş yaptım kusura bakmayın... Resimleri birde buraya eklemeyi deneyeceğim. Mesaj yazan arkadaşlar olmuş kısaca tekrar özetleyim ben. Geçen sene 13 Ağustosda Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Bacak iç kısımlarımda boşluk vardı. Yağ enjeksiyonla dolduruldu. Bacaklarımın şuanki halinden çook memnunum. DIOR iz kaldı mı diye sormuşsun, evet dizlerin iç kısmında birer tane ve yağ alınan yerlerde (toplam 8 nokta) mercimek büyüklüğünde hafif pembe izler var. Rahatsız edici boyutta değil. önceleri bacaklarımdaki leke belli olmasın diye azıcık pudra sürüyordum. Son bir aydır falan onuda yapmıyorum. Rahatsız olmuyorum. Diğer taraflar zaten gözükmüyor.
Eki Görüntüle 243997 Eki Görüntüle 243998
Resimler sanırım şimdi oldu![]()
Demoniac hoşgeldin...ben resimleri görebilmiştim...yorumda yapmıştım..ama arkadaşlar eski halini bilmiyor..onlarıda eklermisin...yok sildim..diyorsan da...bende var..izin verirsen eklerim.
.
Tekbenmiyim canim senin kilon ve boyun kac, yagim azdi demissin merak ettim cunku Hasan Findik`a gönderdigim resimlerde bana yag enjeksiyonu olmayacagini cunku yagimin az oldugunu yazmisti. Benim boyum 1.62 kilomda 57 biraz göbegim var sence yag enjeksionu yaptirsam yagim yetermi? Oooof öyle kararsizimki bir silikon diyorum bir yag enjektesi, Allahim sen benim gibi kullarina yardim et---
Tesekkur ederim cevap icin evet seninle kiyaslarsam ben kilolu bile sayilabilirim sanirim Hasan bey resimlerde pek farkedemedi yag alinacak yerlerimi ayrica sen haklisin Ahmet beye muayene olmakta yarar var ama ben yurt disindayim o yüzden muayene olamadim ancak ameliyat karari verince gelebilirim o yüzden sizlerin siki bir takipcisiyim. Ankara olmasi benim icin cok iyi olur ama sanirim bu isin en iyisi Ahmet bey bu yüzden kalicak yer ve biraz daha fazla para ayarlamam gerek, sonra pisman olmak istemem bunun icin neleri göze aldim, hani bir arkadas demis ya kocam duvar gibi önumde duruyor diye inanin bende gectim o yollardan halada pek parlak degil. Sen cok sanslisin tekbenmiyim esin sana destek oluyor keske bizde senin gibi sansli olsak.....canım boyum 1.64 kilom 51 yani benden daha fazla yağın olması mümkün.Hasan beye muayene oldum, bana da yağınız az dedi.Hatta bileklerinize hiçbir şey yapılamaz dedi.Ondan önce Ahmet beyle yaptığım görüşme karar vermemi sağladı.O da yağınız yeterli demedi ama o kadar açıklayıcı ve ilgili konuştu ki tamam dedim.Ben gerçeği biliyorum ve kabul ediyorum.Bence sen de Ahmet beyle bir görüş görüşmediysen.Sonra karar ver.Yani neden ona da görünmedim diye aklında kalmasın.Muayenesi ücretli ama konuşursan ve ameliyata karar vermişsen bunu ameliyat ücretinden düşebilirsin zannederim.
Silikon ve yağ enjektesi kararsızlığını da bence yine en iyi doktorunla aşabilirsin.Burda herkesin bir bakış açısı var ama doktor gözüyle her şey daha farklı ve doğru olabilir.Senin ve bu sorunu yaşayan hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.Kendimi bu sorundan kurtulmuşlar arasında saymıyorum,sadece ilk adımı attım,cevabı bekliyorum :))