Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deka cim senin de gecmis bayramin kutlu olsun.Ben karıştırdım mı bilmiyorum ama seninki yağ enjeksiyonu değil miydi? Yani öyleyse dikiş oluyor mu ben anlamadım çünkü ben de dikiş yok.yağ verilen ve alınan yerlerde cok küçük yara izlerim var sadece.Cogunun da kabukları bile düştü.Belki ben senin ameliyat yöntemini yanlış hatırlıyorum belki de aynı işlemi farklı sekilde uygulayan doktorlardan dolayidir bu durum.Merak ettim gercekten,ipler mipler dedin bi garip oldum valla.![]()
evet yağ enjeksiyonu oldum ama yağ alınan yerlerde ve dizlerimin iç alt kısımlarında birer dikiş var. bu dikişlerinde ipleri var. açılan yerleri kapatmak için dikiş gerek miyor mu? dr arıyım ben en iyisi(
merhaba arkadaşlar çok uzun zamandr formu takip edemıyorum ,ben yağ enjeksiyonu yaptıralı tam 1 yıl 9 ay oldu hala ilk günlerdeki gibi cok cok memnunum umarım ömrüm boyuda memnun kalırım.eski arkadslrdan kimler var suan bılmıyorum ama formn basından bu yana beni tanıyanlar cok ,onlarada son durumumdan bahsediim dedim=)
evet yağ enjeksiyonu oldum ama yağ alınan yerlerde ve dizlerimin iç alt kısımlarında birer dikiş var. bu dikişlerinde ipleri var. açılan yerleri kapatmak için dikiş gerek miyor mu? dr arıyım ben en iyisi(
Angelim merhaba hoşgeldin. Eski yazılarını okumuştum. Bacaklarından memnun olmana çok sevindim :))) İyiki geri döndün.
tekbenmiyim merhaba canım, resimlerine baktım. Çok güzel olmuş gerçekten. İnşallah hep böyle kalır :)))![]()
lilacc, tekbenmiyim, amaanbe ve diğer ameliyat olan arkadaşlar, ameliyattan sonra dikiş sökme diye bir olay mı var???? benim 4. haftam doluyor ve dr bana dikiş sökme ya da benzeri bir işlemden bahsetmedi. benim dikişlerim kendi kendine iyileşiyor, tabii iplikler çıkıyor falan. bayılıcam şimdi korkudan, arkadaşlar dr dikişleri almayı unutmuş olabilir mi????
bacaklarımın son durumunda da çok bir değişiklik yok. bileklerim daha normale döndü ama sol bileğim yine biraz daha kalın ve şekilsiz. sağ bacağım yine daha kalın ve ben de hala sabırla bekliyorum zamanın geçmesini((
gülerer, senin bacağındaki ağrılar ameliyattan ne kadar sonra başladı? daha öncesinde bir tuhaflık, belirrti var mıydı? yani, anlamıyorum, dr un nasıl bir açıklaması olamaz bu ağrı ve şişlere? ayrıca estetik cerrahi de olsa bu herkes tek bir tc anayasasına tabii, bütün dr lar da tabipler odasına bağlı, hak var hukuk var. bu adam nasıl bu kadar sorumsuz davranabiliyor? umarım en kısa zamanda bir çare bulursun bacaklarına. yani hepimiz.
bu arada, bayramınızı dakutlamadığımı farkettim, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
deka cim senin de gecmis bayramin kutlu olsun.Ben karıştırdım mı bilmiyorum ama seninki yağ enjeksiyonu değil miydi? Yani öyleyse dikiş oluyor mu ben anlamadım çünkü ben de dikiş yok.yağ verilen ve alınan yerlerde cok küçük yara izlerim var sadece.Cogunun da kabukları bile düştü.Belki ben senin ameliyat yöntemini yanlış hatırlıyorum belki de aynı işlemi farklı sekilde uygulayan doktorlardan dolayidir bu durum.Merak ettim gercekten,ipler mipler dedin bi garip oldum valla.![]()
blomma ben de ameliyat olmak istiyorum. ama hangi doktora yaptıracağına karar vermek çok zor. sen kime nerde yaptıracaksın, nereye karar verdin? kimse bana cevap yazmadı forumda.![]()
:) valla ben sorunumu nasıl anlatayım bilmiyorum:)) eskiden beri eğrilik olduğunu düşünüyordum, ortopediste gittim o yüzden önce, ayaklardan bele kadar çekilen bir röntgen var, onun üzerinde ölçtü biçti doktor eğrilik yok kas ve yağ dokusundan böyle görünüyor dedi. dış kaslar gelişmiş iç kas gelişmemiş, şöyle anlatayım ellerini birleştirip iki yumruk yap bacaktaki kas o şekildeymiş benim içteki kas daha az gelişmiş. belki de çoğumuz aynı durumdayız haberimiz yok. sonra sorunumun estetik olduğunu anlayınca ahmet beye gittim o röntgenimle birlikte o da aynıAMAANBE canim senin sorunun neydi incelikmi egrilikmi, kac kiloydun yagin yettimi, bir resim eklesende eski ve yeni hallerini bir görsek, artik seninki kalicidir cok oldu ameliyat olali...
