Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba arkadaşlar herkesin bayramını şimdiden kutlarım ,umarım herkesin dileği gerçek olur biz de güzel bacaklara sahip oluruz. Tekbenmiyim bacakların gayet hoş ama bileklerin azıcık daha dolsa süper olur ama böyle de güzel, benim bacaklarım tam bir felaket ,üst taraf birleşmiyor 2 cm ayırık dizlerim birleşmiyor 2 cm açık baldırlarımın en açık yeri ise 5 cm anlayacağınız benim işim çok zor , becerebilirsem ben de resim koyup sizin fikirlerinizi almak istiyorum.bu arada bende bu arada bayağı bir göbek yaptım ve spor salonuna başlayacağım 15 -20 gün sonra ,belki bacaklarım biraz kaslanır orda ,ama göbeğimi eritmemek için çok özen göstereceğim, ameliyat olurken çok gerekli olacak biliyorum.Ha bu arada kilo alamayan arkadaşlara sesleniyorum ben kilo almak için bitkisel besin takviyesi kullandım ve yaklaşık 4-5 ayda 10 kilo aldım ,senelerce uğraştım kilo alamadım ama bu takviyelerle geçen sene ideal kiloma kavuştum :).Zaten zayıfken bacaklarım daha ayırık duruyordu şimdi ene azından bacaklarım biraz daha yaklaştı birbirine :).

Selam

Cok alakasız olucak ama o bitkisel besin nedir.Adı nedjr, nerden edinebiliriz?.18 yasında oğlum var ve cok zayıf.Ona kullanmak istiyorum.Zayıf olmayı problem edindi. Acıklarsanız cok memunn olurumSimdiden tesk. ediyorum.

selam patella,
dikiş izleri için mi jel kulanıyorsun? acilen o jelin adını yazar mısın, ben de başlayayım hemn. bu arada çok geçmiş olsun.

lilacc, sen varis çorabı giymişmiydin? sanırım sadece korse giyen ban varım. doktor bana dört hafta korse giy dedi sadece, ama kıllandım şimdi, acaba korseyi çıkarıp varis çorabı mı giysem?
bir de dikiş izlerine taktım. dikiş izlerini yok etmk için ve yağ alınan yerler için önereceğiniz krem vs var mı arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar tekrar mübarek bayramınızı kutlar tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim. Benim geçen sene kilo almak için kullandığımxxxxxxxxxx denen bir üründü. Ben işe yaramaz ama yine de deneyeyim diyerek aldım 2 kutu , iştahımı müthiş açtı ve yaklaşık 10 kilo aldım herkes şok oldu ,şimdi başka içme diyorlar, zaten ben 2 kutuyu bitirince başka içmedim.Allah razı olsun bu ürünü üretenlere, senelerce balıkyağları içitim ,zorla yemek yemeye çalıştım, ballı sütler içtim iğrene iğrene ,başka ürünler denedim olmadı ama bu ürünle 44 kilolardan 54 kiloya kadar ulaştım.
deneyin bir zararını görmezsiniz, bunun asıl güzel tarafı iştahınızı çok açıyor.kiloyu almanıza neden olan çok yemeniz.zaten ürün bitkisel.Ben çevremde zayıf gördüğüm herkese tavsiye ediyorum :). Umarım sizin de işinize yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese şimdiden iyi bayramlar. gülerer in dediği gibi önce sağlık,sonra güzellik diliyorum buradaki herkes için.Az önce 2 resimlik bir albüm ekledim.Siyah çoraplı olanı bugün çekmeye çalıştım.Çalıştım diyorum çünkü topuklu ayakkabı ile kendini çekmek çok zor oluyor. Mecburen biraz eğildim.Bence benim bacaklarımda çok büyük değişiklik yok ama -eğer erimezse- bileklerimdeki yağ durumu kurtarıyor gerçekten.Ameliyattan önceki resmim yanlış hatırlamıyorsam 947.sayfada olmalı.

zafiyet, gülerer ve deka doktorların sizi bıraktığı bu duruma gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim.Lütfen doktorlarınıza baskı yapın.İşin peşini bırakmayın ve resimlerinizi ekleyin ki onlarda burada yaptıkları hatanın hasta ile doktor arasında kalmayacağını görsünler.Doktorluk hele ki cerrahlık yapmak için biraz acımasızlık gerekir derler doğru ama insanlıktan çıkmak gerekmez değil mi? doktorluk yemini etmiş birine hatasını kabul edip düzeltmeye çalışmak yakışır.Kendilerine yakışanı yapacaklarına inanıyorum...
tekbenmiyim,, BACAKLARIN SÜPER OLMUŞ YAAA. böle bacaklarıım olsa da her güne tek giysemm. bıktım valla ya:)) süperler..geçmiş olsun.. dertleri bitirmişsin..

