Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gulerer sana özel mesaj attım bakar misin?

çok teşekkür ederim arkadaşım. varis çorapları kalın havada sıcak kötü vallaa. senin aldığın bu çorap zannediyorum biraz ince.
bugun yürümem gerekti akşamda mutfakta 2 3 saatte ayaktaydım varya bacaklar zonkluyo davul oldular. bu şişmeler biterse büyük şaşkınlık yaratacak bende. etek giyemiyorum hala. bacaklarım benden umulmayacak kadar kalın, çünkü yüzüm zayıf.

GÜLERER ; sen yürüdükçe davul oluyor , ağrıyor deyince çok üzülüyorum. İnşallah geçer. Doktora sormuşmu idin bu durumu. Gerçi sorduysanda büyük olasılıkla şu cevabı aldın 'zamanla geçer' öyle değilmi?
SEVİNÇ, PATELLA ve adı aklıma gelmeyen yeni ameliyat olmuş arkadaşlar. Terkettiniz burayı...

Rica ederim gulerer.Yani ince ama varis çorabı iste sonuçta,sarıp sarmaliyor kuvvetlice,insanı bunaltiyor saolsun.

Bu arada bugün kontrole gittim.Yine söylemek istiyorum ben doktorumun yaklaşımından efendiliğinden bilgisinden ve guleryuzlulugunden memnunum."Benim için" doğru secim olduguna tekrar inandım. Durumumun gayet iyi olduğunu söyledi morlugum cok az.Sadece bileklerim biraz sis gibi ama bunu onceden bana söylemişti zaten.bacağın dış yan taraflarında yaptıgı işlemin etkisini 2-3 ay gibi uzun bir süre sonra görebileceğimi söyledi.Bakalım zaman ne gösterecek? İki hafta sonra tekrar gideceğim.Bacaklarım normal bir görüntüye kavusunca foto da ekleyeceğim.

Merhaba guzelderya online oldugunu gördum okudugum kadariyla sen Nazim Durak a ameliyat olmustun ve bir kasin zararmi görmustu, simdi iyimisin canim?

GÜLERER ; sen yürüdükçe davul oluyor , ağrıyor deyince çok üzülüyorum. İnşallah geçer. Doktora sormuşmu idin bu durumu. Gerçi sorduysanda büyük olasılıkla şu cevabı aldın 'zamanla geçer' öyle değilmi?
SEVİNÇ, PATELLA ve adı aklıma gelmeyen yeni ameliyat olmuş arkadaşlar. Terkettiniz burayı...

tekrar merhaba, terketmedim, tatildeydim yeni döndüm. bugün ameliyat sonrası 20. gün, yürüyüşüm şu an gayet iyi. tatildeyken yürümekte zorlandım ama tatilimi zehir edecek düzeyde değildi. morluklar ve bacak arkasındaki kesi yerlerinde iz kalmaması açısından güneşten korunması gerekiyordu. bu nedenle güneşlenmedim, gündüz de mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucusu kullandım. tatil boyunca iç rahatlığıyla tayt giydim. güneşten korunmak için mini etek ve şort giyemedim. ama tayt giyebilmek de çok güzeldi. bugün alışverişe çıktım. iyi yanı strech pantolonlar ve mini etekler deneyebildim, kötü yanı güzel olan yazlıklar bitmişti. üst kısmı bol, alt kısmı tamamen oturan pantolonlar çok hoşuma gidiyordu, onlardan aldım, çok da hoşuma gitti. sezon kıyafetlerini sabırsızlıkla bekliyorum. fotolarımı çekecek birine ulaşır ulaşmış kısa süreliğine bir albüm yapacağım. burada bulunma amacım karasız arkadaşlara yardımcı olabilmek, çünkü kararsızlık işlemi çok geciktiriyor. bense şu an bu kadar geç opere olmuş olmanın pişmanlığını yaşıyorum.