selam ,TEKBENMIYIM VE AMANBEEE allahimdan dilerim yaglariniz ömürlük olsun,hepsi kalsin...benim bir sorum vardi acaba ameliyattan önceki bacak kalinligi ölcülerinizi yazabilirmisiniz,benim en kalin kisim yani baldir 24 cm,yani incecik kemik ne yazikki,az kilo almayi bekliyorum ama bu incecik bacaklardan ortaya ne cikar bilemiyorum...sevgiler selamlar hepinize
merhabalar,ben volkan tayfura mail atmıştım.cevapta:artık 100 cc den fazla yağ koymuyoruz.fazla konulduğunda bacakta kalıcı ödemlere yol açıyor demişti. arkadaşımızın birinin bacağının teki kalındı.sanırım ondada böyle bir sorun oldu.umar kısa zamanda geçer...ben birde ankaradan orhan murat özdemiri araştıracağım.herhalde ahmet beye gidemeyeceğim.murat bey yağ enj.yapmıyormuş sadece silikon ve dolgu....bakalım hayırlısı...........:) valla ben sorunumu nasıl anlatayım bilmiyorum:)) eskiden beri eğrilik olduğunu düşünüyordum, ortopediste gittim o yüzden önce, ayaklardan bele kadar çekilen bir röntgen var, onun üzerinde ölçtü biçti doktor eğrilik yok kas ve yağ dokusundan böyle görünüyor dedi. dış kaslar gelişmiş iç kas gelişmemiş, şöyle anlatayım ellerini birleştirip iki yumruk yap bacaktaki kas o şekildeymiş benim içteki kas daha az gelişmiş. belki de çoğumuz aynı durumdayız haberimiz yok. sonra sorunumun estetik olduğunu anlayınca ahmet beye gittim o röntgenimle birlikte o da aynı
şeyleri söyledi, sonra da ameliyat oldum yağ enjekte etti o bölgeye.
boyum 68, 60 kilonun biraz üzerindeydim yağım yetti. göbekten bayağa bi almış. ahmet bey öyle 200-300 cc koymuyor benim anladığım kadarıyla. ameliyattan sonra sordum çok koydum neredeyse her iki bacağa da 100 e yakın koydum dedi, ben de soramadım forumda 200,300 lerden bahsediliyo 100 hakkaten çok mudur diye:))) demek ki fazla yağ alındığında da alınan yerler bozuluyor işte. belki sonradan rötuş daha iyidir.
bu ayın sonunda altı ayım doluyor resim ekliycem o zaman.
Deka merhaba,
Bende yağ enjeksiyonuyla ameliyat olmuştum. Yağ alınan yerlerde dikişler var. bazı yerlerde 1 bazı yerlerde 2 dikiş vardı bende. bir kısmı sargılar çıkarken çıkmış olabilir. Bacaklarımdakiler 5-6 gün kalmıştı. Onlarıda ipler iyice çıkınca kendim çıkartmıştım. Endişe edecek bir durum yok. Çok geçmiş olsun, çok mutlu olursun inşallah![]()
eski resimim albümmde var canım,yenıde fırsatım olursa ceker koyarım ama eski fotolrıma bak amelıyat sonrası inan aynı hala, herhangı bir değişklik olmadı..önceleri cok korkyordum ve dkkt ediyordm acaba bir degsklık var mı erdimi die artık hc önemsemıyorum sanki anadan doğma böleymsm gibi geliyor:)