Herkese şimdiden iyi bayramlar. gülerer in dediği gibi önce sağlık,sonra güzellik diliyorum buradaki herkes için.Az önce 2 resimlik bir albüm ekledim.Siyah çoraplı olanı bugün çekmeye çalıştım.Çalıştım diyorum çünkü topuklu ayakkabı ile kendini çekmek çok zor oluyor. Mecburen biraz eğildim.Bence benim bacaklarımda çok büyük değişiklik yok ama -eğer erimezse- bileklerimdeki yağ durumu kurtarıyor gerçekten.Ameliyattan önceki resmim yanlış hatırlamıyorsam 947.sayfada olmalı.

zafiyet, gülerer ve deka doktorların sizi bıraktığı bu duruma gerçekten çok üzüldüm ve sinirlendim.Lütfen doktorlarınıza baskı yapın.İşin peşini bırakmayın ve resimlerinizi ekleyin ki onlarda burada yaptıkları hatanın hasta ile doktor arasında kalmayacağını görsünler.Doktorluk hele ki cerrahlık yapmak için biraz acımasızlık gerekir derler doğru ama insanlıktan çıkmak gerekmez değil mi? doktorluk yemini etmiş birine hatasını kabul edip düzeltmeye çalışmak yakışır.Kendilerine yakışanı yapacaklarına inanıyorum...

tekbenmiyim... nasılsın bu arada ameliyattan kaç gün sonra yürümeye başladın? ben de düşünüyorum da.. ama malum işten izin almak gerek.. kaç günde normal yürüyüşüne dönüyor canım?:44:

çok teşekkür ederim.patella,sağlıkçımısın.patellayı anatomi dersinden tanırım....

rica ederim. sağlıkçı değilim. silikon ameliyatlarına bakarken kas arası ya da kas ile kas kılıfı arasına şeklinde iki alternatif var demişlerdi. o dönem bacakla ilgili çok site karıştırdım, oradaki kaslara, kemiklere baktım, bahsi geçen ameliyatlar neymiş öğrenmek istedim. diz estetiği ile ilgili araştırma yaparken o kelimeyi sık sık gördüm, dilime takılmıştı. üye olurken o aklıma geldi:)

Patella sana arkadaslik gönderdim kabul edersen sevinirim, bacaklarinin resmini yüklediginde zaman kaybetmeden görmek istiyorum, ucak biletlerimi almak icin senin ve demredemrenin fotograflarini bekliyorum.

fotoları indirmek için önceki gün vaktim olmuştu ama henüz foto yükleme hakkım yokmuş. o hakka sahip olur olmaz inan yükleyeceğim.

rica ederim. sağlıkçı değilim. silikon ameliyatlarına bakarken kas arası ya da kas ile kas kılıfı arasına şeklinde iki alternatif var demişlerdi. o dönem bacakla ilgili çok site karıştırdım, oradaki kaslara, kemiklere baktım, bahsi geçen ameliyatlar neymiş öğrenmek istedim. diz estetiği ile ilgili araştırma yaparken o kelimeyi sık sık gördüm, dilime takılmıştı. üye olurken o aklıma geldi:)

Patella, seninki hangi yöntem ve hangi yöntem daha güvenilirmis? Sen ameliyat olali bir ay oydu saglik acisindan normal hayatina dönebildin mi?

Demredemre lüfen bir cevap yaz, merak icindeyim on gün oldu ameliyat olali, sen her gün nasil oldugunu kisaca yazki bende ameliyat olunca durumumu az cok kestirebileyim, biliyorum kisiye göre degisiyor ama insan merak ediyor yinede!!! Sanirim ben silikon yaptiracagim( hala belkiler, amalar, sanirimlar ooooooof)

Forumu takip eden bütün arkadaslardan rica ediyorum 1008 inci sayfada bacak resmim var lütfen bakip yag enjeksiyonumu yoksa sikikonmu bana daha iyi olur yorumlayin, inanin size doktorlardan daha cok güveniyorum, merakla bekliyorum.....

Tekbenmiyim çok güzel olmuş .inş .hep böyle kalır..ben kaçırdım seninki yağ enjeksiyonumuydu ?ben daha yaptıramadım bilekler çöp iyice offfff.