ödemle ilgili olarak; başta ayak bileklerimde ödem çok yoğundu ama son bir haftada tamamen geriledi. şu an bacak şeklimin tamamen oturduğunu düşünüyorum. silikon için iki seçenek olduğu söylenmişti, ben kalın bacaktan çok hoşlanmadığım ve bacaklarımın üst kısmı ince olduğu için alt kısmı birleşmeyecek olsa da daha küçük olan silikondan konmasını istedim. acaba büyük olandan mı koydursaydım diye düşünmeye başladım ama arkadan bacağımı öne itince oluşan kalınlık fazla gibi geldi diğer yandan.

yağ enjeksiyonu yapılan yerlere gelince, 4 er tane çok küçük iz var, diz yakınındakiler iyileşti bile ama bileklere yakın olanlardakilerde kabuklanma devam ediyor, yaklaşık 4-5 mm çapındalar.

dezavantaj; ben bacaklarımı altıma katlayıp oturuyordum sandalyede, şu an o imkansız gibi görünüyor. hep mi böyle olacak, geçici bir durum mu olduğunu henüz doktoruma soramadım. sorularını buaraya yazarsanız , sizlere elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışacağım.

tekrar merhaba, terketmedim, tatildeydim yeni döndüm. bugün ameliyat sonrası 20. gün, yürüyüşüm şu an gayet iyi. tatildeyken yürümekte zorlandım ama tatilimi zehir edecek düzeyde değildi. morluklar ve bacak arkasındaki kesi yerlerinde iz kalmaması açısından güneşten korunması gerekiyordu. bu nedenle güneşlenmedim, gündüz de mutlaka yüksek faktörlü güneş koruyucusu kullandım. tatil boyunca iç rahatlığıyla tayt giydim. güneşten korunmak için mini etek ve şort giyemedim. ama tayt giyebilmek de çok güzeldi. bugün alışverişe çıktım. iyi yanı strech pantolonlar ve mini etekler deneyebildim, kötü yanı güzel olan yazlıklar bitmişti. üst kısmı bol, alt kısmı tamamen oturan pantolonlar çok hoşuma gidiyordu, onlardan aldım, çok da hoşuma gitti. sezon kıyafetlerini sabırsızlıkla bekliyorum. fotolarımı çekecek birine ulaşır ulaşmış kısa süreliğine bir albüm yapacağım. burada bulunma amacım karasız arkadaşlara yardımcı olabilmek, çünkü kararsızlık işlemi çok geciktiriyor. bense şu an bu kadar geç opere olmuş olmanın pişmanlığını yaşıyorum.
Canim hosgeldin, benim 1008inci sayfada resimlerimm var bakarmisin bacaklarin benimki kadar sorunlumuydu, simdi normal hayatina dönebildinmi? Ameliyata ne kadar ödemistin hersey dagil olarak? Elinle dokunununca slikonu hissediyormusun? Kesi izlerin ne durumda? Ameliyattan sonra kac gun o sehirde kalmak gerekir? Cok oldu dimi kusura bakma ne olur!!!

Canim hosgeldin, benim 1008inci sayfada resimlerimm var bakarmisin bacaklarin benimki kadar sorunlumuydu, simdi normal hayatina dönebildinmi? Ameliyata ne kadar ödemistin hersey dagil olarak? Elinle dokunununca slikonu hissediyormusun? Kesi izlerin ne durumda? Ameliyattan sonra kac gun o sehirde kalmak gerekir? Cok oldu dimi kusura bakma ne olur!!!

