tekrar merhaba, terketmedim, tatildeydim yeni döndüm. bugün ameliyat sonrası 20. gün, yürüyüşüm şu an gayet iyi. tatildeyken yürümekte zorlandım ama tatilimi zehir edecek düzeyde değildi. morluklar ve bacak arkasındaki kesi yerlerinde iz kalmaması açısından güneşten korunması gerekiyordu. bu nedenle güneşlenmedim, gündüz de mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucusu kullandım. tatil boyunca iç rahatlığıyla tayt giydim. güneşten korunmak için mini etek ve şort giyemedim. ama tayt giyebilmek de çok güzeldi. bugün alışverişe çıktım. iyi yanı strech pantolonlar ve mini etekler deneyebildim, kötü yanı güzel olan yazlıklar bitmişti. üst kısmı bol, alt kısmı tamamen oturan pantolonlar çok hoşuma gidiyordu, onlardan aldım, çok da hoşuma gitti. sezon kıyafetlerini sabırsızlıkla bekliyorum. fotolarımı çekecek birine ulaşır ulaşmış kısa süreliğine bir albüm yapacağım. burada bulunma amacım karasız arkadaşlara yardımcı olabilmek, çünkü kararsızlık işlemi çok geciktiriyor. bense şu an bu kadar geç opere olmuş olmanın pişmanlığını yaşıyorum.