Forumu takip eden bütün arkadaslardan rica ediyorum 1008 inci sayfada bacak resmim var lütfen bakip yag enjeksiyonumu yoksa sikikonmu bana daha iyi olur yorumlayin, inanin size doktorlardan daha cok güveniyorum, merakla bekliyorum.....[/QUOT

Blomma arkadaşım şuan gördüm 1008 e baktım. bence sen eğer yağ almayı dalgalı yada oyuk bırakmayacağına emin olduğun bi doktor bulursan yağ enj. yaptır derim. birde en en önemlisi diz içlerindeki yağlar, allah o aralık dengeli ve bir karakteristik görüntü için orda yaratmış. Dooktorlar bacaktaki karakteristiğe bakmıyo aşaa doğru düz insin diye onu traşlıyo bu seferde parantez bacak olmaya dönüyo. birde o diz çokıntısı alındımı yağı diz kırık duruşda yaşlı kadın bacaa gibi oyuk oluyo. senin sadece diz altı içlere biraz yağ yada şu aquamidmi dediklerinden dolgu ihtiyacı var bence. transferi dr lar daha çok öneriyo pahalı çünki. sonraki kayıplardan bi haberler. risk almiim bi deniim önce dersen önce dolgu derim yok bodoslamadan girersen silikon kötü sonuçları çok paylaşan olmadı yani geri dönüşler henüz çok az. büyük risk gibi geliyo bana. allah önce sağlık versin derim bacım. fakat bacakların güzel azcık bişe dolgu çözer bence.
iyi bi doktor anatomi dersi aldıysa bacakta nerden yağ alınsa bacak kullanılırken aldığı şekilleri bilir.çarpılmayı çukuru ince ince makyaj hilesi gibi inceden doldurur. ama bazı doktorlar finans dersini anatomiden önce almış dikkat et bacım.

lilacc, sen varis çorabı giymişmiydin? sanırım sadece korse giyen ban varım. doktor bana dört hafta korse giy dedi sadece, ama kıllandım şimdi, acaba korseyi çıkarıp varis çorabı mı giysem?
bir de dikiş izlerine taktım. dikiş izlerini yok etmk için ve yağ alınan yerler için önereceğiniz krem vs var mı arkadaşlar?

merhaba deka.evet varis çorabı giydim 2 hafta.bana doktor hiç bir şey söylemedi.ameliyatdan uyandığımda Türkiyeye dönmüşdü.yardımcısı varis çorabı giy dedi 2 haftalık.Bacaklar için korse oluyormu?

Forumu takip eden bütün arkadaslardan rica ediyorum 1008 inci sayfada bacak resmim var lütfen bakip yag enjeksiyonumu yoksa sikikonmu bana daha iyi olur yorumlayin, inanin size doktorlardan daha cok güveniyorum, merakla bekliyorum.....

blomma resmine baktım.diz içlerinde çok kötü çıkıntılar var.onların törpülenmesi lazım.zaten bacağı düzelten en güzel yöntemin de o olduğuna inanıyorum.yağ enjektesinden pek bir şey bekleme.dolgu maddesi ve ya silikon öneriyorum.tabii aşırı şişmansan belki yağın yetebilir.

GÜLERER COK HAKLISIN ben yag enjeksiyonunun riskinin biraz daha az oldugunu düsünüyorum ama tekrar gerekebilir (gerci geri dönen arkadaslarin cogu eridigini söylüyor yada asimetri, cukurluklar) silikonun acisindan korkmuyorum ama iyilestikten sonra sanki bir korku olacakmis gibi geliyor silikonun bacakta oldugunu bilmek ,acicik bacagim agrisa silikona baglamak cok aradayim dogrusu!!!
Bu arada Ahmet Karacalar a kactir mail atiyorum diyorumki ben isvecteyim muayeneye gelemem sizden gün alsam hemen geldigimin ertesi günü ameliyat olabilirmiyim, bir fiyat verin parami ayarlayim(gerek yag enjeksiyonu gerekse silikon)ama israrla cevap ayni üretleri kisinin ihtiyaclarina göre belirleriz, telefonda bile görüsemedim asistani bana gerekli bilgiyi veremedi numarami yazdim aramadi, anladimki bu adam hasta istemiyor ben neye güvenip geleyim ta burdan, sanirim baska doktor bakicam, herkes övdükce adam nazlaniyor.

Back
X