merhaba, benimkilere çok benziyor. iç kısımdaki o hafif çıkıntı bile yoktu bende ve çok daha inceydi. diz kısmı fotodaki gibi birleşiyordu, alt taraf tamamen ayrıktı.
1-evet yürüyüşüm şu an gayet iyi ama geçen hafta aynı cevabı vermezdim. yani bir takım kişilerin söylediği gibi 2-3 günde işe dönülmesi imkansız. benim için bu süre 3 haftayı buldu.
2-10 bin tl gibiydi, bir kısmını ben hastanedeyken ailem ödemiş onların fiyatını bilemiyorum.(korse ve çorap?)
3-şu an bu izlerle etek giyilmez, tatilde tanımadığım kişilerin yanında giymeye yeltendim ama güneşten dolayı giymedim. henüz işe gidilecek gibi değil.
4-ben ikinci gün duvara, masaya.. tutunarak yürümeye başlamıştım. bence en erken 4-5 . gün yapılan kontrolden sonrası uygun.
siliknu hissette kısmını atlamışım, aslında en önemlilerindn biri ve bana en çok sorulan. silikonu hissstemiyorum ama deride alışık olmadığım bir gerginlik var. sanırım yavaş yavaş alışacağım.

selam herkese,
evet, doktorla görüştüm. bileklerimdeki şişlikler normalmiş ameliyat sonrası. bacaklarımın arasındaki kalınlık farkı da normal dedi, tabii bu pek inandırıcı olmadı. iki bacak arasında küçük farklar olabilir dedi ama benimkiler bariz farklı kalınlıkta. iki hafta oldu henüz, değişicek bu hali diyerek kendimi telkin etmeye devam ediyorum.diz içlerimdeki çukurlukta da bir sorun yok dedi, bunu hiç anlamadım. en kısa zamanda fotograf yüklüycem, bir de siz bakarsınız. belki bana tuhaf görünüyordur.
bu arada iki hafta daha korse giy dedi. tekbenmiyim, sen niye korse giymiyorsun? gülerer, senin dizlerindeki çukurluk ayaktayken çıkıyor mu, yoksa sadece oturduğunda mı oluşuyor?

selam herkese,
evet, doktorla görüştüm. bileklerimdeki şişlikler normalmiş ameliyat sonrası. bacaklarımın arasındaki kalınlık farkı da normal dedi, tabii bu pek inandırıcı olmadı. iki bacak arasında küçük farklar olabilir dedi ama benimkiler bariz farklı kalınlıkta. iki hafta oldu henüz, değişicek bu hali diyerek kendimi telkin etmeye devam ediyorum.diz içlerimdeki çukurlukta da bir sorun yok dedi, bunu hiç anlamadım. en kısa zamanda fotograf yüklüycem, bir de siz bakarsınız. belki bana tuhaf görünüyordur.
bu arada iki hafta daha korse giy dedi. tekbenmiyim, sen niye korse giymiyorsun? gülerer, senin dizlerindeki çukurluk ayaktayken çıkıyor mu, yoksa sadece oturduğunda mı oluşuyor?

canım ameliyatınla ilgili memnuniyetsizliklerin olduğunu duymak çok üzücü.Umarım düzelecektir.Kendi kendine düzeleceğine inanmak istiyorum ben de senin gibi tabi ama eğer bu doktor hatasıysa hatasını düzeltmek zorunda.Fotoğrafını yüklediğinde biz de fikrimizi söyleyebileceğiz,lütfen bir an önce foto ekle.Doktor değiliz ama kör de değiliz bir hata varsa görünür zaten.
Ben ameliyattan önce sordum korseye de gerek var mı diye.Doktor gerek yok, zaten çorabın üst kısmı yeterince uzun olacaktır,onun sıkması,baskısı yeter diye konuştuk.Ben de memnunum şu an ki halimden.Bir de korseye dayanabilir miydim bilmem.

Deka umarım en kısa zamanda sorunlarından kurtulursunuz. Tekbenmiyim ben bu forumda yeni yazmaya başladım ama bu formu uzun zamandır takip ediyorum sizden çıkacak sonuçlara göre ben doktoruma karar verceğim , lütfen yaşadıklarınız adım adım yazın da takip edelim.Beni de arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim ben de resiimlerinizi görmek istiyorum
.

