Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bacaklarım için o kadar araştırma yaptım ki,eğer öğrenciyken bu araştırmaların yarısını derslerimde yapsaydım üniversiteyi hiç uzatmadan bitirirdim.ama bu içimde o kadar yara ki çıkar yol bulmak için çok uğraştım.Allahım'a binlerce kere şükür ki en azından sağlığım sıhatim yerinde ama insan oğlu işte hep iyisini istiyoruz.dışarı çıkarken hep bol pantolondan gına geldi.ne yapsam diye düşünürken ve üzülürken kardeşim bana telefon açtı dediki ben sana kredi çekeyim bacaklarını yaptır babamla birlikte ödicez.o kadar çok sevindim ki sevincimden ağladım.bu arada kardeşimde erkek.Allah onlardan razı olsun çünkü benim maddi durumum böle bir ameliyat için uygun değil.ve ben babamın bu konuda bana destek olmasına çok şaşırdım.her gece yatarken bir mucize olsunda bacaklarımı yaptırayım diye dua ederdim kabul oldu.inş.sizlerinde dualarını Allah kabul eder ve sizlerde bu sevinci yaşarsınız

Amin cnm aminnn.. bu konuyu ailene açman ve onlarında sana böyle destek olmaları ne kadar güzel bi duygu olsa gerek.çok şanslısın bu konuda gerçekten.Allah yüzünü güldürür inşaallah bundan sonra mutlu günler senin olsun:)

SAMİMİ ; nickin gibi yazdıklarında çok samimi idi :) hepimizin duygularını yansıtmışsın. Sağol paylaşımın için... İnşallah gönlüne göre sağlıcakla olur...

teşekkür ederim.inş.hepimiz bu duygulardan bir an önce kurtulur ve sağlıklı güzel bacaklara kavuşuruz:)

Amin cnm aminnn.. bu konuyu ailene açman ve onlarında sana böyle destek olmaları ne kadar güzel bi duygu olsa gerek.çok şanslısın bu konuda gerçekten.Allah yüzünü güldürür inşaallah bundan sonra mutlu günler senin olsun:)

saddy cim gerçekten bende kendimi çok şanslı hissediyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş. ii dileklerin için teşekkürler:)

Bir aksilik olmazsa Ocak ayinda 2. operasyonu gecirecegim arkadaslar.Silikon+yag olacak.cunku bileklerime de yine biraz konmasi gerekecek.Tarihi 1-2 gune kadar yazacağım çünkü maddi kısmını halledemezsem ameliyat olamayacağım.herkes için en hayırlısını dilerim.Yeni katilan arkadaslar var sanırım.... hosgeldiniz.Allah hiç birimizi utandirmasin!

herkese selamlar. tekbenmiyim ne zaman karar verdin ben uzun zamandır girmemişim. slikona karar vermişsin?

herkese selamlar. tekbenmiyim ne zaman karar verdin ben uzun zamandır girmemişim. slikona karar vermişsin?

2 hafta önce sanırım kontrole gittim 4.ayım dolmuştu.aklımda son bir aydır silikon ile ilgili düşünceler de vardı.kontrolde sorarım dedim.Sonra öğrendiklerim ve bu seneyi de günesin alnında pantalonla geçirmeyi istemediğim düşüncesi birleşti ve ışık mı çaktı dersin dank mı etti dersin ne denir bilmem karar verdim.krediye başvurdum maaşımı hiç ettim iyice ama inşallah Allahım utandirmaz...girdim bir yola saglikla çıkmamdan başka duam yok...

inşallah inşallah. önemli olan istediğin gibi olması. ben de ocakta düşünüyorum ikinci ameliyatı ama daha doktoru arayamadım çok yoğun muydu sen gün alırken? hala aynı hastanede mi yapıyor?

inşallah inşallah. önemli olan istediğin gibi olması. ben de ocakta düşünüyorum ikinci ameliyatı ama daha doktoru arayamadım çok yoğun muydu sen gün alırken? hala aynı hastanede mi yapıyor?

evet çok yoğundu bir tek o tarih vardı sanırım.Kontrole gittiğimde yardımcısı da doktor beyin ocak ayının çok dolu olduğunu sık sık yurt dışında olacağını söyledi.Biraz da bundan daha çabuk karar verdim.Çünkü iyileşmek için evde olacağım başka bir zaman yok ne yazık.Hala aynı hastanede yapıyor ameliyatlarını bazı günler de avrupa yakasındaki şubesinde yapıyormuş.

