bacaklarım için o kadar araştırma yaptım ki,eğer öğrenciyken bu araştırmaların yarısını derslerimde yapsaydım üniversiteyi hiç uzatmadan bitirirdim.ama bu içimde o kadar yara ki çıkar yol bulmak için çok uğraştım.Allahım'a binlerce kere şükür ki en azından sağlığım sıhatim yerinde ama insan oğlu işte hep iyisini istiyoruz.dışarı çıkarken hep bol pantolondan gına geldi.ne yapsam diye düşünürken ve üzülürken kardeşim bana telefon açtı dediki ben sana kredi çekeyim bacaklarını yaptır babamla birlikte ödicez.o kadar çok sevindim ki sevincimden ağladım.bu arada kardeşimde erkek.Allah onlardan razı olsun çünkü benim maddi durumum böle bir ameliyat için uygun değil.ve ben babamın bu konuda bana destek olmasına çok şaşırdım.her gece yatarken bir mucize olsunda bacaklarımı yaptırayım diye dua ederdim kabul oldu.inş.sizlerinde dualarını Allah kabul eder ve sizlerde bu sevinci yaşarsınız
Amin cnm aminnn.. bu konuyu ailene açman ve onlarında sana böyle destek olmaları ne kadar güzel bi duygu olsa gerek.çok şanslısın bu konuda gerçekten.Allah yüzünü güldürür inşaallah bundan sonra mutlu günler senin olsun:)