Deka umarım en kısa zamanda sorunlarından kurtulursunuz. Tekbenmiyim ben bu forumda yeni yazmaya başladım ama bu formu uzun zamandır takip ediyorum sizden çıkacak sonuçlara göre ben doktoruma karar verceğim , lütfen yaşadıklarınız adım adım yazın da takip edelim.Beni de arkadaş olarak eklerseniz çok sevinirim ben de resiimlerinizi görmek istiyorum
.

Sevgili arzuxx ameliyat olalı daha 1 hafta oldu.Cok sık yazmıyorum çünkü yeni bir haber yok hersey yolunda.Ameliyatım iyi gecti,agrilarim ve morluklarim cok az su an.Ameliyattan çıktığımda en cok agriyan yerim bogazimdi o da malum ameliyatta boğaza taktıkları adını bilmediğim borudanmis.Pek tıbbi olmadı "boru" ama neyse :)
Şimdi bileklerimde biraz sis var.Zaten en cok oralara yağ eklemiş.Doktorumun dediği gibi orda yapılan düzeltme gercekten bacağı daha orantılı gösteriyor.Diz iç yanları da iyice duzlestirmis.Su an foto koymuyorum en az 2 hafta geçsin eklerim ama o fotoya bakarak birsey söylemek doğru olmayabilir.Burda okuduğum tecrübeler en az 3 ay sonraki sonucun gercegi yansitabileceğini ortaya koydu bana göre.Ben de o zamani doldurmadan kurtuldum diyemeyeceğim.Ama yakinda resim ekliycem çünkü ne kadar merak edildiğini biliyorum,ben de az beklemedim

öncelikle ameliyat olanlara geçmiş.olsun diyorum...inşallah istediğiniz gibi olur. mutlu olursunuz.ben mart ayında yağ enjeksiyonu olmuştum. göbekten yağ alınmıştı.ayak bileğime ve diz arasına yağ enjekte edilmişti. ama şuan sadece diz arası biraz kaldı. benimki zaten çarpıktı. ve diz arası bir çocuğun geçeceği kadar açıktı. biraz kapandı.bileklerim çok ince. çöp gibi.yağ eridi.2-3 de ancak memnun olursun demişti doktor.şimdide hya corp yanlış yazmadıysam bu dolgudan denemek istiyorum. doktorla görüştük. buda erir dedi.2-3 kezde denenir.sonuçta bacak işi zor diyor. erir diyor offfffffffffffffff kalıcı bir yol yokmu ????????????????

bu dolğu yağ enjektesine göre daha kolay olur dedi. kalınlaştırılacak yerler uyuşturlup iğneye vurcakmış. sargı falan yokmuş. ama pahalı bir dolguymuş euroyla geliyormuş..2000tl olur diyor.. bende çalışmıyorum. ama bir kez daha denemek istiyorummmmm....offffffffffffffff ne zormuş yaa. neyse baya uzun yazdım ama szi anlarsınız durumumu herkes aynı duygularda :(((((

Su.ay mrb.bende bulunduğum yer dolayısıyla sadece saffet örsü düşünebiliyorum oyüzden seni takip ediyorum hep.cnm bu dolgu maddesi hakkında biraz bilgi verebilirmisin acaba nasıl bişeydir bu dolgu maddesi yağ enj.nundan dahamı kalıcı oluyo?bide nekadar sürede eriyomuş bu madde?ayrıca sen tanıdık olduğun içinmi 2000 tl dedi sana?ben gitsemde aynı fiyatı söylermi yoksa biraz daha artırırmı?birde muayenesi ücretlimi saffet beyin?çok soru sordum ama yardımcı olursan çok sevinirim cnm:)

suaycım
sende çok erime oldu mu? dolgu maddesini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun. ben çok zayıfım. tek düşünebildiğim şuan dolgu maddesi, tabii parayı ayarlayabilirsem. fiyatları hakkında bilgi alabildin mi?aaa bi de tabii kalıcılığı hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.

Back
X