AMAAANBE ; ikinciye karar vermene çok şaşırdım. Sen erime olmadı diyordun hep. Memnundun bildiğim kadarı ile. İkinciyide mi yağ enjeksiyonu olacaksın? Yoksa silikon mu?

Aynen dediğiniz gibi doku enjeksiyonu tekrar gerektirebilecek bir yöntem. Ayrıca hastanın karın ve bel bölgesinde yağlanma olmalı ki oradan alınan dokular bacak bölgesini dolgunlaştırmaya yetsin. Çünkü bacağa yeterli miktarda yağ enjeksiyonu yapılması için enjekte edilenden daha fazlası çıkarılması lazım. Bu konudaki en kaliteli dkular da bacak, popo vs değil, karın ve bel bölgesinde bulunurmuş.

Ayrıca bacak protezi ile meme protezini karşılaştırmak çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Çünkü meme de protezi sürekli hareket ettirecek kas yok. Bacakta ise proteze hem ağırlık biniyor hem de sürekli hareket halinde. O nedenle doktorların dediğine göre ilerleyen dönemlerde bacak protezleri sorun yaratabiliyormuş.

Zor bir seçim..

Hepinize kolay gelsin :71:

teşekkürler yağmurluk....

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende aynı problemden muzdaripim. Lütfen banada yardımcı olun.Ameliyat mı olucaz.nolucaz?bitsin artık bu çileee :( Bu tedaviyi yaptıranlar bilgi versin lütfennnnnnnn

kızlar bu arada doktorumu soranlar için paylaşmak istedim.ben yüzümdeki beni aldırmak için dr araştırıyordum.bir arkadaşım turizm şirketinde çalışıyordu bana her türlü estetik için yurt dışından o doktora geldiklerini söyledi.benim bu doktoru bulmam bu şekilde oldu akrabamı da götürdüm o da memnun kaldı inş.ben bu operasyondan da memnun kalırım.

Merhaba, çarpık bacaklar ve emik eğriliği benim hayatımın kabusu.. değil başkalarına göstermek kendim bile bakmaya dayanamıyorum..İstanbuldaki doktora resimlerimi gönderdim. Silikon+yağ enjeksiyonu tavsiye etti. fiyatı 9000 civarı...
Ne dersiniz çok mu pahalı, Ankara da adı geçen doktorlar var aynı şekilde daha ucuza, ama bana henüz dönmediler, yarıyıl tatilinde yaptırmak istiyorum, doktora karar veremedim.. ne yapacağım??

slm canım neye karar verdin daha önce sana özelden mesaj atmıştım.benim dr u araştırdın mı eğer aklına yattıysa 10 ocak ta benim randevum var büyük ihtimalde 14 ocak ameliyat olcam.eğer birlikte hareket etmek istersen görüşelim.

slm canım bana özel msjla msn adresini yollar mısın? evet doktorunu arastırdım ve oldukca kafama yattı :)

kızlar bu arada doktorumu soranlar için paylaşmak istedim.ben yüzümdeki beni aldırmak için dr araştırıyordum.bir arkadaşım turizm şirketinde çalışıyordu bana her türlü estetik için yurt dışından o doktora geldiklerini söyledi.benim bu doktoru bulmam bu şekilde oldu akrabamı da götürdüm o da memnun kaldı inş.ben bu operasyondan da memnun kalırım.

evet bende yorumları okudum ve ilgimi cekti. göğüslerimi de yaptırmak istiyorum ilerde durumum olursa :) beni baştan yarat doktorr diyesim geldi :) :33:

Back
X